Cum să creezi o lumină de broască în Minecraft 1.19 – Ghid pas cu pas

How to Make a Froglight in Minecraft 1.19 (1)
⏱️ 10 min read

Minecraft, jocul popular de construcție și aventură, este cunoscut pentru libertatea sa creativă și posibilitățile nelimitate de a construi diverse obiecte și structuri frumoase într-un univers virtual. O lumină de broască reprezintă un element important în Minecraft, deoarece poate fi utilizată pentru a ilumina o zonă întunecată sau pentru a crea o atmosferă misterioasă într-un castel sau într-un peșteră.

Pentru a face o lumină de broască în Minecraft 1.19, veți avea nevoie de următoarele elemente: două ochiuri de șarpe, două bile de magma și o flacără. Acest set de ingrediente poate fi găsit în diferite zone ale jocului, inclusiv în nether sau în peșteri.

Pentru a începe procesul de creare a luminii de broască, deschideți tabelul de creație din inventar și plasați cele două ochiuri de șarpe pe două celule din partea de sus a tabelului. Apoi, adăugați cele două bile de magma în celulele de mijloc din partea stângă și dreaptă a tabelului. În cele din urmă, plasați flacăra în cea de-a doua celulă din partea de jos și veți obține lumina de broască dorită.

Această lumină poate fi folosită pentru a ilumina zone întunecate în timpul nopții sau pentru a crea un efect spectaculos în timpul aventurilor tale. Este important de reținut că lumina de broască poate fi așezată pe orice suprafață solidă, inclusiv pe podea, perete sau tavan.

În concluzie, Minecraft continuă să ofere o experiență plină de creativitate și aventură, iar lumina de broască este doar un exemplu al posibilităților nelimitate de creație și explorare.

De-a lungul anilor, Minecraft ne-a oferit o varietate de surse de lumină în joc. De la torțe la pietre strălucitoare, opțiunile au fost diverse și oarecum de încredere. Dar când vine vorba de construirea unei case Minecraft, aproape niciuna dintre ele nu îndeplinește standardele. Problema a fost întotdeauna să nu existe suficiente variante ale aceleiași surse de lumină. Dar cea mai recentă actualizare Minecraft 1.19 schimbă asta odată cu introducerea broaștelor. Și acum, dacă știi cum să faci o lumină broască în Minecraft, poți obține o sursă de lumină fiabilă și diversă cu un efort minim. Sună prea frumos pentru a fi adevărat? Ei bine, vedeți singuri cum creăm o lumină broască în Minecraft.

Faceți o broască în Minecraft (2022)

Am împărțit ghidul nostru în secțiuni pentru a acoperi mecanica, procesul de achiziție și utilizarea luminilor broaștelor. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora aceste secțiuni în ritmul dvs.

Ce este un Froglight în Minecraft?

O lumină de broască este a bloc de lumină aruncat de broaște în minecraft Puteți plasa și sparge lumina broaștei cu orice unealtă fără a o pierde. În ceea ce privește luminozitatea, lumina broaștei are a nivel de lumină de 15, care este cea mai mare din joc. Nivelul de luminozitate al luminilor broaștei este același cu cel al focului, al lavei, al felinarului, al pietrei strălucitoare și multe altele.

În plus, această sursă de lumină este rezistent la foc și spălare, făcându-l elementul de construcție perfect pentru reducerea numărului de mafioți într-o bază Nether. Pentru a fi corect, puteți folosi și blocuri ca piatră strălucitoare, dar textura ușoară a broaștei este mai plăcută.

Tipuri de Froglights în Minecraft

După cum probabil știți deja, Minecraft are trei tipuri de broaște, în funcție de clima biomului în care apar: temperat, rece și cald. Pe aceeași linie, avem trei tipuri de lumini broaște în joc. Fiecare broască aruncă o variantă diferită a luminii broaștei.

Tipuri de broaște cu broaște

Deci, puteți obține următoarele tipuri de lumini broaște în Minecraft:

  • sidefat o violet: scăpat de broaște calde (albe).
  • Verde o verde: scăpat de broaște (verzi) reci
  • Ocru o portocaliu: picurat de broaștele temperate (portocaliu)

Articole de care aveți nevoie pentru a face o lampă de broască

Broaștele aruncă o lumină de broaște de fiecare dată când mănâncă un mic cub de magmă. Magma Cubes sunt mafiote ostile asemănătoare slime-ului, unice pentru dimensiunea Nether. Dacă ucizi un cub de magmă mare, acesta se împarte în trei cuburi de magmă mai mici. El broaștele mănâncă cel mai mic cub de magmă pentru a arunca lumina broaștei. Deci, pentru a obține o lumină de broască, aveți nevoie de următoarele articole:

  • O broască
  • Un mic cub de magmă
  • un avans (poarta broasca)
  • un portal nether
  • O sabie (pentru a ucide cuburi de magmă mai mari)

Deoarece cuburile de magmă nu au multă sănătate, puteți folosi orice tip de sabie pentru această căutare. Nu trebuie neapărat să aveți descântece aplicate pe sabie. În ceea ce privește plumbul, puteți crea unul cu ajutorul a patru șiruri și o minge de slime folosind o masă de crafting.

Rețetă de artizanat cu plumb

Alternativ, puteți ține și o minge de slime, pe care broaștelor din Minecraft le place să o mănânce, astfel încât broasca să vă urmeze. Dar această metodă încetează să funcționeze de îndată ce scoateți angrenajul slimeball. Prin urmare, a rămâne cu un avantaj este cea mai bună opțiune. Nu uita că, dacă vrei să fii foarte precaut, poți crea și o poțiune de rezistență la foc înainte de a călători în Nether.

Cum să obțineți Froglight în Minecraft

Odată ce ați colectat elementele necesare, urmați pașii de mai jos pentru a face o lumină de broască în cea mai recentă actualizare 1.19:

1. În primul rând, ai nevoie găsi o broască care se reproduce doar în mlaștini de mangrove sau în biomi obișnuiți de mlaștină. Puteți folosi ghidul nostru despre cum să găsiți broaște în Minecraft pentru a ajunge la una.

Broaște în mlaștini de mangrove pentru Froglight în Minecraft

2. Odată ce ai găsit o broască, butonul din dreapta al mouse-ului pe el în timp ce ține o lesă. Procedând astfel, veți plasa o lesă în jurul gâtului broaștei, determinând-o să vă urmeze.

broasca conectata la plumb

3. Apoi, creați un portal Nether, activați-l și introduceți-l în timp ce broasca este atașată de fir. Puteți folosi ghidul nostru conectat dacă nu sunteți familiarizat cu procesul de creare a portalului.

portal nether în minecraft

4. Odată ce vă aflați în interiorul portalului Nether, trebuie caută cuburi de magmă. Ei cel mai frecvent Apare în pustii abisale, delte de bazalt, fortăreață abisală și rămășițe de bastion. Puteți face acest pas înainte de a duce broasca în Nether sau acoperiți-o cu blocuri pe toate părțile în timp ce căutați cuburi de magmă.

Cuburi de magmă în Minecraft

5. Apoi începeți să ucideți cuburi de magmă mai mari până când vă rămân doar cuburi mai mici. Rețineți că cuburile de magmă sunt ostile și vă vor ataca. In cele din urma, apropie o broasca de cele mai mici cuburi de magma și așteaptă să le mănânce. Odată ce broasca mănâncă un cub de magmă, veți obține o lumină de broaște legată de acea broască. De exemplu, primim Purple Frog Light când luăm Broasca Albă Caldă în Nether.

broaște care mănâncă cuburi de magmă

Întrebări frecvente

Poți îmblânzi broaște în Minecraft?

Broaștele nu pot fi îmblânzite în Minecraft. Dar îi poți captura, hrăni și reproduce în continuare.

Pentru ce sunt luminile de broască Minecraft?

Luminile broaștei sunt doar o sursă de lumină. Le puteți folosi pentru a vă lumina baza cu trei culori diferite.

Cum faci lumini de broască în Minecraft?

Broaștele aruncă lumini de broaște atunci când mănâncă cuburi mici de magmă. Nu există o rețetă de crafting pentru Frog Lights.

Faceți și folosiți un Froglight în Minecraft astăzi

Cu asta, acum ai acces la o sursă de lumină puternică și atractivă în Minecraft. Dar nu te opri până nu ai adunat toate cele trei variante ale sale. În cazul în care doriți un avans în timp ce vânați broaște, consultați lista noastră cu cele mai bune semințe de mangrove. Lista noastră conține nu numai biomi de mlaștină în care se înmulțesc broaștele, ci și semințele cu o mulțime de caracteristici uimitoare și erori unice. Puteți folosi coordonatele din ghidul conectat pentru a ajunge la locații cheie prin teleportare în Minecraft. Acestea fiind spuse, care este tipul tău preferat de lampă pentru broaște? Al meu este sidefat, cel violet. Distribuie-l pe al tău în comentariile de mai jos!

Broaștele aduc o nouă sursă de lumină în Minecraft, o sursă puternică și diversă numită Froglight. Cu ajutorul cuburilor de magmă, puteți crea lumini broaște în diferite culori și le puteți folosi pentru a lumina baza sau pentru a reduce numărul de mobi ostili într-o bază Nether. Această actualizare a jocului aduce o soluție la problema lipsei de variante ale surselor de lumină și vă permite să obțineți o sursă fiabilă și ușor de produs.
Încheiem aici acest articol, dar te invităm să revii pentru mai multe noutăți și informații din lumea tehnologiei. Rămânem conectați și îți mulțumim pentru că ne-ai ales să fii alături de noi în călătoria digitală. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x