Cum să creați, să găsiți și să trimiteți GIF-uri pe WhatsApp

Cum să creați, să găsiți și să trimiteți GIF-uri pe WhatsApp
⏱️ 3 min read

GIF-urile sunt o modalitate excelentă de a exprima cum vă simțiți, fără a fi nevoie să le scrieți. Aceasta este una dintre numeroasele caracteristici extraordinare pe care utilizatorii WhatsApp le pot beneficia de cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee. Ați făcut acum că nu vă limitați la GIF-urile pe care le are WhatsApp?

Există și alte aplicații pe care le puteți utiliza și puteți utiliza și propriul dvs. conținut pentru a crea GIF-uri. Dacă ai dorit vreodată să-ți transformi prietenul într-un GIF, aceasta este șansa ta. Să descoperim toate opțiunile dvs. atunci când vine vorba de trimiterea de GIF-uri pe WhatsApp.

Cum să vă creați propriile GIF-uri pe WhatsApp

Crearea de GIF-uri pe WhatsApp folosind propriul dvs. conținut este mai ușoară decât credeți. Pentru a crea un GIF, trebuie doar să deschideți contactul către care doriți să trimiteți GIF și să alegeți un videoclip. Pentru a transforma acel videoclip într-un GIF, va trebui să îl scurtați. Pentru aceasta, glisați marginile videoclipurilor până când vedeți că apare opțiunea GIF.

Chiar sub GIF veți vedea cât de lungă este GIF-ul dvs. În partea dreaptă sus puteți adăuga, de asemenea, emojis, text și chiar să desenați pe GIF. Dacă vreți vreodată să eliminați orice ați adăugat, pur și simplu apăsați pe săgeata înapoi. Pentru a trimite, pur și simplu atingeți săgeata.

Cum să găsiți GIF-uri integrate în WhatsApp

Dacă preferați să respectați GIF-urile pe care WhatsApp le poate oferi, puteți face și asta. În stânga casetei de text, veți vedea o față fericită. Apăsați pe aceasta și, în partea de jos, veți vedea opțiunea GIF.

gif-find

La început veți vedea doar GIF-uri aleatorii, dar dacă doriți să găsiți un GIF specific, atingeți opțiunea de căutare din partea de jos. După ce introduceți cuvintele cheie, veți vedea o mare varietate de GIF-uri preferate. Pentru a vedea o previzualizare a GIF-ului dvs., pur și simplu apăsați pe acesta și, pentru a trimite, apăsați pe săgeata din dreapta jos.

Aplicații GIF obligatorii pentru WhatsApp

Giphy trebuia doar să fie în partea de sus a listei de aplicații GIF. Se pare că este cea mai populară aplicație GIF de acolo. Are o cantitate atât de extinsă de opțiuni încât nu veți ști de unde să începeți.

Puteți folosi bara de căutare sau puteți parcurge diferitele file, cum ar fi Tendințe, reacții, acțiuni, emoții, MEMES, TV, filme, muzică, animale și multe altele.

gif-giphy

O altă aplicație pe care o puteți încerca este Gif gratuit – Toate GIF-urile. Nu este aproape la fel de popular ca Giphy, dar are o mulțime de GIF-uri grozave de oferit. GIFS sunt împărțite în categorii și apoi în subcategorii.

gif-all

De exemplu, să presupunem că sunteți în căutarea de GIF-uri pentru animale, atunci când intrați în acea categorie, va trebui să alegeți ce fel de animal. Va trebui să alegeți între broască, hamster, cal, pește, elefant etc. După ce ați selectat GIF-ul, aplicația oferă butonul de partajare chiar sub GIF.

Puteți partaja direct pe WhatsApp, Messenger, Facebook, Snapchat sau îl puteți descărca.

Concluzie

GIF-urile sunt una dintre caracteristicile cele mai frecvent utilizate pentru a exprima cum vă simțiți fără a fi nevoie să tastați atât de mult. Datorită sfaturilor de mai sus, veți putea găsi și trimite întotdeauna cel mai bun GIF pentru starea dvs. de spirit, chiar dacă trebuie să îl creați singur. De unde îți iei GIF-urile? Lasă un comentariu și împărtășește-ți gândurile.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x