Cum să creezi o cutie Shulker în jocul Minecraft – Ghid pas cu pas

How to Make a Shulker Box in Minecraft
⏱️ 13 min read

Dacă ești pasionat de jocul Minecraft, poate ți-ai dorit să știi cum să faci o cutie shulker pentru a-ți îmbunătăți experiența de joc. Ei bine, ai venit în locul potrivit! O cutie shulker este un container albastru-violet care poate fi folosit pentru a stoca și transporta diferite obiecte în joc. Pentru a o construi, ai nevoie de o carapace de shulker și două bucăți de chihlimbar. Carapacele de shulker se găsesc în ntunericul interiorului fortărețelor și pot fi obținute după ce omori un shulker. Chiehlimbarul poate fi găsit în comori subacvatice sau în locuri subterane. După ce obții aceste materiale, poți construi cutia shulker în bancul de lucru. Testează această îmbunătățire a experienței de joc în Minecraft și vei avea parte de noi aventuri!

Ați încercat vreodată să strângeți resurse pentru o casă mare de minecraft doar pentru a rămâne fără spațiu de stocare la un moment dat? Când se întâmplă acest lucru, fie trebuie să aruncați unele articole, fie să mergeți la baza dvs. pentru a vă goli inventarul și a vă întoarce pentru articolele rămase. Acum, asta nu este doar consumator de timp, ci și frustrant. Din fericire, toate acestea pot fi rezolvate atunci când vă dați seama cum să faceți o cutie Shulker în Minecraft. Dar este nevoie de mult efort inițial pentru a colecta ingredientele de fabricare pentru o cutie Shulker. Deci, fără timp de pierdut, să începem!

Faceți o cutie Shulker în Minecraft (2022)

Am acoperit mecanica, rețeta de fabricare, utilizarea și chiar pașii pentru a colora o cutie Shulker în acest ghid. Utilizați tabelul de mai jos pentru a sări peste explicație și pentru a vedea rețeta de crafting.

Ce este un Shulker în Minecraft?

În timp ce încercați să creați o cutie shulker, veți întâlni cu siguranță mulțimea ostilă shulker în minecraft. Apare exclusiv în dimensiunea finală și, de asemenea, în jurul navei finale și structurilor finale ale orașului. Spre deosebire de alte mafiote ostile, Shulker nu se angajeaza in lupta directa cu jucatorii. În schimb, trage gloanțe shulker, care fac ca entitatea să plutească pentru o perioadă limitată de timp la impact. Cu toate acestea, atacul te face imediat vulnerabil la daune grave de cădere în Minecraft.

De asemenea, nu poți trimite spam pe Shulker pentru a-l ucide. De fiecare dată când Shulkerul primește daune, se teleportează într-o nouă locație. Apoi trebuie să-l găsești din nou înainte de a-ți continua lupta. În timp ce face acest lucru, și alți Shulkeri din zonă, împreună cu cel pe care îl țintește, l-ar putea ataca. Dar întrebarea este: cum sunt ele utile pentru a face o cutie de shulker? Să aflăm.

Ce este o cutie Shulker în Minecraft?

O cutie Shulker în Minecraft

O cutie Shulker este un bloc de stocare Minecraft care vă permite să depozitați și să transportați articole. Spre deosebire de cufere, când sparge o cutie shulker, nu scăpa obiectele înăuntru el. În schimb, cutia lui Shulker scade ca obiect cu toate obiectele în siguranță înăuntru. Apoi puteți transporta acest bloc în inventar oriunde ați merge. Și când trebuie să recuperați articolul, trebuie doar să plasați cutia Shulker pentru a scoate toate articolele de care aveți nevoie.

Elementele necesare pentru a face o cutie Shulker

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a face o cutie Shulker în Minecraft:

 • scoici shulker
 • Cufăr de lemn
 • masa de mestesuguri

Cufăr de lemn

Pentru a crea un cufăr în Minecraft, trebuie Trebuie să formez un pătrat gol folosind 8 scânduri pe bancul de lucru. Asta înseamnă că celula din mijloc de pe masa de crafting va fi goală în această rețetă. Scândurile pot fi făcute din orice lemn, inclusiv din noul lemn de bambus Minecraft.

Cufăr cu rețete de fabricație

scoici shulker

Urmați pașii de mai jos pentru a obține shell-uri Shulker în Minecraft:

1 În primul rând, folosește poarta de capăt În Minecraft, apari în fortăreață pentru a vizita dimensiunea finală.

Portal final cu 12 ochi ai lui Ender

2. Deci, Asigurați-vă că dragonul Ender este mort. sau învinge dragonul înainte de a continua.

Termină insula principală cu dragonul Ender mort.

3. Odată ce dragonul moare, jocul apare portaluri gateway finale pe marginea insulei principale. Aruncă o perlă Ender într-unul dintre acele portaluri pentru a te teleporta în Insulele Sfârșitului.

portalul gateway final

4. Deci, explorați insulele Sfârșitului până când găsești un oraș final în minecraft. Aici apare mafia ostilă Shulker.

Sfârșitul Highlands Sfârșitul orașului Minecraft

5. În orașul Sfârșitului, ucide-l pe shulker pentru a-l face să cadă un shell shulker ca pradă mafiei. Cu toate acestea, nu este atât de ușor pe cât pare. Shulkerul continuă să se teleporteze în locuri aleatorii de fiecare dată când îl lovești. De asemenea, gloanțele lui Shulker te pot arunca în aer, făcându-te predispus la daune grave de cădere în Minecraft, așa cum am menționat mai sus. Așa că asigură-te că îți ții ochii cu ochii deschiși și sabia pregătită.

Atacați o mulțime de shulker ostil

Minecraft Shulker Box Crafting Rețetă

Odată ce ai în posesia ta un cufăr din lemn și cochilii shulker, urmează pașii de mai jos pentru a crea o cutie shulker în Minecraft:

1 În primul rând, plasează un cufăr în centru a zonei de producție.

Cufă în zona de crafting

2. Deci, puneți obuze de shulker în celulele de deasupra şi dedesubtul sânului. Toate cele trei articole ar trebui să fie în coloana centrală a tabelului de crafting, așa cum se arată mai jos.

Rețetă de fabricare a cutiei lui Shulker

3. Și atât. Ați creat cu succes o cutie Shulker în Minecraft. Acum, pur și simplu trageți cutia lui Shulker de pe bancul de lucru în inventarul dvs. pentru a stoca și transporta articole.

Cum se schimbă culoarea cutiei de shulker

Deoarece fiecare cutie Shulker are propriul inventar unic, puteți folosi o grămadă de ele pentru a stoca și a transporta o mare varietate de articole cu dvs. Acest lucru este util mai ales atunci când încercați o varietate de idei de case Minecraft. Dar poate deveni și destul de confuz pe măsură ce crește numărul de cutii Shulker. Din fericire, jocul ne permite să le colorăm folosind coloranți din joc. Iată cum puteți schimba culoarea unei cutii de shulker:

1 În primul rând, obțineți unul dintre mai multe tipuri de coloranți în Minecraft. Puteți crea diferite articole pentru a crea vopsele colorate în joc. De exemplu, obțineți vopsea galbenă plasând păpădie sau floarea soarelui în zona de lucru.

Rețetă de fabricare a vopselei galbene Minecraft

2. Deci, puneți-vă cutia de shulker (de orice culoare) și vopseaua oriunde în zona de producție. Această rețetă de crafting nu are un aspect specific, așa că puteți plasa articolele în orice celulă. Rezultatul vă va oferi o cutie Shulker corespunzătoare culorii vopselei. În cazul în care vă întrebați, moartea nu afectează obiectele din interiorul unei cutii Shulker.

Cum să vopsești cutia Shulker în Minecraft

Tipuri de cutii shulker

Tipuri de cutii Shulker colorate
Tipuri de cutii Shulker (de la stânga la dreapta, de sus în jos)

Pe baza diferitelor coloranți disponibile în Minecraft, puteți obține următoarele 17 tipuri de cutii shulker in joc:

 • Normal (violet deschis)
 • alb
 • Gri deschis
 • Gri
 • Negru
 • Maro
 • roșu
 • Portocale
 • Galben
 • Lămâie verde
 • Verde
 • cyan
 • Albastru deschis
 • Albastru
 • Violet
 • Magenta
 • Roz

Notă: Vă rugăm să rețineți că diferența dintre aceste cutii Shulker este doar vizuală. De asemenea, cutia ta Shulker nu trebuie să arate diferit de o altă cutie Shulker pentru a stoca diferite articole. Jucătorii își colorează cutiile Shulker pentru a le face mai ușor de recunoscut sau de a se potrivi în build-urile lor.

Cum se folosește o cutie shulker în minecraft

Acum că ați trecut prin procesul epuizant de a lupta împotriva lui Shulker pentru a face cutii Shulker și chiar a le colora, urmați acești pași pentru a afla cum să folosiți o cutie Shulker în Minecraft:

1 În primul rând, așezați-vă cutia de shulker pe pământ făcând clic dreapta sau utilizând tasta de acțiune secundară.

Cutia Shulker pe pământ

2. Apoi faceți clic dreapta sau utilizați tasta de acțiune secundară de pe caseta Shulker plasată pentru a o deschide. Are 27 sloturi de inventar, ca orice piept normal. Puteți stoca sau elimina orice articol din cutia shulker.

sloturi de inventar și interfață de utilizare shulker

3. După ce ați plasat toate articolele, sparge cutia shulker. Puteți folosi orice instrument pentru a extrage cutia, inclusiv doar mâinile.

Sparge cutia lui Shulker

4. Acum mergeți în orice altă locație din lumea dvs. Minecraft și plasează-ți cutia de shulker de mai jos. Veți avea în continuare toate obiectele intacte înăuntru. Cool nu?

Utilizarea cutiilor Shulker în Minecraft

Întrebări frecvente despre Minecraft Shulker Box

Puteți depozita cutii de shulker în interiorul cutiei de shulker?

Oricât de util ar părea, Minecraft nu vă permite să stocați cutii Shulker într-o altă cutie Shulker. Dacă ar fi fost posibil, ai fi avut o opțiune de stocare nelimitată în joc.

Este rară o cutie Shulker?

Deoarece cutiile Shulker nu apar în mod natural în lumea Minecraft și trebuie să vizitați dimensiunea finală pentru a aduna materiale pentru a le crea, acestea sunt considerate foarte rare.

Cutiile Shulker sunt rezistente la lavă?

Toate cutiile Shulker sunt imune la foc și daune de lavă.

Care este mai bine, cutia lui Shulker sau cufărul lui Ender?

Dacă vrei ca obiectele tale să fie rezistente la pradă și accesibile de oriunde în joc, cufărul Ender este cea mai bună opțiune. Între timp, dacă doriți să transportați un număr mare de articole sau blocuri în jurul lumii dvs., lada lui Shulker este mai utilă.

Creează și folosește o cutie Shulker în Minecraft

Cu asta, toate problemele tale de stocare au fost rezolvate pentru totdeauna. Acum, ceea ce vă rămâne de făcut este să explorați cele mai bune semințe de minecraft pentru a colecta o varietate de blocuri și resurse pentru construcțiile dvs. În plus, le puteți folosi și pentru a seta opțiuni alternative de stocare pentru cele mai bune ferme de minecraft. Dar acestea sunt doar două dintre nenumăratele idei pe care le poți debloca cu cutia lui Shulker. Deci, în ce scop vei folosi cutiile shulker în minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În acest articol, am învățat cum să creăm o cutie Shulker în Minecraft, cum să schimbăm culoarea acesteia și cum să o folosim pentru a transporta și stoca obiecte în joc. Am aflat, de asemenea, despre mafia ostilă Shulker din dimensiunea finală, care trebuie înfrântă pentru a obține cochilii Shulker necesare pentru fabricarea cutiilor. Deși poate fi un proces consumator de timp și efort, utilizarea cutiilor Shulker poate facilita mult depozitarea și transportarea obiectelor în lumea Minecraft.
Ne auzim curând, când vom explora împreună cele mai noi inovații și tehnologii revoluționare. Până atunci, nu uitați să vă mențineți la curent cu cele mai recente noutăți din lumea tehnologiei. Și să nu uitați să vă bucurați de aventurile digitale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x