Cum să creați o abilitate Alexa fără experiență de codificare

Como criar uma habilidade Alexa sem experiência de codificação
⏱️ 5 min read

Asistenții vocali se găsesc de obicei în sci-fi și sunt adesea piese tehnice complicate. În lumea reală, acestea pot oferi automatizare și divertisment. Pentru propria linie de asistenți vocali Amazon, puteți crea o „Alexa Skill” – un element fundamental al modului în care dispozitivul interacționează cu utilizatorii.

În acest post vom discuta despre ce este o abilitate Alexa, apoi vom analiza cum să creați una fără cunoștințe de codare!

Astrologia relațiilor karmice
Astrologia relațiilor karmice

O introducere în abilitățile Alexa

Pentru cei neinițiați, o abilitate Alexa este modul în care un utilizator interacționează cu linia Amazon de asistenți vocali Echo. Este un serviciu bazat pe cloud care preia date de la utilizator – în acest caz vorbirea lor – îl rulează prin cod și returnează un rezultat.

Pentru a oferi un exemplu din lumea reală, luați NASA Marte Alexa Abilitate.

Începeți Abilitatea utilizând un „nume de invocație” unic – există de obicei câteva modalități de a o face. În acest exemplu, puteți spune pur și simplu „Alexa, deschide NASA Marte. ” Alternativ, puteți pune o întrebare „Alexa, întreabă NASA Marte cât de mare este Marte.”Veți primi apoi un răspuns vorbit.

La fel ca Web-ul în sine, există abilități Alexa care rulează o gamă de aplicații, inclusiv jocuri, conținut educațional și multe altele.

De ce ai vrea să creezi o abilitate Alexa

Asistenții vocali sunt folosiți pe scară largă. Amazon Echo este lider de piață trimestrial cu trimestru, iar o parte din aceasta se reduce la numărul și varietatea de abilități Alexa disponibile.

La un nivel de bază, crearea a ceva dinamic (adică care să răspundă la contribuția utilizatorului) este un factor determinant pentru mulți programatori hobby. Cu toate acestea, s-au uitat și la o mulțime de alți dezvoltatori și companii monetizați-vă abilitățile Alexa.

O abilitate Alexa care prezintă achizițiile sale în abilități.

Pentru alții, pur și simplu oferirea de divertisment sau valoare educațională este un factor determinant. Pe scurt, există o mulțime de motive valabile pentru a dori să creați o abilitate Alexa.

Mai mult, dezvoltarea pentru platformă este simplă, indiferent de experiența dvs. De fapt, puteți crea chiar și o abilitate Alexa fără cunoștințe de codificare, așa cum veți descoperi în secțiunea următoare.

Cum să creați o abilitate Alexa fără experiență de codificare

Este foarte puțin necesar pentru a crea o abilitate Alexa. Principala cerință este o Cont de dezvoltator Amazon. Nu există nicio taxă pentru acest lucru, dar veți avea nevoie de unul pentru a accesa kitul de dezvoltare software Alexa (SDK) și instrumentele și interfețele esențiale.

Când sunteți gata să creați o abilitate Alexa, pașii de bază sunt următorii:

1. Alegeți un nume pentru Abilitatea dvs.

2. Decideți un model de interacțiune, cum ar fi „Flash Briefing”, „Smart Home” sau „Music”.

3. Alegeți o metodă de găzduire pentru abilitatea dvs. Alexa. Găzduirea gratuită Amazon este adesea adecvată.

4. Creați funcționalitatea fundamentală Alexa Skill (mai multe despre aceasta în scurt timp).

5. Testați și implementați abilitatea dvs. Alexa.

Desigur, dezvoltarea abilității în sine ar putea să vă ocupe cea mai mare parte a efortului și a timpului. În circumstanțe normale, ai avea nevoie de abilități considerabile de codare pentru a crea acest tip de aplicație.

Cu toate acestea, puteți crea o abilitate Alexa folosind „Planuri” – blocuri pre-construite care vă ajută să vă îmbinați abilitatea fără a deschide un editor de cod:

O listă cu Alexa Skill Blueprints.

Cu toate acestea, odată ce ați dezvoltat o abilitate Alexa, este posibil să obțineți mâncarea pentru a crea alta. Din fericire, există o serie de resurse pentru a vă ajuta pe parcurs.

Pașii următori pentru crearea unei abilități Alexa

Am menționat generarea de bani și, dacă acest lucru vă interesează, veți dori să consultați mai întâi ghidul Amazon Achiziții în abilități. De acolo, cercetând exemple din lumea reală de dezvoltatori care au câștigat venituri din Alexa Skills este o idee bună.

Dacă doriți să explorați lumea dincolo de utilizarea Alexa Blueprints, verificați Tutoriale specifice Amazon. Cu toate acestea, veți observa că codificarea va deveni o cerință mai devreme decât mai târziu.

Pe scurt, Python este un limbaj de vârf atât pentru începători, cât și pentru programatori cu experiență și este pe deplin acceptat pentru Alexa. Vă sugerăm să vă scufundați și să învățați elementele de bază înainte de a încerca să creați din nou o abilitate Alexa.

Încheierea

Dispozitivele Amazon Echo vă pot oferi o mulțime de modalități utile și distractive de a vă îmbogăți viața. Cu toate acestea, dacă doriți să creați o abilitate Alexa, veți oferi o mulțime de valoare altor utilizatori și s-ar putea chiar să vă puteți monetiza eforturile. Alternativ, dacă tocmai începeți cu Amazon Echo, vă recomandăm să verificați câteva dintre abilitățile indispensabile înainte de a vă crea propriile.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x