Cum să controlați ceea ce apare pe cronologia dvs. Facebook

Cum să controlați ceea ce apare pe cronologia dvs. Facebook
⏱️ 3 min read

Mulți oameni utilizează în mod greșit funcția de etichetare Facebook și etichetează toți prietenii lor în postări. Dacă aveți astfel de prieteni, atunci cel mai probabil, cronologia dvs. este plină de postări cu care este posibil să nu aveți legătură directă.

Dacă, dintr-un anumit motiv, nu poți să te împrietenești cu astfel de oameni, atunci ar trebui să revizuiți cel puțin ceea ce vă etichetează înainte de a fi postat pe Cronologia dvs. Facebook. Acest lucru vă va asigura că Cronologia dvs. este curată de toate nedoritele. Să vedem cum să facem acest lucru.

Ce poți controla și ce nu poți

Înainte de a vă spune cum să controlați ceea ce apare pe cronologia dvs. Facebook, este important să știți ce puteți controla de fapt. Facebook vă permite să afișați sau să ascundeți postările etichetate pe Cronologia dvs. Acest lucru nu înseamnă că alte persoane nu vă vor putea eticheta fără permisiunea dvs. Singurul lucru pe care îl puteți face este să opriți apariția pe cronologie, astfel încât cronologia dvs. să rămână curată de toate nedoritele pe care nu doriți ca vizitatorii dvs. de profil să le vadă.

Postarea etichetată va fi în continuare afișată altor persoane în fluxul de știri de pe Facebook, cum ar fi „Persoana X te-a etichetat în postarea respectivă”. În plus, alte persoane pot căuta și postarea pentru a vedea cine v-a etichetat. Desigur, puteți oricând să vă dezarhivați eticheta folosind opțiunea „Mai mult” dacă nu sunteți confortabil cu postarea.

Mai mult, dacă cineva postează direct pe Cronologia dvs. în loc să vă eticheteze în postare, atunci acesta va fi postat fără nicio permisiune de la dvs.

Controlați ce apare pe cronologia dvs. Facebook

Acum să vedem cum puteți controla postările care apar pe cronologia dvs. Facebook. Faceți clic pe săgeata cu capul în jos din colțul din stânga sus al ferestrei și selectați „Setări” din meniu.

Treceți la secțiunea „Cronologie și etichetare” din bara laterală stângă și faceți clic pe „Examinați postările prietenilor care vă etichetează înainte ca acestea să apară în cronologia dvs.?” opțiune. Veți vedea mai jos un buton care va fi setat ca „Dezactivat”. Faceți clic pe acesta și selectați „Enabled” din meniu.

Revizuire-Facebook-Cronologie-Cronologie-și-etichetare

Review-Facebook-Timeline-Enable-Review

Aceasta va activa funcția „Revizuire” care va opri postările în cronologia dvs. până când examinați și confirmați. Ori de câte ori cineva vă etichetează într-o postare, veți primi o notificare cu opțiunea „Revizuire cronologie” alături. Puteți face clic pe acesta pentru a vedea postarea și apoi faceți clic pe „Adăugați la cronologie” pentru a afișa postarea pe cronologie sau faceți clic pe „Ascunde” pentru a ascunde postarea din cronologie.

Concluzie

Așa puteți controla pur și simplu ceea ce apare pe Cronologia dvs. de pe Facebook și o puteți menține curată și ordonată. Dacă aveți prieteni atât de incomodați care utilizează greșit funcția de etichetare, atunci ar trebui să activați cu siguranță funcția de revizuire. Îi va împiedica pe ceilalți să vadă imediat ce apare pe Cronologia dvs. În plus, veți avea timp să vă dezarhivați dacă nu doriți să deveniți parte a unei postări.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x