Cum să creezi o pictură în Minecraft Java și Bedrock – Ghid pas cu pas

Cum să faci o pictură în Minecraft Java și Bedrock
⏱️ 8 min read

Dacă ești un pasionat al jocului Minecraft și te-ai întrebat cum poți să-ți exprimi creativitatea în acest joc, pictura este un mod minunat de a face acest lucru. În acest articol, vom explora cum să faci o pictură în Minecraft Java și Bedrock.

Pentru a începe, vei avea nevoie de o masă de lucru și de culori. Puteți alege coloarea pe care o doriți și să începeți să pictați pe un perete. Puteți utiliza o lavetă pentru a vopsi pereții și pentru a crea diferite texturi și modele.

Este important să ai la îndemână o paletă de culori, astfel încât să puteți amesteca culorile și să creați nuanțe noi. De asemenea, puteți ajusta dimensiunea peretelui sau a tabloului pe care îl pictați.

Odată ce ați terminat, puteți să vedeți cum arată pictura voastră în diferite momente ale zilei. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că lumina este suficientă pentru a evidenția pictura.

În cele din urmă, experiența și practica sunt cele mai importante lucruri de care veți avea nevoie pentru a crea picturi frumoase și originale în Minecraft. Cu puțin efort și răbdare, veți putea să vă impresionați prietenii cu creațiile voastre unice și uimitoare.

Dacă ești un Minecrafter, aventura ta nu poate fi niciodată completă fără a crea o bază personalizată. Poate fi o casă mică în Minecraft sau un oraș cu drepturi depline. Indiferent de ceea ce alegeți să construiți, ar trebui să aibă un stil personalizat și să reflecte acest lucru într-un fel. Și una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este folosirea artei. Minecraft are o colecție de lucrări de artă frumoase pe care jucătorii le pot atârna pe baze pentru a le oferi un gust de pixel art. Tot ce trebuie să faci este să știi cum să creezi o pictură în Minecraft și și tu poți deveni colecționar de artă în cel mai scurt timp. Acestea fiind spuse, să învățăm cum să facem o pictură în Minecraft.

Faceți o pictură în Minecraft (2022)

Ramele sunt entități decorative dinamice unice pentru Minecraft, pe care le puteți agăța pe pereți. Datorită rețetei lor simple de creație, sunt o opțiune ieftină pentru a vă ridica la nivel construcțiile. Dar mai întâi trebuie să faci niște pregătiri. Din fericire, procesul de pictare și design-ul rămân aceleași în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de paritate. Ne-am împărțit ghidul în secțiuni separate pentru a acoperi totul în profunzime, așa că haideți să pătrundem.

Elemente necesare pentru a realiza o pictură în Minecraft

Pentru a realiza o pictură în Minecraft, aveți nevoie de următoarele elemente:

 • 8 bețe
 • 1 lana (orice culoare)
 • o masă de lucru

Cum să obțineți bețe

Bețișoarele de lemn sunt unul dintre cele mai ușor de făcut în Minecraft. Trebuie doar să așezați două scânduri de lemn vertical una lângă alta în zona de crafting pentru a face bețe. Puteți chiar să o faceți în inventarul dvs. fără a utiliza o masă de crafting. Avem nevoie în total de 8 bețe pentru care aveți nevoie 4 scânduri de lemn.

cum să obții lână

Există multe modalități de a obține lână în Minecraft. Cea mai ușoară metodă este combinați 4 șiruri pe masa de lucru. Puteți obține frânghii rupând o pânză pe care păianjenii o cad când mor.

Lână albă și rețetă de forfecare

A doua opțiune este să faci găsiți și ucideți o oaie pentru a-și lua lâna. Dar dacă nu vrei să omori un păianjen sau o oaie, poți să faci și o foarfecă pentru a îndepărta lâna de la o oaie. Această metodă este utilă mai ales dacă doriți să creați mai multe tablouri și să aveți o singură oaie albă.

Rețetă de creație pentru pictură în Minecraft

Odată ce aveți elementele necesare, trebuie să le combinați pe masa de crafting. elaborarea reteta este aceeasi pentru rame de toate marimile. Pentru a crea un tablou, așezați lâna în celula centrală a zonei de lucru 9 x 9. Apoi, înconjurați lâna cu dibluri de lemn pe toate părțile și umpleți complet masa pentru a termina pictura.

Rețetă de vopsea artizanală

În cazul în care vă întrebați, pictura artizanală nu dezvăluie opera de artă până când nu este plasată. În plus, culoarea lânii nu afectează în niciun fel pictura finală.

Comerț pentru a obține o pictură în Minecraft

După cum probabil știți deja, sătenii cu locuri de muncă în Minecraft oferă diverse oportunități de tranzacționare pentru jucători. Așa că, în loc să lucreze, mulți jucători folosesc comerțul pentru a obține un tablou. Dar este disponibil doar ca opțiune atunci când tranzacționați cu săteni de nivel maestru cioban. Deci, dacă ai 2 smaralde, poți cumpăra 3 tablouri de la săteni.

Cum se folosește un tablou în Minecraft

Spre deosebire de alte blocuri și entități, nu puteți prezice rezultatul în timp ce utilizați o vopsea. Este dinamic în două moduri unice:

 • Nu știi niciodată ce opera de artă va prezenta pictura ta până nu o pui pe un perete.
 • În funcție de zona de plasare, puteți obține tablouri în 2 forme și 2 orientări.

Pentru a plasa un tablou, trebuie doar să echipați un tablou și utilizați-l pe partea laterală a unui bloc solid. Se va lipi de acel bloc și va dezvălui opera de artă. Dacă blocurile de pe bază sunt sparte, pictura va cădea ca obiect. De asemenea, opera de artă poate fi diferită chiar dacă puneți același tablou înapoi în același loc.

Cum se folosește un tablou în Minecraft

În ceea ce privește zona, aveți nevoie doar de un singur bloc pentru a plasa un tablou. Dar dacă acel bloc are blocuri goale în jurul lui, vopseaua va crește în dimensiune pentru a acoperi zona. Puteți avea tablouri care au 4 blocuri înălțime și 4 blocuri lățime.

Tipuri de picturi în Minecraft

În ceea ce privește dimensiunile tablourilor, puteți obține unul dintre următoarele tablouri:

 • 4×2 blocuri
 • 2×4 blocuri
 • 2 x 2 blocuri
 • 4×4 blocuri
 • 4×3 blocuri
 • 1×1 blocuri
 • 1×2 blocuri
 • 2 pentru 1 blocuri

Notă: Toate mărimile enumerate mai sus sunt în inaltime x latime Format. Colecția de opere de artă este unică pentru fiecare dintre aceste forme. Există un total de 25 de opere de artă in joc. Puteți explora fiecare dintre ele în Minecraft wiki.

Creează și atârnă un tablou în casa ta Minecraft

Indiferent dacă doriți să faceți o ușă secretă sau doar un muzeu de artă, vopselele Minecraft sunt acolo pentru a vă ajuta. Și acum că știți pașii pentru a realiza o pictură în Minecraft, este timpul să treceți la nivelul următor. Vă sugerăm să explorați aceste cele mai bune skin-uri Minecraft pentru a face personajul să se potrivească cu estetica de bază. Cu toate acestea, dacă încă mai aveți probleme cu design-urile de bază, ar trebui să consultați articolul nostru despre cele mai bune idei de case Minecraft pentru inspirație. Împreună cu cele mai bune pachete de texturi, acestea vă pot schimba cu adevărat lumea. Cine știe, s-ar putea chiar să obțineți vopsea nouă în aceste texturi. Dar vopsele la o parte, ce alte blocuri decorative vrei să vezi în Minecraft? Personal, mi-ar plăcea să am mobilier în joc. Împărtășește-ți ideile în comentariile de mai jos!

În concluzie, pentru a crea o bază personalizată în Minecraft, este important să ai un stil personalizat și să folosești diverse elemente decorative precum ramele și picturile. Pentru a crea o pictură, ai nevoie de lână și bețe, iar rețeta de creație este simplă și poate fi realizată atât în ediția Java, cât și în cea Bedrock a jocului. Există o varietate de dimensiuni și forme de tablouri și o colecție unică de opere de artă în joc. Cu ajutorul acestor elemente decorative și a altor idei creative, aventura ta în lumea Minecraft poate fi completă și personalizată.
Și cu asta ajungem la finalul acestui articol. Sper că ți-a fost util și că ai învățat ceva nou despre lumea tehnologiei. Nu uita să ne urmărești pentru mai multe articole interesante și să ne lași comentarii cu sugestii sau întrebări. Până data viitoare, nu uita să fii mereu conectat cu inovația!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x