Cum să copiați și să inserați mesaje utilizând Gboard Clipboard în Android

Cum să copiați și să inserați mesaje utilizând Gboard Clipboard în Android
⏱️ 3 min read

Telefonul dvs. Android vine doar cu o funcție de bază pentru clipboard. În timp ce puteți copia un mesaj și îl puteți lipi pe o altă aplicație, îl puteți face doar un singur mesaj pe rând. De îndată ce copiați un mesaj, cel anterior este înlocuit. Dacă sunteți utilizator Gboard, veți fi bucuroși să știți că vine cu o funcție nativă de clipboard. Funcția sa Clipboard vă poate salva mesajele, astfel încât să puteți accesa cu ușurință istoricul clipboard-ului și să-l lipiți într-o aplicație. De asemenea, le poate stoca pe toate în aplicația Gboard pentru a fi utilizate ulterior.

Utilizarea funcției Gboard Clipboard

Pe telefonul dvs. Android, deschideți orice aplicație care vă permite să scrieți un mesaj. Faceți clic pe câmpul de editare pentru a deschide aplicația Gboard.

Atingeți pictograma Clipboard din rândul de sus. Dacă pictograma Clipboard nu este acolo, faceți clic pe cele trei puncte din colțul de sus. Acest lucru va dezvălui instrumente suplimentare. Atingeți pictograma Clipboard când o vedeți.

Opțiuni Gboard

Dacă clipboardul este dezactivat, atingeți butonul de comutare din partea de sus pentru a-l activa.

Gboard Clipboard Off

Veți găsi istoricul mesajelor dvs. în clipboard. Gboard salvează toate mesajele tastate în ultima oră și nu oferă o opțiune de modificare a duratei. Atingeți un mesaj pentru a lipi în câmpul de editare.

Opțiuni Gboard Clipboard

De asemenea, puteți fixa un anumit mesaj în clipboard pentru a preveni suprascrierea acestuia. Apăsați și mențineți apăsat mesajul timp de câteva secunde și atingeți pictograma pin când apare pe ecran.

Gboard Clipboard Add

Pentru a șterge un mesaj din clipboard, selectați-l și faceți clic pe pictograma Coș de gunoi din partea de sus a paginii.

Pentru a adăuga un mesaj nou în clipboard, puteți face clic pe pictograma Pen din partea de sus. Va apărea un semn plus (+). Faceți clic pe semnul plus pentru a crea un mesaj nou.

Dacă nu doriți ca clipboardul să vă stocheze mesajele, puteți dezactiva funcția comutând butonul din partea de sus.

Concluzie

Google a adăugat o mulțime de funcții la Gboard, inclusiv posibilitatea de a tasta cod morse, de a traduce scrierea de mână în text și de a crea propriile emoji GIF. Deși caracteristica Clipboard nu este nouă, este ascunsă vizualizării simple și nu mulți oameni știu despre aceasta. Acum puteți utiliza cu ușurință această caracteristică pentru a copia și lipi mesaje în aplicația dvs.

Aveți încredere în Google pentru a vă stoca conținutul din clipboard?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x