Cum să creezi o nicovală în Minecraft: Ghid pas cu pas

How to Make an Anvil in Minecraft
⏱️ 12 min read

Pentru a face o nicovală în Minecraft, trebuie să aveți cel puțin un lingou de fier și o grindstone. În primul rând, trebuie să obțineți fierul din minarea minereurilor de fier sau prin găsirea unor lingouri de fier în lumi generate aleatoriu în joc. Apoi, aveți nevoie de o grindstone, ce se poate obține prin crearea acesteia cu ajutorul două pietre rotunde și o scândură. După ce aveți ambele ingrediente, plasați lingoul de fier în cuptor pentru a-l topi și apoi îl puneți în inventar și îl combinați cu grindstone-ul, astfel creând nicovala. Nicovala este foarte utilă în minecrafteri, deoarece este un obiect necesar atunci când vă confruntați cu monștri și vă ajută să colectați diferite resurse.

Imaginați-vă că vă aflați în mijlocul unei lupte cu sabia în Minecraft doar pentru a vă vedea sabia spartă înainte de a ucide o mulțime ostilă puternică. Sau săpați o peșteră subterană adâncă doar pentru a realiza că târnăcoapul dvs. nu va dura călătoria înapoi la suprafață. Astfel de scenarii bântuie jucătorii Minecraft care nu știu să facă o nicovală. Acesta este ultimul bloc de utilitate de care aveți nevoie pentru a vă actualiza și întreține toate echipamentele din Minecraft. Dar uneori nicovala poate fi dificil de folosit. Așadar, pentru a evita orice confuzie, haideți să cercetăm și să învățăm tot ce trebuie să știți despre nicovală în Minecraft.

Cum să faci o nicovală în Minecraft (2022)

O nicovală se bazează pe o varietate de mecanici de joc pentru a funcționa corect. Pentru a evita confuzia, le-am acoperit pe fiecare într-o secțiune separată. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora tot ce trebuie să știți despre o nicovală.

Ce este o nicovală în Minecraft?

Navala este un bloc utilitar în Minecraft care permite jucătorilor să facă acest lucru repara articole, redenumiți-le și chiar modificați descântecele in joc. Apare în mod natural în conacele împădurite din Minecraft, dar poate fi realizat cu ușurință. Dacă intri în lumea descântecelor Minecraft, nicovala este o necesitate.

Obiecte de care aveți nevoie pentru a face o nicovală

Aveți nevoie de următoarele elemente pentru a face o nicovală în Minecraft:

 • 31 de lingouri de fier (dintre care 27 vor fi folosite pentru a face blocuri de fier)
 • 3 blocuri de fier (fabricat cu lingouri de fier existente)
 • masa de mestesuguri

După cum puteți vedea, rețeta pentru o nicovală necesită mult fier. Prin urmare, trebuie mai întâi să găsiți și să extrageți minereu de fier. Ghidul nostru de distribuție a minereului Minecraft 1.19 vă va ajuta să găsiți minereu de fier în cel mai scurt timp. Apoi trebuie să topiți tot fierul brut din cuptor până când aveți 31 de lingouri de fier în inventar.

De asemenea, când așezi nouă lingouri de fier pe bancul de lucru, umplându-l complet, vei obține un bloc de fier. Rețeta pentru fabricarea unei nicovale necesită 3 blocuri de fier. Și puteți folosi restul de 4 lingouri de fier așa cum sunt.

reteta bloc de fier

Minecraft Anvil: Rețetă de lucru

După ce ați adunat toate obiectele, este ușor să creați o nicovală. Urmați pașii de mai jos pentru a crea o nicovală în Minecraft:

1 În primul rând, pune trei blocuri de fier în rândul de sus al zonei de crafting.

3 blocuri de fier

2. Deci, pune un lingou de fier în celula din mijloc a celui de-al doilea rând.

lingou de fier și blocuri de fier

3. În cele din urmă, completați ultimul rând al bancului de lucru prin plasarea lingourilor de fier în fiecare celulă. Și voila! Ai creat cu succes o nicovală în Minecraft.

Rețetă de nicovală în Minecraft

Utilizări ale unei nicovale în Minecraft

Dacă ai creat suficient echipament pentru tine, este timpul să înveți că poți folosi nicovala în următoarele scopuri în Minecraft:

 • Reparație: Puteți adăuga un lingou de material la o unealtă deteriorată de pe o nicovală pentru a o repara. Alternativ, puteți combina și două articole deteriorate pentru a le restabili durabilitatea. Această mecanică este similară cu o piatră de șlefuit, dar nu vă distruge descântecele.
 • Schimbarea numelui: Dacă puneți un articol pe o nicovală, îl puteți utiliza cu ușurință pentru a denumi sau a redenumi elementul.
 • carti fermecate: Puteți combina cărțile fermecate în minecraft cu instrumente pentru a le fermeca pe o nicovală.
 • Armă: Spre deosebire de majoritatea blocurilor din Minecraft, nicovalele sunt legate de gravitație. Deci, dacă le plutiți pe partea unui alt bloc, vor cădea. În timp ce fac acest lucru, deteriorează orice entități de sub ei.
 • Editor de hartă: În Minecraft Bedrock Edition, puteți folosi o nicovală pentru a extinde și a edita o hartă.

Costul utilizării unei nicovale în Minecraft

Când utilizați o nicovală, puteți observa că fiecare acțiune efectuată are un “costul descântecului” atașat la. Costul vrăjirii este costul total al efectuării unei acțiuni asupra articolului, inclusiv redenumirea, repararea, vrăjirea și multe altele. Costul depinde de nivelul de reparație și de tipul de acțiune pe care o efectuați asupra nicovalei.

acțiune prea scumpă

În ceea ce privește plata, costul descântecului este plătit în funcție de nivelul tău de experiență în joc. Deci, dacă intenționați să folosiți mult nicovala, ar trebui să învățați cum să cultivați Sculk XP în Minecraft. Cu toate acestea, odată ce ajungeți la o acțiune care costă mai mult de 40 de niveluri, articolul va deveni „prea scump” pentru nicovală. După aceea, nu îl veți mai putea redenumi, repara sau fermeca.

nicovală deteriorată

De fiecare dată când folosești o nicovală, ai o șansă mică de a suferi daune. În medie, durează aproximativ 25 de spectacole înainte de a fi eliminat complet. Dar poate fi și deteriorat și distrus din cauza unei căderi. Cu cât înălțimea este mai mare, cu atât daunele cauzate de cădere sunt mai mari nicovalei.

Cum se folosește o nicovală în Minecraft

Există mai multe moduri diferite de a folosi o nicovală în Minecraft. Să analizăm individual cazurile lor de utilizare pentru a le înțelege mai bine.

face etichete cu numele

nomenclatura nicovală

În primul rând, puteți plasa un articol sau un grup de articole pe nicovală pentru a le redenumi. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să tastați numele acelui element în câmpul de nume din partea de sus a interfeței nicovale. Odată redenumit, Minecraft îi dă articolului noul nume. Puteți folosi chiar și o etichetă cu numele pe nicovală pentru a da mafioților nume noi.

Deși mecanica denumirii articolelor pare simplă, poate avea un efect special în unele cazuri. Aici sunt câțiva dintre ei:

 • În ediția Java, puteți redenumiți mafioții prinși într-o găleată punând acea găleată pe nicovală. Moburile vor purta numele chiar și după ce au fost luate din nicovală. Același efect se aplică și ouălor de naștere a mafiei.
 • Odată ce numești un element, nu pot fi stivuite cu alte elemente cu alt nume sau fără nume, chiar dacă sunt de același tip.
 • Blocurile funcționale, cum ar fi un tabel fermecat, își afișează propriul nume în interfața nicovală.
 • Puteți folosi etichete de nume cu o nicovală pentru a le atribui nume speciale pentru mafiote și deblochează niște ouă de Paște uimitoare. De exemplu, numele „Dinnerbone” întoarce mafioții din Minecraft cu susul în jos.

obiecte de reparare

Repara obiectele cu nicovala

Pentru a repara o unealtă deteriorată în Minecraft, trebuie pur și simplu să plasați unealta pe nicovală și să o combinați cu o altă copie a aceluiași instrument. Și te poți întoarce la aventurile tale cu un instrument care funcționează.

Alternativ, poți și tu folosiți un lingou din același mineral ai făcut obiectul deteriorat. În unele cazuri speciale, puteți utiliza materiale care nu au legătură tehnică pentru a repara unele articole. De exemplu, elitrele pot fi reparate cu o membrană fantomă.

incanta obiectele

descântec de nicovală

daca tu combina un instrument cu o carte fermecată în Minecraft, descântecul este aplicat instrumentului. Dar amintiți-vă că va funcționa numai cu descântece susținute de un anumit instrument și va distruge cartea fermecată în acest proces. De asemenea, cartea fermecată merge întotdeauna în celula din mijloc a nicovalei, iar obiectul merge în celula din stânga în timpul descântecului.

nicovală căzând

nicovală căzând

După cum am menționat mai sus, atunci când este plasată într-o poziție plutitoare, nicovala tinde să cadă din cauza gravitației. Puteți folosi această mecanică pentru a ucide mulțimi aruncând nicovale deasupra lor. De asemenea, puteți folosi chiar și o nicovală care cade pentru a zdrobi un obiect căzut.

Întrebări frecvente

Ce este mai bine: nicovală sau roată de șlefuit?

Navala este un bloc utilitar mai bun decât o roată de șlefuit, deoarece poate îndeplini toate acțiunile unei roți de șlefuit fără a vă face să vă pierdeți descântecele.

Cât durează nicovalele minecraft?

O nicovală este distrusă după 25 de utilizări. Cu toate acestea, poate să piară mai devreme dacă nicovală i se face daune prin cădere.

Cum o opresc pe Anvil să spună „prea scump”?

Dacă doriți să continuați să utilizați un articol cu ​​nicovală după ce i-ați depășit limitele de nivel, puteți trece la modul de joc creativ pentru a crește limita. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să adăugați descântece incompatibile articolelor aleatorii.

Faceți și folosiți nicovală în Minecraft

Pe cât de simplu, acum sunteți gata să profitați din plin de o nicovală în Minecraft. Indiferent dacă doriți să vă vrăjiți toate uneltele sau să le păstrați în stare excelentă, acest bloc utilitar vă va fi la îndemână. Dar nu este un bloc de utilitate puternic care să vă ajute să faceți față echipamentului dvs. deteriorat. Dacă nu doriți să reparați un articol, îl puteți arunca într-un furnal. În loc să le repare, furnalul vă va oferi pepite pentru uneltele dvs. Între timp, dacă aveți piese suplimentare de echipament, puteți face armuri în Minecraft pentru a le afișa. Cu prezența Wardenului în Minecraft, nimeni nu știe când ar putea avea nevoie de protecție suplimentară. Acestea fiind spuse, credeți că costul de utilizare a nicovalei este o caracteristică nedorită sau este o mecanică esențială? Împărtășește-ți părerile în comentariile de mai jos!

În Minecraft, nicovala este un bloc utilitar important pentru reparație, redenumire și fermecare a obiectelor. Este necesar să aveți o nicovală pentru a vă întreține și actualiza echipamentele în joc. Acest articol furnizează informații detaliate despre cum să faci o nicovală și cum să o folosești, precum și informații despre costuri și limitări. Cu aceste informații, jucătorii pot folosi eficient o nicovală și își pot îmbunătăți experiența Minecraft.
Încheiem aici această postare despre tehnologie, dar nu vă îngrijorați, revin cu articole și noutăți interesante. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și îmi doresc să vă întâlnesc din nou în curând pe acest blog specializat în tehnologie de ultimă generație. Până atunci, să aveți o zi plină de inovații și descoperiri tehnologice. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x