Cum să creați comenzi rapide de pe ecranul de pornire pentru orice aplicație Android

Cum să creați comenzi rapide de pe ecranul de pornire pentru orice aplicație Android
⏱️ 3 min read

Majoritatea dintre noi știm cum să adăugăm comenzi rapide de pe ecranul de pornire la aplicațiile care există deja pe telefoanele noastre – trebuie doar să deschideți sertarul pentru aplicații, să țineți apăsată pictograma aplicației până când o apucați, apoi să o trageți pe ecranul de pornire la alegere.

Dar poate doriți să creați comenzi rapide de tip aplicație pentru anumite foldere, pagini web sau întreaga colecție de marcaje? Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să săpați puțin mai adânc. vă vom arăta în acest articol cum să creați comenzi rapide de pe ecranul de pornire pentru orice aplicație Android.

Creați comenzi rapide de pe ecranul de pornire pentru site-uri web

Crearea unei comenzi rapide de pe ecranul de pornire către un site web este ușoară. Dacă utilizați Chrome, navigați la site-ul web dorit, atingeți pictograma meniu din partea dreaptă sus, apoi atingeți „Adăugați la ecranul de pornire”.

Alte browsere au funcții similare. În Firefox este aproape același proces, cu excepția caracteristicii numite „Adăugare comandă rapidă de pagină”. Browserul Microsoft Edge are aceeași caracteristică.

Creați o comandă rapidă pe ecranul de pornire pentru bara de marcaje

Dacă utilizați Chrome, puteți crea un widget cu toate marcajele pe ecranul de pornire Android.

creați-comenzi rapide pe ecranul de pornire-aplicații-android-chrome-marcaje

Atingeți și mențineți apăsat un spațiu gol pe ecranul de pornire. Când se afișează Opțiunile, atingeți „Adăugați aplicații și widget-uri”, apoi derulați în jos la „Marcaje Chrome”. Aceasta creează o fereastră redimensionabilă cu toate marcajele pe ecranul de pornire.

Creați comenzi rapide de pe ecranul de start pentru fișiere și foldere

Dacă aveți documente PDF importante pe care doriți să le accesați direct din ecranul de pornire sau din anumite foldere pe care doriți să le păstrați în stilul Windows al ecranului de pornire, atunci puteți face și asta.

Fiecare producător de smartphone-uri are propria aplicație de gestionare a fișierelor cu funcționalități ușor diferite, așa că vom demonstra acest lucru cu aplicația gratuită și pe scară largă ES File Explorer.

creați-comenzi rapide pentru ecranul de pornire-aplicații-android

După ce aveți ES File Explorer, deschideți-l, navigați la fișierul sau folderul dorit pe ecranul de pornire, țineți apăsat pe pictogramă, apoi selectați „Adăugați pe desktop” în meniul care apare.

Utilizați Apex Launcher

Dacă doriți să adăugați comenzi rapide mai delicate, cum ar fi apel direct, mesaj direct sau chiar la diverse activități telefonice, puteți trece la Apex Launcher. Apex Launcher vine cu această caracteristică „Adăugați comenzi rapide” și este disponibil când apăsați lung pe ecranul de pornire.

homescreen-shortcut-apex-launcher

De acolo puteți adăuga comenzi rapide la aproape orice pe ecranul de pornire.

Concluzie

Acum ar trebui să aveți un ecran de pornire Android plin de comenzi rapide pentru tot ceea ce doriți. Încearcă doar să nu te lași dus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x