Cum să creați o stație de radio pe Spotify și să găsiți muzică nouă

Cum să creați o stație de radio pe Spotify și să găsiți muzică nouă

⌛ Reading Time: 4 minutes

Spotify este excelent când vă identifică preferințele muzicale și vă sugerează artiști noi pe care să îi ascultați. Atunci când faceți acest lucru, aplicația ține cont de întreaga bibliotecă muzicală, dar dacă doriți recomandări mai specifice?

Să ne imaginăm că ai ascultat pe larg o anumită piesă în ultima săptămână și ai vrea să auzi piese similare. Atingerea recomandărilor obișnuite de la Spotify nu va fi utilă, deoarece acoperă întreaga ta paletă muzicală. Aici intervine Spotify Radio. Funcționalitatea permite utilizatorilor să creeze liste de redare mai orientate pe baza unei melodii, album, playlist sau chiar artist.

Ca și în cazul unui post de radio adevărat, nu știi niciodată ce va reda Spotify atunci când folosești Radio, ceea ce îl face un instrument excelent pentru descoperirea muzicii. Dacă nu ați folosit Spotify Radio înainte, acest articol analizează modul în care puteți profita de această funcționalitate pe mobil și clientul web.

Cum să creați o stație de radio Spotify pe Android

Utilizatorii pot crea posturi de radio Spotify din aplicația Android Spotify. Alternativ, există, de asemenea, autonomia Stații Spotify , care se concentrează exclusiv pe crearea posturilor de radio. În scopul acestui tutorial, vom folosi aplicația Spotify.

1. Deschideți Spotify pe dispozitivul dvs. Android.

2. Selectați o melodie, un album, o listă de redare sau un artist. Poate fi un ton sau un artist din biblioteca dvs. sau îl puteți căuta simplu și rapid chiar atunci.

3. Găsiți meniul cu trei puncte care se află de obicei în colțul din dreapta sus al afișajului sau lângă numele melodiei și atingeți-l.

4. În funcție de selecția dvs. la pasul 2, atingeți una dintre următoarele opțiuni: „Accesați melodia / albumul / lista de redare / Radio artist”.

Postul de radio Spotify Accesați melodia radio

5. Spotify va crea o listă de redare cu melodii inspirate din melodia / albumul / lista de redare / artistul pe care l-ați selectat.

Spotify Radio Station Song Radio View View

Dacă porniți un post de radio dintr-o melodie sau un artist, Spotify va crea o listă de redare de 50 de piese, care vor fi redate în aceeași ordine, cu excepția cazului în care alegeți să amestecați.

Alternativ, dacă doriți să vă bucurați de o listă de redare interminabilă Radio, lansați un post de radio dintr-o listă de redare. Veți observa indicatorul „Încărcare mai multe melodii în timp ce ascultați” dacă derulați în jos în partea de jos a listei de redare.

Postul de radio Spotify Accesați Playstation Radio

În plus, puteți urmări o listă de redare și o puteți descărca pentru o ascultare offline ulterioară cu un cont Spotify Premium.

Cum să creați o stație de radio Spotify pe desktop

Pentru a profita din plin de Spotify Radio de pe computer, va trebui să utilizați serviciul client desktop, în loc să îl accesați doar din browser

1. Deschideți Spotify pe computer.

2. Navigați la o melodie, un album, o listă de redare sau un artist. Găsiți meniul orizontal cu trei puncte lângă butonul verde „Redare” și faceți clic pe el.

Spotify Radio Station Desktop Activați postul de radio pentru artiști

3. Selectați „Go to Song / Album / Playlist / Artist Radio” de acolo.

4. Spotify va crea o nouă listă de redare în câteva secunde.

Spotify Radio Station Desktop Album Radio View View

La fel ca înainte, dacă sunteți în căutarea unei liste de redare interminabile Radio, utilizați opțiunea pentru a crea un post dintr-o listă de redare.

Spotify Radio Station Desktop Playlist Radio View

Odată ce lista de redare a fost creată, faceți clic pe meniul cu trei puncte de lângă butonul Descărcare și selectați opțiunea „Adăugați la biblioteca dvs.” pentru a salva postul în biblioteca dvs.

Dacă sunteți un utilizator activ Spotify, probabil că ați dori să aflați câteva trucuri suplimentare pentru a vă îmbunătăți experiența generală cu serviciul. Dacă da, verificați cum să vă gestionați muzica Spotify descărcată și să o mutați pe un card SD sau citiți totul despre modul în care puteți salva utilizarea datelor în timp ce transmiteți muzică.

Legate de:

  • Cum să dezactivați anunțurile Spotify pe Android
  • Cum să setați o melodie Spotify ca alarmă pe Android
  • Spotify vs. Apple Music: Cine câștigă războiul muzical?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.