Cum să creezi o poțiune de vindecare în jocul Minecraft: Ghid detaliat

Cum să faci o poțiune de vindecare în minecraft
⏱️ 12 min read

În jocul Minecraft, există multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți experiența de joc. Unul dintre aceste lucruri este crearea de poțiuni puternice, care te pot ajuta să lupți împotriva monștrilor sau să te vindeci după o bătălie grea.

Pentru a face o poțiune de vindecare în Minecraft, vei avea nevoie de un cazan, de apă și de anumite tipuri de flori, plante sau ciuperci. Poți găsi aceste ingrediente în lumea jocului, sau le poți cumpăra sau vinde cu alți jucători.

După ce ai adunat ingredientele necesare, trebuie să le așezi în cazan într-un anumit mod și să adaugi apă pentru a crea poțiunea. Poți folosi apoi poțiunea pentru a te vindeca atunci când ești rănit sau pentru a-ți reda viața în timpul luptelor.

Cu puțină practică și experiență, poți crea poțiuni puternice care îți vor fi de mare ajutor în jocul Minecraft. Deși poate părea complicat la început, procesul de creație a poțiunilor va deveni mai ușor și mai intuitiv pe măsură ce te obișnuiești cu jocul.

Moburile Minecraft sunt periculoase și mortale în natură. Unii dintre ei au capacitatea de a te face să alergi pentru viața ta cu o singură lovitură. Și în astfel de situații, consumul de alimente pentru regenerarea sănătății foarte lentă poate fi frustrant. Acolo este utilă o poțiune de vindecare în Minecraft. Consumul acestei poțiuni asigură regenerarea instantanee a sănătății și adaugă până la 4 inimi la bara de sănătate. Nu numai asta, dar versiunea sa aruncată poate provoca și daune unor mafiote mortale din joc. Împreună cu poțiunea de sănătate, trebuie să faci o poțiune de invizibilitate în Minecraft pentru a fi gata să înfrunți orice mob din joc. Dar haideți să nu trecem înaintea noastră și să vedem cum să facem o poțiune de vindecare în Minecraft.

Faceți poțiune de vindecare în minecraft (2022)

Spre deosebire de majoritatea poțiunilor, această poțiune vă oferă efecte instantanee dintr-o singură lovitură. Metoda de preparare a poțiunii este aceeași pentru edițiile Minecraft Java și Bedrock. Prin urmare, nu există nicio durată sau întârziere asociată cu această poțiune de sănătate. Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce face o poțiune de vindecare în Minecraft în joc și cum o puteți obține.

Ce face o poțiune de vindecare în Minecraft?

După cum probabil ați ghicit până acum, poțiunea de vindecare oferă jucătorului sănătate instantanee de îndată ce termină de băut-o. Dacă este folosită cu înțelepciune, este una dintre cele mai bune poțiuni pozitive din joc. Și din moment ce nu are durată, nici măcar nu veți avea nevoie de Redstone Dust pentru a prelungi timpul acestei poțiuni.

Să nu uităm că, spre deosebire de majoritatea poțiunilor din Minecraft, această poțiune are efecte duble. Pe de o parte, vindecă jucătorii, iar pe de altă parte îl puteți folosi pe niște mafiote ostile pentru a le deteriora.

De ce ai nevoie pentru a face o poțiune de vindecare în Minecraft

Iată o listă de ingrediente de care aveți nevoie pentru a face o poțiune de vindecare în Minecraft:

  • Pepene galben strălucitor
  • poţiune incomodă
  • praf de foc
  • Sticlă de apă
  • cabina de bere

Pentru a nu aglomera acest tutorial, am postat ghiduri dedicate unora dintre cele mai comune articole folosite pentru a face unele dintre poțiunile populare din Minecraft. Puteți urma acest ghid detaliat pentru a crea un stand de bere în Minecraft. Este echipamentul principal de care aveți nevoie pentru a pregăti tot felul de poțiuni în acest joc sandbox. Odată ce este gata, puteți folosi stația de preparare pentru a face o poțiune incomodă. Este poțiunea de bază pentru a pregăti majoritatea poțiunilor din joc, inclusiv poțiunea de vindecare. Cu asta din drum, haideți să vedem cum puteți obține restul articolelor.

Obțineți Blaze Powder în Minecraft

Pulberea Blaze acționează ca combustibil pentru Brewing Stand în joc. Pentru a-l obține, trebuie mai întâi să creați un portal Nether în Minecraft. Acest portal vă va duce într-o dimensiune Nether, unde Fortăreața Nether apare cu flăcări în ea. Sunt gloate mortale cu care trebuie să lupți și să-i ucizi. aduna vergele de foc in joc.

Odată ce așezați baghetele de flacără pe masa de crafting minecraft, veți obține praf de flacără. Pulberea nu urmează o rețetă anume, așa că puteți pune tijele în orice celulă de pe masa Crafting pentru a obține pulbere de foc. Asigurați-vă că faceți suficient praf de pușcă, deoarece veți avea nevoie de același combustibil de fiecare dată când utilizați suportul de pregătire.

Obțineți o felie de pepene galben strălucitor în Minecraft

Ingredientul principal al unei poțiuni de vindecare în Minecraft sunt feliile de pepene galben strălucitoare. Dacă ai noroc, poți găsi acest obiect în Cuferele Portal ruinate. Sau le puteți obține chiar și prin tranzacționarea cu un sătean de nivel maestru. Dar să ne concentrăm pe cea mai ușoară metodă de a le crea:

1. În primul rând, ai nevoie găsește un pepene galben crescând natural. Zdrobirea acelui pepene vă va oferi o felie de pepene în Minecraft. Pepenii se reproduc de obicei în biomi de junglă, orașe din savană și în conacele din pădure.

pepene galben în minecraft

2. Deci, trebuie să obțineți 8 pepite de aur. Acestea pot fi găsite într-o varietate de cufere. sau poți plasa lingouri de aur pe masa de lucru pentru a crea pepite de aur. Un lingot de aur vă oferă 9 pepite de aur, așa cum se arată în captura de ecran de mai jos.

Rețetă Nuggets de aur

3. Odată ce ai sâmburi și felii de pepene galben, trebuie doar să le combini pe cele două. Pentru a face asta, așezați felia de pepene galben în celula din mijloc de la masa de crafting si înconjoară-l cu pepite de aur. Imediat, felia ta strălucitoare de pepene galben va fi gata.

Rețetă de felie de pepene galben strălucitor pentru poțiune de vindecare

Cum să faci o poțiune de vindecare (sănătate instantanee) în Minecraft

Odată ce ați adunat ingredientele, este ușor să faceți poțiunea de sănătate instantanee. Doar deschideți taraba de bere și să începem:

1. Pentru început, pune pulberea de foc în celula din stânga a suportului de pregătire. Va deveni automat combustibil pentru suport.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, puneți sticlele Awkward Potion în cele 3 celule de jos de la berărie. Amintiți-vă că puteți folosi o felie de pepene galben strălucitor pentru a crea 3 sticle de poțiune vindecătoare.

Poțiune incomodă la Minecraft Brewing Stand

3. În sfârșit, puneți felia de pepene galben strălucitor în celula din mijloc deasupra standului de bere. Deci, poțiunea ta de vindecare va fi gata în câteva secunde.

Prepararea unei poțiuni vindecătoare în Minecraft

4. Odată ce procesul este finalizat, sticlele de sticlă vor avea acum o poțiune de vindecare (sănătate instant) în celulele de jos ale standului de bere. Puteți muta sticlele de poțiune în inventarul dvs.

Crearea poțiunii de vindecare 2 în Minecraft

Cum să faci o poțiune de vindecare (Instant Health II) în Minecraft

Inițial, poțiunea de vindecare din Minecraft vindecă doar două inimi de pe bara ta de sănătate. Dar îi puteți crește cu ușurință calitatea și puteți pregăti populara poțiune Instant Health II prin adăugare praf piatra stralucitoare aceasta. Glowstone Dust poate fi obținut prin exploatarea blocurilor Glowstone, care sunt comune în tărâmul Nether. O poți obține și ucigând vrăjitoare în joc.

Crearea poțiunii de vindecare 2 în Minecraft

Odată ce ești gata, plasați sticlele obișnuite cu poțiune de vindecare în cele 3 celule de jos și pulbere de piatră luminoasă în celula centrală deasupra standului de bere. Odată preparată, sticla de poțiune de vindecare de nivel 2 din Minecraft va vindeca 4 inimi în loc de 2 pe bara de sănătate.

Cum să faci o poțiune de vindecare în minecraft

Cum să faci o poțiune vindecătoare în minecraft

De obicei, nu veți avea nevoie de o versiune splash care poate fi aruncată a unei poțiuni pozitive. Cu toate acestea, această poțiune poate dăuna, de asemenea, unor mafioți, cum ar fi greabănul, așa că realizarea versiunii sale splash poate fi utilă. De asemenea, îl puteți arunca asupra animalelor de companie sau prietenilor dvs. în multiplayer pentru a le vindeca. Dar pentru a o crea, ai nevoie de praf de pușcăcare poate fi obținut prin uciderea unei târâtoare.

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

Odată ce ați obținut praful de pușcă, plasați-l în celula din mijloc, în partea de sus a stației de punere în scenă. Apoi, plasați sticlele de poțiune în cele 3 celule de jos pentru a face o poțiune de vindecare care se poate arunca în Minecraft.

Cel mai simplu mod de a pregăti o poțiune de vindecare în Minecraft

Fie că este vorba despre foc, mafiote ostile sau alți jucători, poțiunea ta de vindecare te poate salva de toate atacurile din Minecraft. Dar până când aveți toate resursele necesare, asigurați-vă că jucați în siguranță. Ca ajutor suplimentar, puteți folosi aceste cele mai bune semințe Minecraft 1.18 și puteți descoperi toate locațiile cheie pentru a aduna resurse pentru a vă ușura călătoria. Avem, de asemenea, o listă specială de semințe Minecraft 1.18 Bedrock care funcționează în MCPE pe dispozitivele tale mobile. Revenind la poțiuni, puteți, de asemenea, să faceți o poțiune otrăvitoare pentru a dăuna mafioților în timp ce luptați pentru viața voastră. Aceste poțiuni grozave oferă o concurență acerbă celor mai bune moduri de minecraft pe care le puteți găsi pentru a vă îmbunătăți experiența. Și dacă mai aveți idei de poțiuni de împărtășit cu cititorii noștri, nu ezitați să comentați mai jos.

În concluzie, poțiunea de vindecare din Minecraft este un element important pentru a putea înfrunta mafiotele mortale și a-ți regenera sănătatea. Această poțiune oferă efecte instantanee și poate fi obținută folosind un set de ingrediente specific. În plus, poțiunea poate fi aruncată pentru a vindeca și alți jucători sau animale. În general, cunoașterea cum să faci și să folosești poțiunile poate face jocul Minecraft mult mai ușor și mai distractiv.
Pentru astăzi, dezbaterea noastră despre tehnologie s-a încheiat. Îți mulțumim că ai fost alături de noi și ai urmărit împreună cu noi cele mai noi și interesante știri din domeniu. Noi suntem nerăbdători să ne reîntâlnim cu tine în curând pentru a continua conversația noastră pasionantă despre tehnologie. Până atunci, fii cu ochii pe blogul nostru pentru a nu rata cele mai importante noutăți din lumea digitală. Pa și cu bine!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x