Meetup-urile sunt uimitoare! Acestea sunt o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii, de a vă adânci în subiecte interesante, de a pune întrebări și de a rețea.

Craftsmenii din software participă la întâlniri. Ei se mândresc cu scrierea unui cod bine gândit, gândit în viitor și construit pentru a dura.

Deci, decideți să căutați o întâlnire, dar nu există ceva local care să vă acopere pasiunea. S-ar putea să fiți gata să creați o întâlnire.

Am început întâlnirea lunară UtahJS în 2010. A fost un mare succes și vreau să împărtășesc câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul anilor.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce face o întâlnire bună?

Rămâneți consecvent cu timpul și locul. Găsiți o gazdă a evenimentului și rămâneți cu ei. Ar putea fi o companie de tehnologie, un campus universitar sau un spațiu de colaborare. Dacă păstrați întâlniri în același timp și locație în fiecare lună, oamenii își pot obișnui să participe. Acesta este de departe cel mai important sfat.

Luați în considerare mâncarea. De multe ori gazdele locului sunt dispuse să asigure cina. Dacă nu, căutați sponsori pentru cină. Poate fi ceva ieftin, cum ar fi Pizza sau Subs. Și dacă nu puteți aranja cina, asigurați-vă că este clar că participanții ar trebui să mănânce în prealabil.

Păstrați-l gratuit. Există o mulțime de companii cărora le place să dea înapoi comunității, să-și intensifice imaginea și să facă rețea cu dezvoltatorii. Încercați să păstrați evenimentul complet gratuit.

Fă-l interesant. Ceea ce îi împiedică pe oameni să revină sunt subiecte interesante. Unii oameni vor participa doar de câteva ori pe an, iar acest lucru este în regulă. Încercați să acoperiți o mare varietate de subiecte și să faceți din fiecare lună ceva interesant.

Concentrați-vă pe comunitate. Luați câteva minute la începutul evenimentului pentru a spune bun venit. Subliniază că este întâlnirea comunității, nu a ta. Încurajați participanții să preia roluri de conducere, să participe și să îi invite pe ceilalți să se alăture. Spark participare cu întrebări precum: “Cine angajează?” “Cine caută un loc de muncă?” și „Cine este nou în acest subiect?”

Evitați bătăile. A avea o prezentare „X Tech vs. Y Tech” este bine, dar o prezentare „Y Tech Sucks” sau o prezentare „Dacă nu folosești Y Tech, o faci greșit” nu este potrivită. Construiți oameni indiferent de experiența lor tehnologică.

Fii inclusiv. Ajungeți la grupuri subreprezentate. Faceți din întâlnirea dvs. un loc sigur pentru toată lumea.

Cum sa creati un grup Meetup de succes
Faceți din întâlnirea dvs. un loc sigur pentru toată lumea

De unde încep?

Folosiți un site de întâlniri. Mi-a plăcut să folosesc Meetup.com dar există opțiuni noi, cum ar fi software-ul de capitol auto-găzduit de Routech și Toate evenimentele. Găsiți o platformă pentru a anunța subiecte, a obține RSVP-uri, a căuta vorbitori și a purta discuții. Dați grupului dvs. un nume și o metodă de contactare a organizatorilor.

Amestecă stiluri de prezentare. Majoritatea grupurilor înclină spre stilul de prelegere. Încercați să amestecați în alte lucruri, cum ar fi prezentări practice, tutoriale sau discuții însămânțate.

Umple timpul cu discuții fulgerătoare. Dacă rămâneți scurt, cereți prezentări improvizate. O puteți anunța astfel: „Are cineva o mini-prezentare, ceva interesant la care ați lucrat, ceva interesant pe care l-ați văzut sau o întrebare la care doriți să primiți răspuns? Puteți veni în față și puteți conecta computerul. Sau pur și simplu vorbești de la locul tău. ” Unele dintre cele mai bune întâlniri sunt cele cu fulgere și discuții care urmează.

Aveți un plan de rezervă. Dacă ajungeți fără prezentator, aveți câteva idei simple de rezervă. Alegeți un videoclip pe care îl puteți viziona și discuta. Parcurgeți tutoriale bune sau postări de blog care vă interesează.

Participați la alte întâlniri. Este posibil să primiți idei excelente și contacte excelente de la o altă întâlnire. Fii activ în comunitatea de programare.

Creați un FAQ. Începătorilor le plac întrebările frecvente. Conectați-vă la unul din pagina grupului Meetup.com. Oferiți răspunsuri la întrebări obișnuite și linkuri pentru a ajuta la înțelegerea contextului subiectului întâlnirii dvs. Utilizați GitHub, Google Docs sau altceva care permite membrilor comunității dvs. să contribuie la modificări și adăugiri.

Parteneriat. Căutați coorganizatori care să vă ajute să organizați și să organizați întâlnirile. O strategie bună pe termen lung implică mai mulți oameni.

Creați un logo. Pentru inspirație, consultați JS Logo Registry.

Creați un cod de conduită. Am constatat că Pactul colaboratorului este un loc minunat pentru a începe. Este un pas important pentru toată lumea să se simtă în siguranță și să înțeleagă angajamentul dvs. pentru o contribuție incluzivă.

Cum fac reclamă?

Spune-le prietenilor și colegilor tăi. Cuvântul din gură este mai puternic decât își dau seama majoritatea oamenilor.

Spuneți Twitter. Trimiteți un Tweet și cereți altora să redistribuie. Contactați influențatori și organizații nonprofit din zona dvs. care ar fi dispuși să trimită pe Twitter linkul dvs. Meetup.

Spuneți spațiului dvs. de lucru Slack. Căutați un spațiu de lucru Slack pentru programatori locali sau software în general. Poate ceva tangențial întâlnirii. Dacă nu există unul, creați-vă propriul spațiu de lucru! Alegeți un nume general, cum ar fi X City JavaScript sau X State Web Development.

Spuneți LinkedIn. Creați un grup LinkedIn și adăugați-l la profilul dvs. Actualizați-vă starea cu un link către întâlnirea dvs. Contactați cunoscuții pentru a le spune.

Spuneți-vă lista de distribuție locală. Există încă câteva liste de discuții înfloritoare cu membri care ar dori să știe despre întâlnirea dvs.

Utilizați aceste metode lunar. După caz, continuați să anunțați și să faceți publicitate. Unii oameni pot fi ademeniți de un anumit subiect.

Povestea mea

În 2010, prietenii mei Kip Lawrence și Nate Pilling și cu mine am început să ne întâlnim într-o sală de conferințe după muncă o dată pe lună. Am discutat despre proiectele JavaScript la care lucram. Am demonstrat câteva funcții interesante ale aplicației web. Am urmărit Videoclipuri Douglas Crockford.

Scopul nostru nu era să devenim „mari”. Dar, încet, sesiunile noastre informale de tip show-and-tell au devenit o întâlnire. Acum diverși organizatori rulează lunar Evenimente de întâlnire UtahJS în Salt Lake City, Lehi, Ogden și Logan.

O soluție importantă de a ne uita la originile noastre – începeți puțin. Chiar și după toate planificarea și publicitatea, primele dvs. întâlniri ar putea atrage doar câțiva oameni. Și asta e OK.

1611677166 422 Cum sa creati un grup Meetup de succes
Meetup-urile încep puțin

Evenimentele mici sunt în regulă. Dacă vă gândiți la obiectivele inițiale ale întâlnirii dvs., veți vedea probabil că un mic întâlnire îndeplinește destul de bine aceste obiective.

Pentru mine aceste obiective au fost:

  • Fiți la curent cu cele mai noi tehnologii
  • Scufundă adânc în subiecte interesante
  • Întreabă întrebări
  • Reţea

Pentru mine, toate aceste obiective pot fi îndeplinite în grupuri mici.

Un cuvânt pe COVID-19

La momentul scrierii, multe întâlniri și conferințe sunt întârziate sau anulate. Dar spun că profitați de ocazie pentru întâlniri complet la distanță. Întâlnirile virtuale pot avea succes și chiar pot avea unele avantaje. În primul rând, persoanele care au, de obicei, constrângeri în ceea ce privește timpul, locația sau naveta pot participa la o întâlnire virtuală. Și doi, toată lumea poate vedea și auzi prezentatorul mai clar.

Am avut succes cu Google Meet (fost Hangouts) și Zoom. Folosește ceea ce te simți confortabil.

Conferința UtahJS din 2020

1611677166 964 Cum sa creati un grup Meetup de succes

Ținem conferințe din 2012. Conferința din UtahJS din acest an este vineri, 18 septembrie 2020. The suna pentru propuneri este deschis în prezent și rulează până la 30 aprilie 2020. Biletele vor fi puse în vânzare în această vară. Momentul depinde de perspectivele politicilor de distanțare socială COVID-19.

Dacă citiți acest articol din viitor, puteți accesa conf.utahjs.com pentru a vedea ultima noastră conferință.

Gânduri finale

Nu vă fie frică să începeți o întâlnire. Experiența este foarte plină de satisfacții. Tu și comunitatea dvs. veți învăța lucruri noi, veți câștiga experiență de conducere și veți face noi conexiuni.