Cum să creați un cont nou Roblox și să vă conectați: Ghid pas cu pas

roblox login how create new roblox login account featured
⏱️ 11 min read

Conectarea Roblox este esențială pentru a intra în lumea jocurilor online. Pentru a crea un cont nou, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli. Întâi, trebuie să intri pe site-ul Roblox și să apeși butonul “Inregistrează-te”. Acolo, vei introduce numele de utilizator, parola și adresa de email. După aceea, vei fi întrebat despre data de naștere, iar apoi vei trebui să confirmi emailul. Odată ce ai făcut toate acestea, poți conecta contul la Roblox și să joci cu alți utilizatori din întreaga lume. Distracția este asigurată cu Roblox, un joc intensiv și interactiv.

Roblox este o platformă online și de jocuri folosită de milioane de oameni din întreaga lume. Cu o mare varietate de jocuri pe Roblox, jucătorii de toate vârstele se reunesc și se distrează acolo. Dacă ești cineva care a fost tentat să încerce Roblox măcar o dată, sunt aici să-ți spun că ar trebui. Cu toate acestea, înainte de a începe să jucăm prin popularele jocuri Roblox, vom avea nevoie de un cont care să ne ofere acces. Dacă sunteți confuz cu privire la cum să faceți unul, sunt aici să vă ajut. Așa că citiți mai departe în timp ce vă învăț cum să creați un cont Roblox și să vă conectați pentru a vă bucura de această platformă.

Cum să creați un cont nou pentru a vă conecta la Roblox (2022)

În timp ce voi acoperi procesul de creare a unui cont de conectare Roblox, vă voi arăta și cum să resetați un cont blocat. Dacă preferați să o săriți peste, folosiți tabelul de mai jos pentru a face acest lucru.

Cum să creați un cont de conectare Roblox

Crearea unui cont Roblox este la fel de simplă ca orice altă platformă. Deoarece Roblox necesită autentificarea utilizatorului înainte de a-l putea accesa, veți avea nevoie de un cont indiferent de scopul dvs. Vă rugăm să urmați pașii de mai jos, în timp ce vă învăț cum să creați un cont Roblox și să vă conectați.

1. Accesați pagina de înregistrare Roblox (vizita) făcând clic pe link. Acum vei vedea o masă în fața ta.

2. Continuați să introduceți detaliile necesare, inclusiv data nașterii, numele de utilizator și parola.

Notă: după cum se menționează Nu folosește-ți numele real aici, deoarece va fi vizibil public. De asemenea, asigurați-vă că ați creat o parolă puternică pe care nimeni altcineva nu o poate accesa.

3. După ce ați terminat de completat detaliile, apăsați pur și simplu pe Inregistreaza-te butonul pentru a finaliza procesul.

Conectare Roblox: Cum să creați un cont nou

4. Și atât! Acum veți fi pe ecranul principal Roblox și puteți naviga și vizualiza liber jocurile oferite.

După cum ați văzut, nici măcar nu aveți nevoie de o adresă de e-mail pentru a începe să vă conectați la Roblox. Dacă sunteți cineva care preferă să folosească numărul de telefon mobil pentru a vă înscrie, citiți mai departe în secțiunea următoare.

Notă: Nu vă deconectați de la contul dvs. în acest moment. Deoarece nu folosim un e-mail, nu îl veți putea recupera dacă vă pierdeți parola. Citiți mai departe în timp ce vă arăt cum să o faceți.

Cum să vă înscrieți pentru autentificare Roblox mobil

Crearea unui cont Roblox pe mobil este la fel de ușor ca pe un computer. Deși voi folosi un iPhone pentru aceasta, vă rugăm să rețineți că pașii rămân aceiași pentru Android și iOS. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru:

1. Obțineți Roblox pentru App Store (vizita) sau Play Store (vizita) și instalați-l.

2. După ce deschideți aplicația, veți vedea opțiuni de înregistrare sau de conectare. Dacă ați creat deja un cont utilizând secțiunea anterioară, apăsați pe conectare. În caz contrar, atingeți Inregistreaza-te buton.

butonul de înregistrare roblox

3. La fel ca pe un PC, introduceți detaliile pe care aplicația le solicită, apoi apăsați tasta Inregistreaza-te butonul pentru a finaliza procesul.

butonul de înregistrare

4. Odată ce faci, vei fi direcționat către ecranul principal și apoi poți accesa Roblox și toate jocurile tale și să te distrezi.

ecran de conectare

Și atât de ușor este pe mobil. Deși nu este necesară o adresă de e-mail pentru a vă înscrie la Roblox, vă recomandăm să adăugați una oricum. În acest fel, veți putea recâștiga accesul la contul dvs. de conectare Roblox în cazul în care vă uitați parola sau ceva nu merge bine. Să aruncăm o privire la cum să adăugați o adresă de e-mail de recuperare la contul dvs. Roblox.

Adăugați un e-mail de recuperare la contul Roblox

Ca orice alt cont, contul dvs. de conectare Roblox are nevoie de un e-mail de recuperare pentru a vă reseta parola în cazul în care sunteți blocat. Indiferent dacă tocmai l-ați creat sau dacă sunteți un utilizator de lungă durată, asigurați-vă că adăugați un e-mail de recuperare în contul dvs. pentru securitate. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru:

1. După ce v-ați autentificat, apăsați butonul echipament de configurare în dreapta sus, apoi apăsați setări de pe computer pentru a accesa setările contului.

Dinți de ferăstrău

2. Sub Informații despre cont, veți vedea opțiunea Adăugați un e-mail cu un semn de avertizare lângă ea. apasă pe adăugați e-mail opțiunea de a continua.

adăugați roblox de recuperare e-mail

3. În caseta care apare, adăugați e-mailul pe care doriți să îl serviți ca recuperare. După ce ați făcut acest lucru, apăsați butonul adăugați e-mail buton.

butonul adăugare e-mail

4. Acum veți vedea un mesaj de confirmare că a fost trimis un e-mail de verificare.

Tot ce trebuie să faceți acum este să accesați contul de e-mail pe care l-ați introdus și să apăsați pe linkul de verificare pentru a confirma procesul de recuperare. După ce o faci, vei vedea următorul mesaj mai jos. Primești chiar și o pălărie frumoasă gratuit și o poți accesa făcând clic pe Vezi articolul buton. Contul dvs. este acum protejat și vă puteți deconecta de la Roblox dacă doriți.

vezi articolul

Resetați parola de conectare Roblox

Este întotdeauna posibil să vă uitați parolele, indiferent de ce cont este. Dacă pierdeți accesul la contul Roblox, nu vă faceți griji. Atâta timp cât ați urmat secțiunea anterioară și ați adăugat un e-mail de recuperare, putem schimba cu ușurință parola și ne putem conecta din nou. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru:

1. Vizită această pagină. În funcție de dacă ați pierdut numele de utilizator sau parola, faceți clic pe fila necesară.

V-ati uitat parola

Notă: După cum am menționat, dacă nu ați furnizat Roblox un e-mail de recuperare sau un număr de telefon, din păcate, nu veți putea să vă resetați parola. În acest caz, reveniți la prima secțiune și aflați cum să creați un cont nou.

3. Introduceți adresa dvs. de e-mail, apoi apăsați pe Livrare buton.

Conectare Roblox: Cum să creați un cont nou

4. Acum veți vedea o fereastră pop-up care confirmă că a fost trimis un e-mail de verificare. Doar accesați căsuța de e-mail și faceți clic pe linkul de verificare pe care îl primiți. Odată ce ați făcut acest lucru, veți fi direcționat la ecranul de resetare a parolei.

5. Introduceți noua parolă și apăsați butonul Livrare butonul pentru a finaliza procesul.

Conectare Roblox: Cum să creați un cont nou

Si asta e! Acum vă puteți conecta din nou la contul Roblox cu noua parolă. Nu uitați să scrieți noua parolă undeva și să nu o împărtășiți nimănui! Puteți folosi un manager de parole pentru a vă gestiona cu ușurință toate parolele.

Explorați lumea Roblox după ce vă conectați

Sper că te distrezi mult explorând Roblox după ce te-ai conectat la noul tău cont. Dacă ești deja un veteran experimentat, verifică acestea cele mai bune jocuri roblox înfricoșătoare pentru a adăuga niște fantome în viața ta. Cu toate acestea, dacă sunteți nou, rămâneți pe fază, deoarece este posibil să lucrăm la niște ghiduri bune de joc Roblox. Ați avut probleme la încercarea de a vă conecta? Pune-ți întrebările în comentariile de mai jos!

Roblox este o platformă de jocuri online populară la nivel global, folosită de milioane de oameni din toate colțurile lumii. Acest articol oferă un ghid pas cu pas pentru a crea un cont Roblox și pentru a vă conecta la platformă, cu informații utile despre cum să adăugați un e-mail de recuperare și să resetați parola. Roblox oferă o varietate mare de jocuri, atrăgând jucători de toate vârstele și gusturile, și este ușor de accesat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.
“Și cu asta încheiem o nouă postare pe blogul nostru de tehnologie din România. Am fost încântați să vă ținem companie și sperăm că am reușit să vă oferim informații valoroase și interesante. Rămâneți conectați și nu uitați să împărtășiți cu noi gândurile și sugestiile voastre, suntem întotdeauna bucuroși să auzim feedbackul vostru. Ne vedem la următoarea postare!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x