Cum să creați videoclipuri Boomerang pe un telefon Android

Cum să creați videoclipuri Boomerang pe un telefon Android
⏱️ 4 min read

Deoarece utilizarea videoclipurilor devine mai mult o parte obișnuită a vieții de zi cu zi, este posibil să doriți o modalitate de a oferi videoclipurilor dvs. un aspect de calitate. Și vrei să faci asta repede. Dacă utilizați Snapchat sau Instagram, puteți face aceste videoclipuri direct din aplicații. Dar dacă aveți de gând să faceți un videoclip vechi și să îl transformați într-un videoclip cu bumerang, opțiunea nu este disponibilă în acele aplicații. Aveți nevoie de o altă aplicație pentru această funcție.

Ce este un videoclip Boomerang?

Videoclipurile Boomerang sunt create preluând un scurt clip al unui videoclip și editându-l pentru a crea un videoclip care se redă atât înainte cât și înapoi, creând o buclă video. De aceea, uneori se numește videoclip în buclă.

Capacitatea de a crea videoclipuri bumerang a fost proiectată inițial de Instagram și a fost extrem de populară. Dezavantajul aplicației lor de astăzi este că funcționează numai cu videoclipurile pe care le creați chiar atunci și acolo. Nu vă puteți întoarce, selectați un videoclip mai vechi și editați-l în bumerang.

Dacă sunteți interesat să creați videoclipuri cu bumerang pe Android sau iPhone, există o mulțime de aplicații diferite disponibile. Cele mai multe dintre ele nu sunt dificil de utilizat, deci se reduce la ce aplicații au cele mai bune caracteristici.

Creați videoclipuri Boomerang cu Reverse Movie FX

Reverse Movie FX de Bizo Mobile este unul pe care poate doriți să-l încercați. Este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iPhone. Pentru a-l instala, găsiți-l în Magazin de aplicații sau din Google Play. Conține anunțuri care apar înainte de a edita videoclipul și după aceea. Puteți elimina anunțurile cu o versiune pro pentru 2,49 USD.

mobile-boomerang-google-play

Crearea unui videoclip Boomerang

1. După ce instalați aplicația, începeți făcând clic pe săgeata inversă de pe ecranul de pornire.

mobile-boomerang-press-start

2. Alegeți fie să înregistrați un film pe care să îl utilizați, fie să încărcați unul pe care l-ați făcut deja.

mobile-boomerang-record-alege

3. Dacă alegeți opțiunea film, localizați folderul care conține videoclipul dvs. și atingeți pentru a-l selecta.

mobile-boomerang-find-file

4. Tăiați videoclipul utilizând glisoarele din partea de jos pentru a selecta cadrul inițial și final.

mobil-bumerang-select-cadru

5. Apăsați Start.

Alegeți opțiuni pentru filmul dvs.

1. Mai întâi, selectați direcția în care doriți să meargă filmul. Puteți face inversarea sau o combinație a videoclipului dvs. original și inversarea.

opțiuni-mobil-bumerang

2. Dacă doriți, adăugați unul dintre multele filtre la proiectul dvs.

alegeri-filtru-bumerang-mobil

3. Alegerea de a utiliza calitatea HD este disponibilă numai în versiunea pro.

4. Setați opțiunile audio. Alegeți muzică dacă doriți să adăugați ceva.

muzica-bumerang-mobil

5. Faceți clic pe Ok.

6. Faceți clic pe „Începeți inversarea”.

procesare-bumerang mobil

7. După câteva secunde, puteți viziona noul videoclip.

Înregistrați și editați un film

Pentru a înregistra un videoclip pentru a adăuga un efect bumerang:

1. Atingeți pictograma camerei de pe primul ecran după săgeata inversă. Vă va direcționa către aplicația camerei și vă va oferi sugestii de rezoluție pentru ca aplicația să funcționeze mai bine.

2. Înregistrați videoclipul.

3. Faceți clic pe „Încercați din nou” sau pe „OK”.

3. Apăsați Start.

4. Alegeți opțiunile care sunt aceleași ca și pentru un videoclip premade.

Mai multe opțiuni

Există multe alte aplicații pe care le puteți folosi pentru a crea videoclipuri cu bumerang. Unele altele care vă oferă opțiunea de a utiliza videoclipuri preînregistrate sunt Clip repetitiv, Loop Video – Video Boomerang către GIF Maker, și Buclă video – Buclă vid la GIF-uri și video la GIF maker.

În partea de jos a ecranului există o opțiune pentru a partaja videoclipurile dvs. direct din aplicație. Puteți încărca direct în aplicații precum Facebook sau puteți trimite filmul prietenilor folosind aplicații de mesaje text sau mesaje.

Vrei să faci videoclipuri cu bumerang? Această aplicație poate fi una bună de investigat. Există alte aplicații bumerang pe care le-ați încercat? Spune-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x