Cum să creezi o poțiune otrăvitoare în jocul Minecraft – ghid complet

Cum să faci o poțiune otrăvitoare în minecraft
⏱️ 13 min read

Titlul “Cum să faci o poțiune otrăvitoare în Minecraft” ar putea fi interpretat în contextul jocului video de supraviețuire și aventură Minecraft. Acesta face referire la o rețetă de pregătire a unei băuturi otrăvitoare care poate fi folosită în joc pentru a ataca inamicii și a le provoca daune.

Pentru a crea o poțiune otrăvitoare în Minecraft, jucătorul va avea nevoie de ingrediente specifice, cum ar fi frunze de nether, ochi de păianjen și lapte de vacă. Acestea pot fi găsite în diferite locații ale jocului, iar combinarea lor într-un cadru special numit cel de preparare a poțiunilor va permite crearea poțiunii otrăvitoare.

Deși utilizarea acestui tip de poțiuni poate fi benefică în unele situații, cum ar fi eliminarea rapidă a inamicilor sau a animalelor sălbatice, este important să fie utilizată cu precauție. Dacă este consumată de către jucător sau în alte moduri inadvertente, poțiunea otrăvitoare poate fi fatală.

În concluzie, jucătorii Minecraft care sunt interesați de crearea și utilizarea poțiunilor otrăvitoare ar trebui să fie precauți și să respecte instrucțiunile jocului pentru a evita orice daune colaterale.

Lumile de supraviețuire Minecraft pot fi un teritoriu periculos dacă nu suntem pregătiți. Adăugați la asta capacitatea de a lupta cu mai mulți mafioți în același timp, iar aventura ta se va transforma rapid într-un coșmar. Jucătorii care nu sunt suficient de rapizi în astfel de situații dificile vor înceta să supraviețuiască. Ei bine, aici este utilă Poțiunea Otrăvitoare. Cu capacitatea de a distruge mai multe mafiote simultan, este o soluție excelentă pentru lupte neașteptate și haotice. Atât jucătorii Minecraft Bedrock, cât și Java Edition pot face această poțiune folosind aceeași rețetă. Deoarece majoritatea mafioților din joc apar noaptea, ar trebui să aveți și Poțiune de vedere nocturnă pentru sprijin suplimentar. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cum să faceți o poțiune otrăvitoare în Minecraft.

Faceți poțiune otravă în Minecraft (2021)

Poțiunea otrăvitoare este una dintre multele poțiuni negative din joc. Poate distruge și chiar ucide alți jucători și mafioți din joc. Dar vă poate deteriora și, așa că ne vom concentra asupra modului de utilizare corectă spre sfârșitul tutorialului.

Ce este o poțiune otrăvitoare în Minecraft?

După cum puteți ghici, această poțiune dă un efect otrăvitor mafioților și jucătorilor pentru care este folosită. El victima acestei poțiuni suferă daune lente, dar continue. S-ar putea să nu poți ucide un jucător în stare de sănătate deplină, dar cu siguranță îl poți face foarte vulnerabil. De asemenea, îi puteți crește puterea și nivelul adăugând piatră strălucitoare la poțiunea otrăvitoare.

Cu toate acestea, indiferent de nivelul său, puteți vindeca cu ușurință efectele Poison Potion bând o găleată cu lapte în joc. O găleată cu lapte poate fi, de asemenea, utilă dacă o vrăjitoare folosește această poțiune comună asupra ta. Dintre toate poțiunile negative, Poțiunea otravă este cea mai ușor de creat și folosit. Deci, să vedem de ce avem nevoie pentru a face această poțiune în joc.

Obiecte de care aveți nevoie pentru a face o poțiune otravă

Veți avea nevoie de următoarele articole pentru a pregăti o poțiune otrăvitoare în Minecraft:

  • Ochi de păianjen
  • poţiune incomodă
  • cabina de bere
  • praf de foc

Pentru a vă ușura lucrurile, avem deja un tutorial pentru realizarea unui stand de bere în Minecraft. Este echipamentul cheie de care aveți nevoie pentru a face toate poțiunile din joc. În primul rând, veți avea nevoie de el pentru a crea o poțiune otrăvitoare în Minecraft, un ingredient de bază necesar pentru multe poțiuni primare, inclusiv poțiunea otrăvitoare din Minecraft. Cu aceste două elemente esențiale înțelese, să vedem cum să obținem restul ingredientelor pentru poțiunea noastră otrăvitoare în Minecraft.

Cum să obțineți Blaze Dust în Minecraft

Pentru a face orice poțiune în Minecraft, avem nevoie de Blaze Powder ca unul dintre ingredientele principale. Este combustibilul care alimentează stația noastră de fabricare a berii. Dar obținerea acestuia este o sarcină puțin riscantă. Mai întâi, trebuie să faci un portal Nether și să-l folosești pentru a ajunge la dimensiunea Nether. Aici, trebuie să cauți o Fortăreață Nether, care este casa flăcărilor mortale ale gloatei.

Uciderea unui foc cade uneori o tijă de foc in joc. Dacă așezi acea tijă de flacără pe o masă de artizanat în Minecraft, se transformă în praf de flacără. Asigurați-vă că obțineți cât mai mult posibil, astfel încât să îl puteți folosi și pentru cerințele viitoare de poțiune.

Cum să obțineți ochi de păianjen în minecraft

Un ochi de păianjen este ingredientul cheie pentru a face o poțiune otrăvitoare în Minecraft. Cel mai simplu mod de a-l obține este prin ucide păianjeni sau păianjeni de peșteră in joc. Au o șansă de 33% să cadă Ochi de Păianjen atunci când sunt uciși. Ar trebui să încercați să-i atacați doar în timpul zilei, deoarece nu sunt ostili decât dacă sunt atacați în acel moment.

Păianjeni în Minecraft pentru Poison Potion în Minecraft
Păianjen (L) și Păianjen Peștera (R) în Minecraft

De asemenea, puteți obține ochi de păianjen ucigând vrăjitoare, dar șansele de cădere sunt foarte mici. Cu toate acestea, puteți încerca mâna la templele deșertului în Minecraft. Au aproximativ aceeași șansă ca să ucidă un păianjen pentru a-ți obține un ochi de păianjen. Fără a uita că cuferele au de obicei mai mult de un ochi de păianjen.

Cum să faci o poțiune otrăvitoare în minecraft

Odată ce ai toate ingredientele, prepararea Poțiunii Otrăvitoare este ușoară. Trebuie să urmați următoarea rețetă pentru a face Poison Potion în Minecraft:

1. Pentru început, deschideți Standul de Brewing și puneți pulberea de foc în celula de combustibil la stânga. Pulberea va arde automat și va începe să alimenteze suportul.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, puneți sticlele Awkward Potion în celulele sticlei în partea de jos a standului. Puteți face trei sticle de Poison Potion folosind un singur ochi de păianjen. Asigurați-vă că utilizați suportul la întregul său potențial.

Poțiune incomodă la Minecraft Brewing Stand

3. În cele din urmă, pune ochiul de păianjen în celula din mijloc de la stația de pregătire din vârf. Va începe automat să producă Poțiunea Awkward într-o Poțiune Otrăvitoare. În câteva secunde va fi gata de utilizare.

Prepararea unei poțiuni otrăvitoare în Minecraft

Cum se folosește poțiunea otravitoare în minecraft

Deoarece potiunea otravitoare are efecte negative, consumul ei nu este cel mai bun mod de a o folosi. Cu toate acestea, îl puteți transforma într-un poțiune de stropire pentru a fi folosit pe alți mob și jucători. Asa o poti face.

face o poţiune otravă

Poțiunea de stropire este o versiune care poate fi aruncată a unei poțiuni otrăvitoare normale. Îl poți folosi pentru a ataca inamicii și jucătorii deopotrivă. Și ei bine, pentru a-l crea necesită pregătirea poțiunii otrăvitoare cu puțin praf de pușcă.

1. Pentru început, Găsiți și ucideți un înfiorător înainte ca acesta să explodeze. Apar mai mult noaptea, dar le puteți găsi și ziua. Aruncă praf de pușcă când sunt uciși fără să se autoexplodeze.

Creeper cu praf de pușcă în Minecraft

2. Așezați cele colectate Praf de pușcă în standul de bere în celula cu ingrediente de sus. Dacă taraba de fabricare a berii nu mai are combustibil, puneți mai mult praf de pușcă în celula din stânga a standului.

Cum să faci o poțiune otrăvitoare în minecraft

3. În sfârșit, pune sticlele Poison Potion în partea de jos a standului de pregătire. Nu trebuie să le acoperiți pe toate odată, deoarece praful de pușcă este relativ ușor de colectat. Și după câteva secunde, sticlele tale de poțiune vor părea îndoite în partea de sus și se vor transforma în poțiuni de stropire.

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

Cum să îmbunătățești poțiunea otrăvitoare în minecraft

Mulți jucători nu folosesc poțiuni negative pentru că, la nivelul lor de bază, nu fac multe daune creaturilor. Nu uitați că și efectul poțiunii dispare rapid. Cu toate acestea, cu o simplă pregătire, puteți rezolva ambele probleme. Să vedem cum.

Măriți durata poțiunii otrăvitoare

Redstone Dust la Brewing Stand din Minecraft

Pentru a crește durata oricărei poțiuni, aveți nevoie adăugați praf de piatră roșie aceasta. Îl puteți obține prin spargerea blocurilor de minereu Redstone care se găsesc cel mai frecvent în apropierea nivelului inferior sau a rocii de bază ale lumii. Apoi, pentru a-l pregăti, așezați pulberea Redstone în celula principală a stației de preparare cu sticlele de poțiune în partea de jos.

Făcând acest lucru, vă va crește Efectele Poison Potion vor dura 1 minut și 30 de secunde în loc de 45 de secunde.

Creșteți puterea poțiunii otrăvitoare

O altă modalitate de a vă îmbunătăți poțiunile este prin creșterea puterii lor. Poate sa adăugați pulbere de piatră luminoasă pentru a crește puterea și, prin urmare, daunele pe care o face poțiunea ta otravă. Cel mai simplu mod de a obține praf de piatră strălucitoare este prin extragerea pietrei strălucitoare, care se găsește destul de des în Dimensiunea Inferioară.

Praf de piatră strălucitor în Minecraft Stand Brewing

Odată ce îl ai, puneți pulberea de piatră strălucitoare în celula principală a statiei de preparare cu sticlele de potiune in partea de jos. Apoi, în câteva secunde, poțiunea otrăvitoare va fi îmbunătățită pentru a avea mai multă putere. Rețineți că nu funcționează la poțiunile pe care le-ați combinat deja cu praful Redstone.

Cel mai simplu mod de a face o poțiune otrăvitoare în Minecraft

Cu asta, ești gata să-ți creezi propria Poison Potion în Minecraft. Este util nu numai pentru a evita mafioții, ci și pentru a concura inteligent în multiplayerul competitiv Minecraft. Dar asigurați-vă că aveți grijă când îl utilizați, deoarece efectul său poate fi, de asemenea, fatal pentru utilizator. Între timp, dacă nu îți dorești o astfel de poțiune dăunătoare, poți alege și să eviți mafioții devenind invizibil. Ghidul nostru despre cum să faci Poțiune de invizibilitate în Minecraft te va ajuta cu asta. Pentru jucătorii care caută îmbunătățiri și mai puternice, instalarea Forge în Minecraft pentru a folosi cele mai bune moduri Minecraft ar putea fi o soluție mai bună. Moduri sau poțiuni, alegerea rămâne în mână. Dar asigurați-vă că vă împărtășiți preferatul în secțiunea de comentarii. Meșteșug fericit!

Poțiunea Otrăvitoare este un element util în lumea Minecraft pentru a lupta împotriva mafioților și a altor jucători. Este important să înțelegeți cum să o creați corect, împreună cu cum să o folosiți și să o îmbunătățiți. În timp ce este o soluție eficientă pentru luptele haotice, este important să fiți atent la utilizarea sa, deoarece poate fi fatală pentru utilizator.
Închei aici această postare. Sper să vă fi fost de folos și să vă fi adus informații noi și utile din lumea tehnologiei. Înainte să ne despărțim, aș vrea să vă încurajez să explorați mereu noile inovații și să vă țineți la curent cu cele mai recente tendințe. În plus, nu uitați să reveniți pe blogul nostru pentru a descoperi cele mai interesante subiecte din universul digital. Și înțelegeți, tehnologia este doar la un click distanță!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x