Cum să creați și să utilizați memento-uri bazate pe locație în iOS și macOS

Cum să creați și să utilizați memento-uri bazate pe locație în iOS și macOS

Una dintre cele mai importante adăugiri la iOS în 2013 a fost mementourile bazate pe locație. Această funcție vă permite să creați memento-uri în funcție de locație. Puteți seta aplicația să vă trimită o alertă atunci când intrați / ieșiți dintr-o anumită locație, cum ar fi biroul dvs. Pe cât de util este acest lucru, mulți oameni încă nu știu cum să configureze și să utilizeze geofencing în aplicația Reminders. În acest articol veți afla cum să configurați mementouri bazate pe locație în iOS și macOS.

Memento-uri bazate pe locație în iOS

Înainte de a începe, asigurați-vă că serviciile de localizare sunt activate pe „Activat” pe dispozitivul dvs. Pentru aceasta, deschideți aplicația Setări și navigați la „Confidențialitate -> Servicii de localizare”.

De aici, asigurați-vă că serviciile de localizare sunt activate:

1. Deschideți aplicația Mementouri pe iPhone / iPad.

2. Tastați un memento pe care doriți să-l setați.

3. Când introduceți memento, veți vedea patru pictograme deasupra tastaturii. Atingeți săgeata, care va deschide meniul Locație.

ad-banner

4. Veți vedea trei opțiuni: „Sosire acasă”, „Intrare în mașină” și „Personalizat”. Opțiunea „Sosire acasă” va fi vizibilă numai dacă ați configurat locația casei dvs. în aplicația Hărți.

Memento-uri bazate pe locație iOS personalizate

„Urcarea în mașină” va seta aplicația să vă avertizeze despre memento ori de câte ori dispozitivul dvs. se împerechează cu un sistem de navigație auto.

Pentru a crea o alertă bazată pe locație personalizată, selectați opțiunea „Personalizată”. Veți vedea două opțiuni. Puteți seta „Locația curentă la care se află dispozitivul dvs.” pentru alerta de memento, sau puteți introduce numele adresei, cum ar fi numele unui magazin alimentar, pentru o locație personalizată.

Memento-uri bazate pe locație Adresă Ios

Odată selectat, puteți crește / micșora geofence (cerc albastru) folosind punctul negru și trăgându-l în / în afara. În mod similar, puteți alege ca mementoul să vă alerteze în timp ce ajungeți sau părăsiți locația.

Memento-uri bazate pe locație Geofence Ios

Apăsați pe Terminat și sunteți gata. Aplicația ar trebui să vă alerteze automat cu privire la memento când ajungeți / plecați în locația selectată.

Memento-uri bazate pe locație Memento Ios

Memento-uri bazate pe locație în macOS

Pentru a seta un memento bazat pe locație pe computerul Mac, urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți aplicația Memento-uri de pe Mac și creați un memento nou sau selectați unul existent.

2. Plasați cursorul deasupra mementoului cu cursorul până când vedeți pictograma de informații, apoi faceți clic pe ea.

Memento-uri bazate pe locație Macos de locație

De asemenea, puteți face clic pe butonul „Adăugați locație”.

3. Bifați „Într-o locație” în coloana de reamintire și introduceți adresa unde doriți să vă reamintească aplicația.

Memento-uri bazate pe locație Adăugați Macos de locație

4. Setați caseta de selectare pentru „Sosire” sau „Plecare” după cum doriți. Dacă primiți o solicitare de acces, asigurați-vă că aplicația Mementouri poate avea acces la serviciile de localizare, alegând „Permiteți”.

Memento-uri bazate pe locație Geofence Macos

5. Gata. Mementoul dvs. bazat pe locație este acum setat. Acum, când ajungeți (sau părăsiți) destinația, aplicația Memento-uri ar trebui să vă anunțe cu memento-ul.

Este important să rețineți că, dacă aveți iCloud activat și memento-uri sincronizate pe toate dispozitivele dvs., veți fi alertat de orice dispozitiv este disponibil când ajungeți la locația setată pentru memento, indiferent de dispozitivul pe care l-ați folosit pentru a seta alerta. . Astfel, această funcție la îndemână vă poate ajuta cu adevărat pe oricare dintre dispozitivele dvs. Apple. Rețineți că este posibil ca acest lucru să nu funcționeze cu sub-sarcini în Mementouri.

Legate de:

Scroll to Top