Ca dezvoltator, aveți nevoie de modalități de a vă prezenta abilitățile potențialilor angajatori. Nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât o pagină dedicată portofoliului. Vă oferă control deplin asupra modului în care ați dori să vă prezentați. Și din moment ce sunteți dezvoltator, s-ar putea să creați și dvs. un site de portofoliu.

În acest curs pe canalul YouTube Routech.org, Kevin Powell vă va conduce prin fiecare pas al construirii unui site web de portofoliu. Kevin a învățat zeci de mii de oameni să dezvolte web prin canalul său de YouTube și cursurile sale online.

În primul rând, veți învăța cum să configurați lucrurile și să construiți structura de bază a paginii portofoliu utilizând HTML. Apoi, veți învăța cum să construiți diferitele secțiuni ale paginii. Apoi, veți învăța cum să stilizați pagina folosind CSS și să o personalizați cu stilul dvs. personal. După finalizarea stilului, veți afla cum să utilizați JavaScript de bază pentru a adăuga funcționalități suplimentare.

Cursul acoperă multe subiecte HTML și CSS, inclusiv flexbox, grilă și proprietăți personalizate. În timp ce învață cum să facă totul, Kevin va explica, de asemenea, de ce face lucruri, astfel încât să înțelegeți mai bine cum să aplicați aceste concepte propriilor dvs. proiecte.

În cele din urmă, veți afla cum să implementați pagina pe Digital Ocean folosind FTP. Veți ajunge cu un site web live la finalizarea cursului! Site-ul este construit fără a utiliza niciun cadru web, astfel încât singurele premise pentru acest curs sunt abilitățile de bază HTML și CSS.

După terminarea cursului, puteți lua tot ce învățați și aplicați pe un site React sau Vue. Sau puteți folosi ceea ce învățați pentru a construi un site cu un generator static.

Consultați cursul de mai jos sau pe canalul YouTube Routech.org (Ceas de 2 ore).