Cum să creezi o șină motorizată eficientă în Minecraft cu ajutorul Redstone

How to Make Powered Rail Using Redstone in Minecraft
⏱️ 11 min read

Minecraft este un joc video faimos pentru modalitățile sale creative de joc. Utilizând elementul Redstone, puteți crea diferite mecanisme și mașinării în lumea virtuală a jocului. Dacă sunteți un fan Minecraft și doriți să îmbunătățiți călătoriile dvs. prin lumea jocului, puteți crea o șină motorizată folosind Redstone.

Acest tip de șină vă permite să călătoriți mai rapid și mai eficient, în timp ce economisiți timp și efort. Pentru a începe, veți avea nevoie de materiale precum Redstone, șine și pistoane. Atunci când aveți toate componentele, puteți începe să construiți șina motorizată, pieptănând șinele și adăugând pistoanele pentru a le impulsiona.

Un alt pas important este legarea circuitului Redstone la mecanismul șinei, ceea ce vă permite să controlați mișcarea acesteia. De asemenea, puteți adăuga butoane și comutatoare pentru a face experiența de călătorie mai plăcută. În cele din urmă, ar trebui să testați mașinăria dvs. în mod frecvent și să efectuați orice ajustări necesare pentru a vă asigura că funcționează corect.

Indiferent dacă utilizați șina motorizată pentru a explora lumea jocului Minecraft sau doar pentru a vă distra cu prietenii, construirea unui astfel de sistem este o experiență distractivă și captivantă. Prin experimentarea cu Redstone, puteți învăța și mai multe despre mecanica jocului și puteți crea propriile proiecte inovatoare.

Mining și Redstone se simt ca două elemente complet separate ale lumii Minecraft. Un aspect se concentrează pe colectarea resurselor, iar celălalt pe utilizarea acestor resurse colectate cu fermele și mașinile minecraft. Dar sunt mult mai asemănătoare decât v-ați aștepta. Un loc comun în care ambele se îmbină este utilizarea cărucioarelor de mine. Și nu poți folosi minecart în mod corespunzător dacă nu știi cum să faci o șină motorizată în minecraft. Deci, aici intervenim cu acest ghid detaliat despre șinele de alimentare. De la mecanică la utilizări, vom acoperi totul în acest articol Redstone Motorized Rail. Acestea fiind spuse, să începem!

Cum să faci o șină motorizată în Minecraft (2022)

Pentru a fi mai ușor de înțeles, acoperim mecanica, utilizările și rețeta de fabricare a șinei motorizate în secțiuni separate. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora fiecare dintre ele.

Ce este o șină motorizată în Minecraft?

După cum sugerează și numele, șinele motorizate sunt la un bloc din familia de șine Minecraft. Sunt folosite pentru a schimba viteza vagoanelor miniere care trec peste ele. Puteți folosi șina motorizată pentru crește și scade viteza cărucioarelor de mine. Acoperim cum să le folosim într-o secțiune ulterioară.

Desigur, puteți găsi șine de alimentare în pieptele mele care sunt generate sub pământ, sub supralume. Puteți obține și alte tipuri de șine sau chiar cărucioare de mine în cadrul aceleiași structuri. Odată așezat, ca și alte șine, puteți sparge cu ușurință o șină motorizată cu orice unealtă sau cu mâna.

Utilizări ale unei șine motorizate Redstone

Puteți folosi o șină motorizată în Minecraft în următoarele moduri:

  • Cale: Indiferent dacă este activată sau nu, șina motorizată acționează întotdeauna ca o cale de călătorie a cărucioarelor de mine.
  • Creștere de putere: Dacă șina motorizată este activă când căruciorul trece peste el, căruciorul accelerează instantaneu în direcția în care se mișcă. Dar nu puteți crește viteza la mai mult de 8 blocuri pe secundă.
  • Pauză: Dacă o căruță de mine în mișcare trece peste o șină motorizată inactivă, viteza căruciorului de mine încetinește și în cele din urmă se oprește.

Elemente necesare pentru realizarea unei șine motorizate

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a realiza o șină motorizată folosind Redstone în Minecraft:

  • 6 lingouri de aur
  • 1 baton
  • 1 pulbere de piatră roșie
  • masa de mestesuguri

Pentru a face un băț, trebuie să pse potrivesc pe verticală două scânduri de lemn unul lângă altul în zona de crafting. Puteți folosi orice tip de lemn pentru a face bețe. Între timp, avem deja un ghid pentru a găsi praful Redstone în Minecraft. Puteți folosi acest articol pentru a localiza minereul Redstone care apare de obicei în peșterile din lume. Când este extras, Redstone Ore scapă o bucată de Redstone Dust.

În mod similar, puteți obține lingouri de aur exploatând minereu de aur și apoi topindu-l într-un cuptor sau furnal. Pentru a găsi minereuri de aur, folosiți ghidul nostru de distribuție a minereurilor minecraft. Cu toate acestea, un simplu truc de viață este să explorezi terenurile pustii care au cel mai mult aur și puțuri de mine.

Rețetă de fabricare a șinelor motorizate Minecraft

După ce ați colectat materialele, urmați pașii de mai jos pentru a crea o șină motorizată în Minecraft:

1. Locul întâi lingouri de aur pe ambele coloane laterale a zonei de producție. Laturile tuturor celor trei rânduri trebuie să fie complet umplute, lăsând coloana din mijloc goală.

Aur în zona de crafting

2. După aceea, puneți o bucată de Praf de piatră roșie în celula de jos din coloana din mijloc. Apoi, plasați bățul în celulă chiar deasupra prafului Redstone. Acest costumul trebuie să fie în celula centrală a zonei de producție.

Crearea rețetei cu șine motorizate

3. Și voilà, ați creat cu succes o șină motorizată. Arată ca o șină obișnuită, dar cu traverse Redstone și șină galben strălucitor.

Cum se folosește o șină motorizată în minecraft

Pentru a înțelege mecanica unei șine motorizate ca un impuls pentru cărucioarele miniere, să încercăm să o folosim cu șine obișnuite într-un format simplu:

1 În primul rând, puneți o șină motorizată pe sol cu ​​trei șine regulate pe fiecare parte (vezi diagrama de mai jos). Toate aceste șine trebuie să fie orientate în aceeași direcție.

Au urmat șine motorizate și șine obișnuite

2. Deci, rangă lângă șina motorizată.

pârghie lângă șina motorizată

3. Acum, puneți o căruță de mine la o margine a rândului de șine. După, maneta comutatorului pentru a porni șina alimentată.

cărucior de mine pe rândul de șine

4. Deci, împinge căruciorul de mine spre șina motorizată și urmăriți cum crește viteza. Am extins rândul de șine pentru a arăta impactul boost-ului.

Sina motorizată activată în Minecraft

șină motorizată Minecraft vs șină normală

Pentru a înțelege impactul pe care îl are o șină alimentată asupra construcției dvs. Minecraft, să comparăm o cale ferată cu o șină electrică cu un alt rând care nu are șine electrice.

șină motorizată vs șină obișnuită

După cum puteți observa, împingerea inițială face căruța de mine să urce în jur de 8 blocuri. Dar cu ajutorul unei șine motorizate, poți continua să-ți alimentezi căruciorul pentru a merge mai departe, în multipli de 8 blocuri. Acționează ca o a doua împingere pentru căruciorul de mine.

Cum să folosiți șina motorizată pentru a opri vagoanele miniere

Urmați acești pași pentru a utiliza o șină motorizată ca frână care oprește căruciorul de mine în loc să-i dea un impuls de putere:

1. Mai întâi, așezați șina motorizată pe calea ferată unde doriți să se oprească Minecartul. Asigurați-vă că punctul pe care îl alegeți nu este la mai mult de 8 blocuri de unde a fost alimentat Minecartul. Se oprește automat după ce a parcurs aproape 8 blocuri.

Powered Rail ca rest

2. Apoi, asigurați-vă că șina alimentată nu este activă. Când șina este inactivă sau oprită, este maro și nu strălucește (în stânga). Nu ar trebui să existe nicio sursă de semnal Redstone care să alimenteze șina.

Comparație între șină motorizată activă și inactivă
Sină motorizată inactivă (L) și activă (R)

3. În cele din urmă, ori de câte ori un cărucior activ ajunge pe șina motorizată inactivă, se va opri automat. Acest mecanic poate fi folosit pentru a face cărucioarele de mine să se oprească în gări dacă decideți să faceți una în satul dvs.

comparație feroviară

Întrebări frecvente

Are șina motorizată nevoie de Redstone?

Toate șinele motorizate au nevoie de Redstone pentru a funcționa ca un impuls. Fără nicio sursă de energie, șina condusă acționează ca o frână și oprește imediat căruciorul de mine.

Cum faci o pistă de cărucior de mine mai rapid în Minecraft?

Utilizarea mai multor seturi de șine motorizate vă poate menține căruciorul de mine să funcționeze la infinit mai repede.

De câte șine motorizate am nevoie pentru a-mi menține căruciorul de mine activ în mod automat?

Trebuie să plasați o șină motorizată pe fiecare bloc de opt pentru a vă menține căruciorul de mine complet automat.

Realizarea și utilizarea Powered Rail în Minecraft astăzi

La fel, acum aveți unul dintre cele mai neconvenționale, dar utile instrumente de transport din Minecraft. Puteți adăuga trenuri motorizate în zonele dvs. de preluare, rute comune și chiar transportoare în fermele mob și XP. Aceste cele mai bune hărți pentru minecraft au o varietate de moduri creative de a folosi șina motorizată în joc. Cu toate acestea, suntem mai interesați de ceea ce veți face cu o șină motorizată. Deci, împărtășește-ți ideile în comentariile de mai jos!

În lumea Minecraft, Mining și Redstone pot părea elemente separate, dar în realitate sunt mult mai asemănătoare decât ne-am aștepta. Un loc comun în care se îmbină este utilizarea cărucioarelor de mine, iar șinele motorizate joacă un rol important în această interacțiune. Acestea sunt folosite pentru a schimba viteza vagoanelor miniere și pot fi folosite în moduri diferite, cum ar fi ca o cale de călătorie, pentru creștere de putere sau pentru a opri vagoanele miniere. Pentru a crea o șină motorizată, aveți nevoie de aur, pulbere de piatră roșie, bățuri și masă de meserie. Utilizarea mai multor seturi de șine motorizate poate menține cărucioarele de mine să funcționeze la o viteză mai mare. Șinele motorizate sunt utile instrumente de transport în Minecraft, care pot fi adăugate în zonele de preluare, rute comune și chiar transportoare în fermele mob și XP.
Încheiem și această postare cu gândul că ne-am îndeplinit misiunea de a aduce lumină în lumea tehnologiei din România. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această călătorie și vă așteptăm cu brațele deschise la următoarea postare. Până data viitoare, rămâneți conectați și în pas cu inovațiile tehnologice.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x