Cum să creați un anunț Instagram mai bun pentru afacerea dvs. Dropshipping

5 sfaturi utile pentru Instagram
⏱️ 5 min read

La livrarea prin livrare, există o mulțime de oameni care știu să înființeze un magazin Shopify, să găsească produsul, să editeze fotografiile produsului și să aplice o descriere corectă a articolului – elementele de bază pentru a începe o nouă afacere.

Cu toate acestea, nu mulți oameni știu cum să folosească eficient reclamele Instagram și Facebook pentru a maximiza profitul. Acest articol va cuprinde câteva sfaturi și trucuri pentru a crește vânzările Shopify prin intermediul anunțurilor Instagram!

Utilizați videoclipul în avantajul dvs.

Videoclipul, în majoritatea cazurilor, poate fi mai puternic decât o imagine statică în ceea ce privește transmiterea ideilor. Acesta este motivul pentru care este o opțiune fantastică pentru reclame. Videoclipul pe care îl creați ar trebui să cuprindă frumusețea produsului dvs. pentru a atrage în primul rând atenția – și apoi să atragă de acolo caracteristicile cheie despre produs sau marcă. Cele mai bune videoclipuri publicitare pe Instagram și Facebook sunt cele care sunt simple, dar directe cu privire la ceea ce este produsul. Și nu uitați să adăugați un îndemn la acțiune.

Se duce în DM

Nu vă fie teamă să încercați influențatori de mesagerie directă. Acești oameni sunt întotdeauna încântați să împărtășească produse grozave cu fanii lor pentru o taxă mică. Este mai probabil ca publicul dvs. vizat să acorde atenție anunțului dvs. dacă acesta provine de la cineva pe care îl urmărește deja și pe care îl are încredere, mai degrabă decât o postare marcată ca „promovată”. Punctul de vedere este că postările de influență sunt mult mai puțin invazive decât anunțurile tradiționale.

Deși și veți dori să ascultați acest lucru, NU pur și simplu trimiteți spam acestor influențatori cu un perete de text copiat și lipit. Se ocupă de acest lucru zilnic, așa că va trebui să păstrați lucrurile agreabile. În măsura în care știi exact ce să spui, asta trebuie să înveți cu timpul și încercările. Tipurile de influențatori pe care doriți să îi introduceți în produsele mărcii dvs. vor varia foarte mult în funcție de modul în care stilul lor de viață (și, prin urmare, stilul lor de viață al fanilor) se potrivesc cu produsele dvs.

Utilizați Emojis și Expresii cheie

Configurați descrierea anunțului într-o aplicație de note, astfel încât să puteți apăsa Enter pentru a începe o nouă linie. A face acest lucru pe Instagram nu va avea niciun efect, iar liniile vor fi grupate fără formatare. Separarea clară a ideilor în linii este crucială pentru a captiva mai bine atenția publicului.

În plus, încercați să încorporați emojis care vă vor transmite mai bine ideile în descriere. Dacă oferiți transport gratuit, o cutie de emoji pe ambele părți ale textului vă va afișa mai bine ideea dintr-o privire. Dacă vindeți accesorii pentru iPhone, utilizați un emoji pentru iPhone și așa mai departe, ceea ce înseamnă că ne bazați emoji-urile pe ce produs oferiți.

Filigranează lucrurile tale

instagram-ad-original-watermark

Întrucât sunteți livrat, este posibil ca fotografiile produselor pe care le folosiți să le promovați să nu fi fost făcute de dvs. Acest lucru este complet în regulă, dar să știți doar că nu veți fi singurul de pe Internet care folosește fotografiile în promoții. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să „filigranezi” fotografiile plasând un logo într-o locație neintruzivă a fotografiei, cum ar fi colțul din dreapta jos. Dacă v-ați încorporat sigla sau marca într-o altă zonă a produsului, cum ar fi o etichetă, puteți ignora acest pas.

Folosiți fotografii stoc – Doar nu sunt plictisitori

Multe dintre fotografiile de stoc ale produselor pe care le veți găsi pe site-uri precum Aliexpress se concentrează asupra produsului foarte specific și prezintă de obicei un fundal alb clar. Deși acest lucru nu este neapărat rău în niciun fel, nu este o reclama bună. Veți fi cel mai de succes navigare pe un site precum Pixabay și eliminând fundalul alb pentru unele arte abstracte. Puteți elimina fundalurile cu o aplicație de clasă desktop, cum ar fi Photoshop, desigur, dar cu o aplicație mobilă de genul Suprapune face minuni atunci când utilizați instrumentul baghetă magică.

Construiți-vă marca în mod organic

În timp ce o reclamă plătită este o modalitate rapidă de a câștiga expunerea mărcii, nu este la fel de bună ca adepții și fanii adevărați. Petreceți ceva timp concentrându-vă pe adăugarea de hashtaguri populare la postările dvs., răsfoirea conturilor similare, aprecierea postărilor și comentarea fotografiilor persoanelor. Din nou, în mod similar cu contactarea influențatorilor, NU faceți spam ca un bot. Păstrați-l personal și veți vedea o cifră de afaceri ridicată de oameni, de la simple browsere la clienți fideli și plătitori.

Concluzie

Pentru expeditorii care livrează, ce sfaturi ați implementat pentru a vă crește vânzările? Ce funcționează și ce pur și simplu nu? Lasă un comentariu mai jos și hai să începem o conversație!

Un adevărat brand crește doar cu dăruire. Dacă vă luptați pentru a vă dezvolta marca, puneți-i pe prieteni și familie să reflecte adesea asupra ei pentru a vă face o idee adevărată despre punctele tari și neajunsurile mărcii dvs. Livrare fericită!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x