Cum să creezi o fermă automată de pește în Minecraft

How to Make AFK Fish Farm in Minecraft
⏱️ 23 min read

În ultimii ani, Minecraft a devenit unul dintre cele mai populare jocuri online. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale jocului este crearea unor ferme în lumea virtuală. O fermă de pește AFK, care este de asemenea numită și fermă de pește automatizată, este o modalitate excelentă de a obține o cantitate mare de pește, fără a fi necesar să petreci mult timp în joc. În acest fel, jucătorii pot să continue să joace altfel, fără a fi nevoie să își petreacă întregul timp hrănind și crescând pești.

Pentru a face o astfel de fermă AFK de pește în Minecraft, trebuie să urmărești câțiva pași simpli. Primul pas este să găsești un râu, lac sau ocean în joc și să-ți construiești acolo baza fermă. Trebuie să creezi un bazin de apă, apoi să începi să pui pește în el. Astfel, peștii se vor reproduce și vei avea mai mulți pești în scurt timp. În continuare, trebuie să câștigi niște xp-uri prin pescuitul peștilor. Acestea le poți folosi ulterior pentru a cumpăra lucruri în joc.

Pentru a automatiza fermă, trebuie să construiești un sistem de prindere și de capturare a peștilor. Cel mai popular sistem de acest fel este un sistem de atragere cu undiță. Această metodă este foarte eficientă, deoarece poți atrage peștii să cadă într-un bazin în care să poată fi colectați fără să fie nevoie să fii prezent fizic în joc. Nu uita să adaugi lumini pentru a menține condițiile de mediu constante pentru pești.

În final, odată ce ați construit ferma de pește automatizată, este important să vă întrețineți periodic pentru a asigura continuă eficiență și producție. În mod constant, verificați dacă nivelul de apă este corect și dacă peștii se reproduc corect, iar dacă apar probleme, folosiți soluții adecvate pentru a le repara. Eforturile dvs. vor fi rasplatite cu un flux constant de pește și cu multe XP-uri pentru a continua aventura ta în jocul Minecraft!

Când vine vorba de strângerea de resurse, majoritatea jucătorilor Minecraft se gândesc la explorarea, exploatarea și jefuirea structurilor. Dar Minecraft are și o modalitate mai puțin populară și mult mai ușoară de a colecta alimente și obiecte fermecate în joc: pescuitul. Dacă folosiți pescuitul în Minecraft, puteți colecta zeci de obiecte utile pentru a rezista cu ușurință în cea mai mare parte a jocului. Singura problemă cu acest sistem este că veți avea nevoie de multă răbdare pentru a pescui în joc. Din fericire, dacă știi cum să faci o fermă de pește AFK în Minecraft, toate acestea se pot face fără prea mult efort. Sună prea frumos pentru a fi adevărat? Nu este. Deci, să vedem cum să se întâmple!

Faceți fermă de pește AFK în Minecraft (2022)

Am acoperit două aspecte diferite ale fermei de pește Minecraft AFK în acest ghid. Unul este mai simplu și vă oferă doar obiecte limitate, în timp ce celălalt vă poate ajuta și să colectați câteva obiecte rare și prețioase. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora metoda care se potrivește stilului dvs. de joc.

Tipuri de fermă de pește AFK în Minecraft

Puteți face două tipuri de ferme AFK în Minecraft:

 • One Block Farm: Aceste ferme de pește sunt simple, necesitând doar un bloc de apă dintr-o singură sursă pentru a funcționa. Îl poți folosi singur pentru a colecta globuri de experiență, pești și câteva obiecte comune.
 • ferma cu ziduri: Această versiune a fermei de pește este puțin mai complex de construit. Dar vă permite să colectați cărți, unelte și alte obiecte fermecate împreună cu pești și globuri de experiență.

Articole de care aveți nevoie pentru a face o fermă de pește simplă

Veți avea nevoie de următoarele articole pentru a face o fermă de pește AFK simplă de un bloc în Minecraft:

 • un fier trapă
 • Două pieptelor
 • un metal Placa de presiune
 • găleată de Apă
 • unu Bloc de note
 • LA Hopper
 • LA Aproape
 • Un blocaj temporar (oricare)
 • LA tijă

Puteți obține cu ușurință toate aceste articole în Minecraft explorând unele sate pentru ingrediente. Dar, înainte de a folosi aceste articole, este mai bine să aplicați unele descântece Minecraft la undița dvs. pentru a o face și mai eficientă. Vă sugerăm să aplicați Norocul mării III, reparandu-mași momeala III incantații

Cum să faci o fermă de pește AFK simplă în Minecraft

YouTuber a abordat mai întâi proiectarea unei ferme de pește AFK shulkercraft, dar acum este popular în rândul comunității. Urmați acești pași pentru a face cu ușurință o fermă de pește AFK simplă în Minecraft:

1 În primul rând, săpa o groapă lată de patru blocuri În linie dreaptă.

2. Deci, puneți două cufere în gaură unul langa altul. Dacă faceți acest lucru, va apărea un cufăr mare în locul său.

cufere într-o gaură

3. Deci, așezați un buncăr lângă ladă. Acest buncăr ar trebui să fie conectat la aceste cufere.

Hopper lângă piept într-o gaură

4. După aceea, puneți un gard deasupra buncăr si a placa de presiune peste acel gard.

Baza pentru ferma piscicolă AFK din Minecraft

5. Deci, goliți o găleată cu apă deasupra buncărului. Apa va curge spre ultimul bloc gol.

ferma piscicolă roșu afk

6. Deci, pune un bloc de note pe pământ lângă gaura inundată.

Bloc de note lângă zona de pescuit

7. După ce ați plasat blocul de note, plasați un bloc temporar deasupra și utilizați-l pentru a pune o trapă deasupra a găurii inundate. Puteți rupe blocajul temporar mai târziu.

Ferma piscicolă AFK simplă finalizată

Cum se utilizează fermă piscicolă AFK simplă

Pentru a folosi ferma de pescuit, trebuie mai întâi să stai pe cufere cu calea de pescuit echipată. Asa de, arata spre trapa și țineți apăsată tasta de clic dreapta sau de acțiune secundară. Personajul tău va începe să pescuiască și va trage înapoi undița de îndată ce un articol este ridicat. Acest articol colectat va fi aruncat în buncăr, iar personajul se va întoarce la pescuit.

Cum să faci o fermă de pește AFK în Minecraft

Majoritatea utilizatorilor de consolă nu au de ales decât să țină sau să trimită spam cheia de acțiune secundară. Dar utilizatorii de PC pot ține apăsat butonul din dreapta și deconecta mouse-ul. Procedând astfel, sistemul dumneavoastră va forța să trimită cheia în spam, în timp ce puteți obține o experiență cu adevărat AFK de la ferma piscicolă. Puteți utiliza, de asemenea, unele instrumente de cartografiere a cheilor terțelor părți pentru același lucru.

Obiecte de care aveți nevoie pentru a face o fermă de pește AFK cu ziduri

Aveți nevoie de următorul articol pentru a face o versiune mai bună a fermei de pește AFK în Minecraft:

 • Două Pâlnie
 • Două placă de presiune de piatră
 • unu Piston lipicios
 • Douăzeci și unu Lână blocuri
 • LA Lanţ
 • un bloc de Nisipul sufletelor
 • patru bucăți de piatră roșie
 • LA senzor de ascundere
 • LA Repetitor
 • Zece Blocuri de construcție (Orice)
 • LA Semn
 • unu Perete
 • un fier trapă
 • şaizeci şi unu de blocuri de Sticlă
 • patru pieptelor
 • Două Bărci
 • Două găleți cu apă

Cum să faci o fermă de pește AFK pentru prada de comori

Creditul pentru designul acestei uimitoare fermă de pești îi revine exclusiv YouTuberului. funcționează fulgerul. Vă sugerăm să construiți fiecare secțiune a acestei ferme separat pentru a evita confuzia.

Zona senzorului fermei piscicole

Urmați acești pași pentru a crea zona senzorului Sculk pentru ferma piscicolă AFK:

1. Mai întâi, plasați două blocuri de lână și un piston adeziv în linie dreaptă. Pistonul ar trebui să fie sus.

Două lână și un piston lipicios

2. Apoi, plasați un bloc de construcție pe partea laterală a pistonului lipicios și altul chiar lângă acesta, dar cu un bloc mai sus. După aceea, așezați senzorul Sculk deasupra primului bloc de lână.

creând o bază de senzor de sculk

3. Odată ce baza este gata, creați patru stâlpi în jurul Sculk. Acești stâlpi ar trebui să aibă patru blocuri înălțime. Odată ce ați terminat, spargeți lâna din partea de jos a stâlpului care este cel mai aproape de pistonul lipicios. După aceea, puneți un bloc de lână deasupra pistonului lipicios. Rezultatul final ar trebui să arate ceva ca următoarea captură de ecran.

Baza senzorului sculk pentru ferma piscicolă

Automatizați senzorul Sculk

Urmați pașii de mai jos pentru a conecta Redstone la senzorul Sculk:

1. Mai întâi, plasați a trapa de fier deasupra stâlpului de lână care este cel mai aproape de piston.

trapă de fier pe lână

2. Apoi, lăsând coloana opusă așa cum este, mai puneți câte un bloc de lână pe fiecare stâlp lateral și unul deasupra trapă, dar cu un bloc mai sus.

stâlpi extensibili de lână

3. Odată ce bonturile sunt gata, plasați a repetitor piatră roșie pe blocul de lângă pistonul lipicios. Setați repetitorul la patru căpușe mutându-și bastoanele la cele mai îndepărtate capete folosind tasta de acțiune secundară.

Redstone repetitor în ferma piscicolă

4. În cele din urmă, folosiți blocuri pentru a conectați clapeta la piston folosind praf de piatra rosie. Aici, modelul ar trebui să fie exact ca în următoarea captură de ecran.

Redstone Machine la AFK Fish Farm

apă infinită pentru ferma piscicolă

Înainte de a trece la următorul segment al fermei de pește, trebuie să învățați cum să obțineți blocuri infinite din surse de apă în minecraft. Fără ele, nu veți putea pescui cu acest design. Practic, cu excepția cazului în care vă aflați în apropierea unui ocean, vă va lua mult timp să colectați și să transportați apă. Așadar, trebuie să știi să faci o fântână cu apă infinită. Iată cum procedați:

1. Mai întâi, sapă a pătrat mic de 2 x 2 pe podea. Ar trebui să fie doar un bloc adânc.

gaura patrata 4x4

2. Apoi, goliți o găleată cu apă un colt din această gaură. Vei primi apă curgătoare.

apă curgătoare

3. Apoi, goliți o altă găleată apă în colțul opus. Apa va înceta să curgă și veți obține patru blocuri de apă sursă.

fântână cu apă infinită

4. După finalizarea instalării, puteți extrage apă din această gaură de un număr infinit de ori. Toate blocurile de apă vor rămâne blocuri sursă și nu veți rămâne niciodată fără ele.

Utilizarea unei surse infinite de apă

Faceți zona de pescuit

Urmați acești pași pentru a crea zona de pescuit AFK Fish Farm în Minecraft:

1. Mai întâi, plasați a placă de presiune de piatră deasupra stâlpului opus celui cu trapă.

placa de presiune deasupra lânii

2. Apoi pune patru blocuri de sticlă lângă același stâlp, creând un fel de potecă.

placa de presiune deasupra lânii

3. Apoi, așezați un bloc de nisip de suflet pe gaura goala printre toți stâlpii de lână.

Nisip de suflet pentru bule în Minecraft Fish AFK Farm

4. După aceea, creați un platformă mică de sticlă pe stâlpii de lână, lăsând un spațiu gol deasupra cărării și gropii.

platforma de sticla

5. După crearea platformei de sticlă, pune două trape în vârful potecii, lăsând golul din mijloc gol. Structura sa va arăta astfel:

ecloza în ferma piscicolă

6. Deci, puneți un semn în spatele trapă. Acest lucru va preveni scurgerile accidentale de apă și vă va oferi ceva spre care să urmăriți în timp ce pescuiți.

Semnează lângă trapă în Minecraft

face un rezervor de pește în minecraft

Urmați acești pași pentru a face rezervorul de pește pentru ferma piscicolă AFK în Minecraft:

1. Mai întâi, creați un limită de sticlă înaltă de două blocuri în jurul platformei de sticlă.

rezervor de sticlă în minecraft

2. Odată ce zona de sticlă este gata, este timpul să umple-l cu apă. Începeți cu spațiul de deasupra blocului de nisip suflet și umpleți încet întreaga cameră de sticlă cu apă. Fiecare bloc de apă trebuie să fie un bloc sursă (de la sursa infinită de apă) pentru ca ferma să funcționeze corect.

Rezervor de apă la ferma piscicolă AFK

De asemenea, puteți adăuga axoloți și pești pe platforma de apă pentru a o face să pară mai plină de viață. Dar asta doar atunci când ai terminat de construit principalele funcționalități ale fermei de pește. Mișcarea acestor creaturi vă poate deranja sistemul prin activarea senzorului Sculk.

Sistem de colectare a articolelor pentru ferma piscicolă AFK

Odată ce totul este gata, trebuie să configurați un sistem pentru colectarea articolelor de comori AFK Fish Farm în Minecraft.

1. Mai întâi, creați un hol cu ​​deschidere de două blocuri lungime la orice limită de sticlă chiar deasupra trapei.

Deschidere în camera de sticlă

2. În cele din urmă, puneți un buncăr și conectați-l la un cufăr mare (puneți două cufere conectate unul lângă celălalt) chiar în afara cutiei de sticlă. Asigurați-vă că apa curge în buncăr și nu blochează sursa.

Coridorul de colectare a obiectelor

3. În cele din urmă, faceți o culoar de colectare a articolelor similare pe alt zid de hotar. Procedând astfel, veți asigura că niciun element nu este lăsat în urmă, chiar și accidental.

Colecție de articole Tressure din AFK Fish Farm of Minecraft

Truc cu barca pentru a restricționa bulele în ferma piscicolă

În acest moment, ferma dvs. de pește este gata și utilizabilă. Dar, din cauza mecanicii Minecraft, este predispus la o eroare implicită. Ori de câte ori bulele din blocul de nisip sufletesc ajung la suprafață, pot declanșa accidental senzorul Sculk. Dacă se întâmplă asta, personajul tău retrage undița, chiar dacă nu ai prins nimic. Pentru a remedia acest lucru, trebuie să restricționați bulele cu ajutorul recipientelor. In felul acesta.

1. Mai întâi, mergeți de fiecare parte a rezervorului de apă și înlocuiți un bloc de sticlă cu a lanţ iar altul cu a placa de presiune. Va trebui să plasați un bloc de susținere pentru a seta lanțul la loc.

Lanț și placă de presiune pentru a pune cutiile

2. Deci, pune o barcă deasupra blocului de sticlă de lângă lanț.

navă în camera de sticlă

3. După aceea, așezați un perete deasupra apei, la câteva blocuri în fața bărcii. După aceea, spargeți blocul de sticlă de sub barcă. Vei primi o barcă care plutește pe lanț.

Perete cu navă cu lanț

4. Apoi, intrați în barcă și împingeți-o de perete.

navă pe perete

5. Odată ce barca este în poziție, așezați un bloc de sticlă pe partea opusă a peretelui. Utilizați acest bloc pentru a plasa un alt bloc de sticlă deasupra bărcii. Este posibil să fie nevoie să puneți un bloc temporar înainte de asta.

blocuri de sticlă cu o oală

6. Apoi, plasați o a doua barcă deasupra peretelui. După aceea spargeți peretele și împingeți această barcă spre piesa de sticlă plutitoare.

Al doilea bloc în ferma piscicolă AFK din Minecraft

7. La final, spargeți blocurile de sticlă. Veți rămâne cu două bărci plutind una lângă cealaltă. Cel de deasupra bulelor ar trebui să le împiedice să iasă din apă.

Nava căzută pe o altă navă

Cum funcționează AFK Fish Farm for Treasured Items?

Cu asta, acum ești gata să folosești această fermă de pește AFK în Minecraft pentru a colecta automat prada de comori. Trebuie doar să stai pe placa de presiune de sub trape. Apoi, cu o undiță echipată, trebuie să țintiți semnul și să-l trimiteți spam cu clic dreapta sau cu tasta de acțiune secundară. Dacă este posibil, puteți deconecta controlerul sau mouse-ul pentru a face mișcarea cu adevărat AFK.

folosind ferma piscicolă AFK

Undița, datorită bulelor, va fi împinsă în sus în timp ce bărcile o vor ține în apă. De fiecare dată când ceva se lipește de bară, va produce o vibrație pe care senzorul Sculk o poate detecta. Această detectare va face ca senzorul Sculk să activeze trapa de fier și să facă obiectul să se decupleze de bară. În cele din urmă, articolul deconectat va pluti în sistemul de ridicare de unde îl puteți ridica mai târziu.

Ce fermă de pește AFK vei face în Minecraft?

Minecraft a promovat întotdeauna pescuitul ca o activitate cu forță de muncă intensivă, care necesită un timp frustrant de mult pentru a o utiliza pe deplin. Dar acum, având la dispoziție două dintre cele mai bune modele de fermă piscicolă de la AFK, puteți exploata apele Minecraft pentru a aduna toate resursele de care aveți nevoie. Deși, spre deosebire de multe alte ferme, aceasta nu este bună pentru a colecta XP. Deci, dacă doriți să acumulați experiență împreună cu niște pradă bună, atunci o fermă Enderman în Minecraft ar putea fi o idee mai bună. Dar ar trebui să o faci doar pe unele dintre cele mai bune semințe de minecraft 1.19 pentru a evita procesul anevoios de călătorie. Acestea fiind spuse, pe care dintre cele două ferme piscicole o veți face? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În Minecraft există o metodă mai puțin populară pentru strângerea de resurse, și anume pescuitul. În acest ghid am descoperit două tipuri diferite de ferme de pește AFK: una simplă, care necesită doar un bloc de apă, iar cealaltă mai complexă, care vă permite să colectați obiecte rare și prețioase. Am discutat și despre obiectele necesare pentru construirea unei ferme de pește AFK, precum și pașii necesari pentru a construi atât o fermă de un bloc, cât și una cu ziduri. În plus, am învățat și cum să facem o fântână cu apă infinită și am creat o zonă de pescuit AFK în Minecraft. Pescuitul poate fi o modalitate ușoară și eficientă de a colecta resurse în timp ce te relaxezi în joc.
Ne vedem curând cu noi informații tehnologice și noutăți din lumea digitală. Până atunci, să rămânem conectați și să continuăm să explorăm minunile tehnologiei împreună!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x