Cum să creați remix-uri instantanee pe Snapchat

How to Remix Snaps on Snapchat
⏱️ 5 min read

Titlul “Cum să remixați instantaneele pe Snapchat” se referă la modul în care poți utiliza instrumentele de editare și remixare disponibile în aplicația Snapchat pentru a-ți îmbunătăți experiența de partajare a fotografiilor și a videoclipurilor cu prietenii.

Remixarea presupune adăugarea de efecte, filtre și grafică la un instantaneu existent, ceea ce poate face experiența de partajare mult mai distractivă și interesantă. Aplicația Snapchat oferă o serie de instrumente de remixare, inclusiv filtre grafice, animații și emoji-uri, pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a da o nouă viață fotografiilor și videoclipurilor lor.

În esență, tutorialul oferit sub acest titlu îți va arăta cum poți utiliza aceste instrumente și tehnici de remixare în aplicația Snapchat pentru a crea imagini și videoclipuri unice și distractive pe care să le împărtășești cu prietenii tăi în rețeaua socială.

Concluzionând, titlul “Cum să remixați instantaneele pe Snapchat” reprezintă o apel la acțiune pentru utilizatorii Snapchat care doresc să-și îmbunătățească experiența de partajare a instantaneelor și să creeze imagini și videoclipuri cu adevărat unice și memorabile.

Snapchat a introdus o funcție Remix, care este noul mod al companiei de a permite utilizatorilor să reacționeze la instantaneele și poveștile prietenilor. Anunțată anterior în iunie 2022, funcția este acum lansată pentru utilizatorii Snapchat de pe Android și iPhone. În acest articol, am descris cum puteți utiliza această funcție și remix Snaps-uri pe Snapchat.

Remix Snapchat Snapchat (2022)

Ce este caracteristica Snapchat Remix?

Snapchat Remix este o caracteristică similară TikTok Duet, care vă permite să reacționați la instantaneele și poveștile prietenilor tăi. Poate sa utilizați funcția pentru a înregistra și a trimite răspunsuri către Snaps de la alți utilizatori Snapchat. Aveți, de asemenea, opțiunea de a remixa propriile fotografii vechi din fila Amintiri. Deși poți salva remixurile în fereastra de chat a prietenului tău, merită menționat că tot nu poți descărca remix-ul tău Snapchat.

De asemenea, dacă sunteți utilizator Instagram, puteți alege Remix Reels pe Instagram pentru a reacționa și a răspunde la videoclipurile scurte distribuite de alții pe platformă. Cu asta în afara drumului, să vedem cum puteți Remix Snaps:

Cum să remixați instantaneele pe Snapchat

1. Deschideți aplicația Snapchat și atingeți pictograma persoane din bara de navigare de jos pentru a treceți la secțiunea „Povestiri”.. Acum, atingeți povestea prietenului dvs. pe care doriți să o remixați.

2. Apoi, apăsați pe pictograma cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus și alege „Remix Snap” pentru a reacționa la povestea de pe Snapchat.

remix snapchat snapchat

3. Acum veți avea acces la vizualizatorul camerei pentru a răspunde la plugin. În special, puteți folosi butoanele de pe ecran pentru a vă poziționa răspunsul sau pentru a utiliza efecte speciale în timp ce reacționați la Snap-ul original. Atingeți butonul declanșator din partea de jos pentru a înregistra și a confirma remixul. Apoi, atingeți pictograma Trimitere pentru a trimite remixul Snapchat.

trimite remix instant

Colaborați cu prietenii folosind Snapchat Remix

Iată-l. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a remixa Snaps-urile pe Snapchat. În timp ce Snapchat Remix nu este la fel de flexibil ca TikTok Duets sau omologii remix Instagram Reel, este o modalitate distractivă (și privată) de a reacționa la ultimele actualizări ale prietenilor tăi. Între timp, dacă sunteți nou la Snapchat, s-ar putea să găsiți util și ghidul nostru despre cum să schimbați emoji-urile Snapchat și să creați sondaje Snapchat.

Snapchat a lansat recent funcția Remix, care îi permite utilizatorilor să reacționeze la fotografiile și poveștile prietenilor, similar cu TikTok Duet. Această caracteristică poate fi utilizată pentru a înregistra și a trimite răspunsuri către Snaps de la alți utilizatori și permite utilizatorilor să remixeze propriile fotografii vechi din fila Amintiri. Deși remixurile nu pot fi descărcate, utilizatorii pot salva remixurile în fereastra de chat a prietenilor. Remixul de pe Snapchat poate fi realizat urmând acești pași: deschideți aplicația, apăsați pictograma de poveste, selectați povestea prietenului și alegeți “Remix Snap”.
Încheiem și astăzi cu o nouă postare în lumea tehnologiei. Mulțumim pentru că ne-ați urmărit și vă așteptăm cu drag la următoarea noastră întâlnire pe blog. Până atunci, să aveți parte de gadget-uri noi și realizări tehnologice fascinante!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x