Cum să creezi fagure în Minecraft: Ghid complet pentru jucători

How to Get Honeycomb in Minecraft
⏱️ 9 min read

În Minecraft, fagurii sunt elemente importante pentru producerea mierii și cearii, precum și pentru crearea unor obiecte decorative. Obținerea fagurilor este posibilă prin găsirea și colectarea lor în lumea jocului. Aceștia pot fi găsiți în stupii din pădurile de stejar sau de jungle, unde trebuie să fie atent evitați albinele sălbatice pentru a nu fi atacat. De asemenea, fagurii pot fi găsiți și în localitățile populate de către fermieri sau prin comercializarea cu alți jucători. În concluzie, obținerea fagurilor în Minecraft poate fi realizată prin explorarea lumii și prin cumpărarea de la alți jucători.

Blocurile de cupru sunt unul dintre cele mai distincte și dar subutilizate blocuri de construcție din Minecraft. Și asta se datorează în mare parte modificării culorii cuprului din cauza oxidării, la fel ca în lumea reală. Dar dacă ai putea preveni asta să se întâmple? Da, puteți acoperi blocurile de cupru cu un strat protector, care vine sub formă de fagure în Minecraft. Pentru a face asta, mai întâi trebuie să înveți cum să obții fagure în Minecraft, iar apoi nu poți doar să-ți ceara cuprul, ci și să faci o grămadă de alte articole minunate. Acestea fiind spuse, să ne scufundăm!

Cum să obțineți Honeycomb în Minecraft (2022)

Ghidul nostru trece peste utilizările, mecanica și metodele de recoltare a fagurelor în secțiuni separate. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora cu ușurință fiecare dintre ele.

Ce este Honeycomb în Minecraft?

Un fagure este un articol util în Minecraft creat de albine în Minecraft. În sine, articolul este de bază și nu este un truc. Dar atunci când este combinat cu alte articole, fagure poate debloca o varietate de rețete de crafting și chiar poate schimba starea unor blocuri. Deși, mai multe despre asta mai târziu. Deocamdată, să ne dăm seama cum să obținem fagure în minecraft.

Articole necesare pentru a obține Honeycomb

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a obține un fagure în Minecraft:

 • A tăia
 • Foc
 • albinele (cel putin 1)
 • Cuiburi de albine sau stupi (cel putin 1)

La fel ca în lumea reală, albinele sunt responsabile de colectarea mierii în Minecraft. Ei stochează mierea în cuiburile de albine sau în stupi, oricare este cel mai aproape de ei. Odată ce stupul sau cuibul de albine este complet plin, jucătorul poate urca și folosiți o foarfecă obțineți miere sub formă de faguri. Între timp, trebuie să plasăm un foc de tabără Minecraft sub cuib, deoarece acesta asigură că albinele nu vor ataca jucătorul care colectează fagure.

cum se face forfecarea

Pregătirea rețetei de tăiere

Pentru a face forfecare, aveți nevoie așezați două lingouri de fier în diagonală unul lângă altul pe masa de crafting în minecraft. Acestea pot fi așezate în oricare două rânduri și, în plus, diagonala poate fi orientată în sus sau în jos. Când este gata, forfecarea este a instrument util pentru terraformarea și spargerea unei varietăți de elemente naturaleinclusiv viță de vie, faguri, pânze de păianjen și multe altele.

Cum să obțineți un cuib de albine

Deoarece stupii necesită un fagure pentru a crea, în acest tutorial ne concentrăm doar pe cuiburi de albine. Sunt blocuri generatoare de formă naturală care acționează ca case pentru albine în Minecraft. Fiecare cuib de albine poate conține trei albine în același timp, toate devin ostile dacă ataci cuibul de albine. Blocul Honeycomb apare în următoarele biome Minecraft:

 • luncă
 • câmpii
 • câmpii de floarea soarelui
 • Mlastina Mangrove
 • pădure de flori
 • pădure
 • pădure de mesteacăn

Dintre acestea, doar cele biomul de luncă are o rată de reproducere a albinelor de 100%.. Deci, dacă doriți să mergeți la vânătoare de albine, vă sugerăm să căutați biomul de luncă din lumea voastră. Între timp, dacă doriți să colectați cuibul de albine, ar trebui să utilizați descântec de atingere de mătase cu oricare dintre instrumentele tale. Cu toate acestea, puteți obține și un fagure fără a muta cuibul de albine din locația de icre.

Cum să colectezi fagure în minecraft

Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să obțineți fagure în Minecraft:

1 În primul rând, găsi un cuib de albine și asigurați-vă că este complet umplut cu miere. Puteți vedea mierea picurând din găurile sale, așa cum se arată mai jos.

Tipuri de cuiburi de albine
Fagure gol (L) și plin (R).

2. Deci, pune foc sub cuibul de albine. Va crea fum care va împiedica albinele să devină ostile și să vă atace.

foc de tabără sub cuibul de albine

3. În sfârșit, folosește foarfecele pe cuibul de albine făcând clic dreapta sau utilizând tasta de acțiune secundară. Cuibul de albine va rămâne nevătămat și va scăpa fagurele. Ridică fagurele și pleacă!

Colectați fagure în minecraft

Cele mai bune utilizări ale fagurelui în Minecraft

Puteți folosi fagure în Minecraft pentru a crea un stup, lumânare și bloc de fagure. Dar majoritatea jucătorilor îl folosesc pentru a crea variante cerate de blocuri de cupru. Acestea includ:

 • bloc de cupru
 • cupru expus
 • cupru acoperit la intemperii
 • cupru oxidat
 • cupru tăiat
 • cupru tăiat expus
 • cupru tăiat în gradient
 • cupru tăiat oxidat
 • scări de cupru tăiate
 • Scări din cupru tăiate la vedere
 • Scări din cupru tăiate la intemperii
 • scari de cupru tăiate ruginit
 • tăierea plăcilor de cupru
 • Placă de cupru tăiată pe față
 • Placă de cupru tăiată la intemperii
 • Placă de cupru tăiată oxidată

Pentru a ceara orice bloc din familia cuprului, trebuie să-l așezați lângă un fagure de miere pe bancul de lucru. Nu există nicio rețetă de remediere sau de crafting. În plus, puteți folosi chiar și această rețetă de crafting în inventarul jucătorului, deoarece este o rețetă cu 2 ingrediente.

Rețetă de fabricare a blocurilor de cupru cerat

Cum să faci o fermă de albine în minecraft

Deloc surprinzător, colectarea unei bucăți de fagure nu este suficientă dacă intenționați să cearați o grămadă de blocuri de cupru sau să creați câteva obiecte de artizanat. De aceea, cel mai bine este să faci o fermă de albine în Minecraft. Este una dintre cele mai ușor de construit ferme în joc și nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la colectarea fagurelor odată ce este activ.

Întrebări frecvente despre Minecraft Honeycomb

Cum recoltezi fagure în Minecraft fără să fii înțepat?

Puteți folosi focul sau focul de tabără pentru a preveni albinele să devină ostile. Vă sugerăm să rămâneți cu un foc de tabără pentru că nu veți rămâne fără.

Va atrage un stup gol albinele?

Dacă casa originală a albinelor nu este în apropiere, stupul tău le poate atrage. Are o șansă și mai mare de succes pe timp de noapte, când albinele caută în mod natural adăpost. De asemenea, puteți folosi orice floare din Minecraft pentru a ataca albinele.

Cum să scapi de miere/ceara din cupru?

Puteți îndepărta ceara de pe blocurile de cupru folosind un topor. Acesta va reveni blocul la starea inițială.

Care este scopul epilarii cu ceară a cuprului în minecraft?

Ceruind un bloc de cupru în Minecraft, îl preveniți să ruginească și vă asigurați că culoarea acelui bloc de cupru nu se schimbă după un timp.

Găsiți și folosiți Honeycomb în Minecraft

Acum sunteți gata să colectați o cantitate nelimitată de faguri fără a fi atacat de albine în minecraft. Dar înainte de a fi copleșit, asigură-te că ai creat un Cufăr al lui Ender sau, mai bine, o Cutie a lui Shulker în Minecraft pentru a-ți păstra recolta. Între timp, când vine vorba de colectarea articolelor și de cultivarea XP, vă sugerăm să faceți și o grămadă de cele mai bune ferme pentru minecraft. Nu numai asta, găsiți-l pe Allay în Minecraft pentru a vă ajuta cu colectarea de articole. Acestea fiind spuse, cum plănuiți să utilizați Honeycomb în Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, blocurile de cupru în Minecraft sunt subutilizate din cauza oxidării, dar acest lucru poate fi prevenit prin acoperirea lor cu un strat protector sub formă de fagure de miere. Acest ghid oferă informații despre cum se obține fagure în Minecraft și cum poate fi folosit pentru a crea diverse variante de blocuri de cupru, dar și pentru a face lumânări și stupi. De asemenea, este recomandată construirea unei ferme de albine pentru a putea colecta o cantitate cât mai mare de faguri.
Cu acesta, am ajuns la finalul acestei postări. Sper că v-a plăcut și v-a fost de ajutor în căutarea voastră pentru cele mai noi invenții și tehnologii. Îmi doresc să vă întâlnesc din nou pe blog pentru a explora împreună cele mai interesante subiecte din lumea tehnologiei. Până atunci, să rămânem conectați și să ne bucurăm de minunile tehnologiei în zilele noastre!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x