Cum să creați povestiri Instagram

Cum să creați povestiri Instagram
⏱️ 3 min read

Datorită rețelelor sociale, puteți împărtăși multe în foarte puțin timp. O caracteristică care vă ajută să partajați orice doriți este Instagram Stories. Este o caracteristică disponibilă de ceva timp acum, dar pe care unii nu l-au încercat până de curând.

Când un prieten are o poveste Instagram de partajat, le veți putea găsi imediat ce deschideți aplicația. Vor fi cercurile colorate din dreapta ta. Un lucru de reținut este că nu poți să comentezi sau să îți placă povestea prietenului tău, dar asta nu înseamnă că nu poți să le trimiți un mesaj care să le spună că ți-a plăcut.

Ce sunt poveștile Instagram?

Dacă știi ce sunt Snapchat Stories, atunci știi ce sunt Instagram Stories. Puteți compune o poveste Instagram cu videoclipuri sau imagini care pot fi văzute o singură dată. Ceea ce distribuiți în povestirile dvs. nu va apărea în feedul sau în grila de profil.

Deschizându-vă povestea și atingând cele trei puncte orizontale, puteți șterge orice videoclip sau imagine. De asemenea, puteți menționa pe cineva în povestea dvs. Instagram, de exemplu, atingând pictograma camerei din partea stângă sus a ecranului.

De asemenea, puteți glisa dreapta oriunde în secțiunea de știri și, după ce ați făcut o fotografie sau ați filmat un videoclip, apăsați pe Aa. Tastați @, urmat de numele persoanei pe care doriți să o menționați și selectați acel utilizator.

Cum să creați povestiri Instagram

În stânga locului unde puteți vizualiza Poveștile prietenilor dvs., veți vedea fotografia de profil cu un semn plus. Atingeți fotografia de profil, iar camera Story ar trebui să fie deschisă. Când se deschide Camera de povestire, alegeți dintre opțiunile din partea de jos dacă doriți să creați un bumerang, superzoom, derulare înapoi, mâini libere etc.

poveste de fund

Dacă doriți, puteți adăuga, de asemenea, conținut din rola camerei dvs. în Instagram Stories. Puteți face acest lucru glisând în sus când sunteți la camera cu povești; ar trebui să vedeți cel mai recent conținut pe care l-ați adăugat pe dispozitiv.

În partea dreaptă sus veți vedea o opțiune care vă va permite să adăugați diverse imagini sau videoclipuri la povestea dvs. Instagram. Pe măsură ce selectați ceea ce doriți să adăugați, puteți vedea o mică previzualizare a imaginii selectate în partea stângă jos. Atingeți butonul următor și îl puteți partaja cu un anumit prieten sau îl puteți adăuga la povestea dvs. Instagram.

poveste-multiplt

Atingând fața fericită din partea dreaptă jos, puteți adăuga câteva efecte extraordinare pe față, care vor face un videoclip interesant. Dacă doriți să tastați un mesaj, apăsați pe A și tastați mesajul. Puteți schimba stilul textului în neon, mașină de scris, puternic, clasic sau modern. Opțiunea de font va fi în stânga opțiunii Gata.

povești-culori

Pentru a adăuga mai multă culoare poveștilor dvs., atingeți pictograma creion după ce ați făcut o fotografie și apăsați lung pe cercul alb. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți culoarea personalizată pe care doriți să o adăugați.

Concluzie

Povestirile Instagram sunt o modalitate excelentă de a împărtăși ceea ce se întâmplă în viața ta. După cum puteți vedea, acestea sunt pline de caracteristici care vă vor ajuta să oferiți poveștilor propria dvs. atingere personală. Cât de des folosiți Instagram Stories? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x