Cum să creezi o comunitate WhatsApp? Ghid complet pas cu pas

whatsappcommunity
⏱️ 3 min read

În cea mai recentă actualizare, WhatsApp a introdus o mulțime de funcții, dintre care unele au fost foarte solicitate de utilizatori de-a lungul anilor. Acestea includ sondaje în chat, capacitatea crescută de grup și capacitatea de a găzdui până la 32 de persoane într-un chat video. WhatsApp a introdus și „Comunități”, care a luat prin surprindere mulți oameni. „Comunitățile” este una dintre funcțiile mai mari pe care WhatsApp le-a lansat de ceva vreme. Astăzi, vă oferim un ghid complet pas cu pas despre cum să creați o comunitate WhatsApp.

Citeste si: Xiaomi colaborează cu Blinkit pentru livrarea instantanee a Mi Air Purifier 3

Ce este o comunitate WhatsApp?

O comunitate WhatsApp este locul în care puteți gestiona mai multe grupuri diferite simultan. Diferite grupuri pot fi adunate sub o singură umbrelă și gestionate împreună. Această funcție este utilă atunci când moderezi grupuri asociate și vrei să le gestionezi într-un singur loc. De exemplu, grupurile WhatsApp din diferite clase dintr-o școală pot fi reunite pentru a forma o „comunitate” a școlii din care fac parte. Orice anunț legat de școală poate fi postat în comunitate, unde participanții din toate grupurile le pot căuta.

În mod similar, grupurile de echipe de la un loc de muncă pot fi reunite ca o singură comunitate și gestionate într-un singur loc. unu WhatsApp Comunitatea poate găzdui până la 50 de grupuri și 5000 de membri. Administratorii pot posta anunțuri în grupul „anunțuri ale comunității” pentru ca toți membrii să le vadă.

Iată cum poți crea o comunitate WhatsApp

Pasul 1: Deschis WhatsApp pe smartphone-ul dvs. și glisați către fila Comunitate din extrema stângă.

Pasul 2: Atingeți „Începeți comunitatea”.

Pasul 2: atingeți „Începeți comunitatea”.

Pasul 3: Introduceți numele și descrierea comunității în câmpurile relevante. De asemenea, puteți încărca o imagine ca miniatură a comunității. Atingeți pictograma săgeată înainte după ce ați terminat.

Introduceți numele și descrierea comunității în câmpurile relevante

Pasul 4: După ce ați introdus numele și descrierea comunității, puteți adăuga grupuri preexistente sau puteți crea un grup nou. Atingeți „Adăugați un grup existent” pentru a adăuga grupuri pentru care sunteți administrator.

puteți adăuga grupuri preexistente sau puteți crea un grup nou

Pasul 5: Atinge pictograma bifă pentru a crea Comunitatea.

Pasul 5: Atingeți pictograma bifă pentru a crea Comunitatea.

Citeste si: Hero Electronix lansează Qubo Dashcam 4K la un preț de lansare de 9.990 Rs

Concluzie

Acesta este modul în care poți crea o comunitate WhatsApp. Dacă sunteți administrator al mai multor grupuri, Comunitățile ușurează gestionarea acestora într-un singur loc. Nu mai trebuie să copiați/lipiți manual anunțuri în grupuri. Pur și simplu le puteți posta în grupul de anunțuri al Comunității. Membrii unei comunități pot solicita să se alăture altor grupuri care fac parte din aceasta.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x