Cum să copiați și să lipiți specificațiile hardware pe Windows 10

1643090963 Cum sa copiati si sa lipiti specificatiile hardware pe Windows
⏱️ 2 min read

Pe Windows 10, uneori, poate fi necesar să găsiți și să copiați specificațiile hardware ale dispozitivului dvs. din mai multe motive. De exemplu, atunci când remediați o problemă, iar asistența tehnică necesită unele dintre informațiile de bază pentru a vă ajuta să rezolvați problema. Intenționați să actualizați unele dintre componente, cum ar fi memoria sau procesorul, și doriți să aflați configurația curentă. Sau doriți să utilizați informațiile în scopuri de inventariere.

Oricare ar fi cazul, Windows 10 versiunea 20H2 facilitează copierea specificațiilor dispozitivului (cum ar fi procesorul, memoria și tipul de sistem), precum și specificațiile Windows (inclusiv ediția, versiunea și numărul versiunii) folosind pagina de setări Despre fără a fi nevoie să utilizați alte instrumente sau comenzi.

În acest ghid, veți afla pașii simpli pentru a copia specificațiile hardware ale computerului dvs. în clipboard pe Windows 10 20H2 sau o versiune ulterioară.

Copiați și inserați specificațiile hardware pe Windows 10

Pentru a găsi și copia specificațiile hardware în clipboard, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 10.

 2. Click pe Sistem.

 3. Click pe Despre.

 4. În secțiunea „Specificații dispozitiv”, faceți clic pe Copie buton.

  Copiați specificațiile dispozitivului pe Windows 10

După ce finalizați pașii, specificațiile computerului se vor copia în clipboard și apoi îl puteți lipi (Ctrl + V) pe orice document text, e-mail sau postare pe rețelele sociale.

Copiați și inserați specificațiile Windows 10

Pentru a găsi și copia informațiile Windows 10, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.

 2. Click pe Sistem.

 3. Click pe Despre.

 4. În secțiunea „Specificații Windows”, faceți clic pe Copie buton.

  Copiați informațiile Windows 10 în clipboard
  Copiați informațiile Windows 10 în clipboard

După ce finalizați pașii, specificațiile Windows, inclusiv ediția, versiunea, numărul versiunii și data de instalare se vor copia în clipboard și apoi puteți utiliza Ctrl + V comandă rapidă de la tastatură pentru a lipi informațiile în orice fișier text.

Dacă nu vedeți opțiunea „Copiere” în pagina Despre, înseamnă că nu rulați versiunea de Windows 10 care acceptă această caracteristică. Posibilitatea de a copia Windows și informații despre dispozitiv este disponibilă începând cu versiunea 20H2 (Actualizare octombrie 2020).

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...