Cum să creezi și să folosești o poțiune de slăbiciune în Minecraft

How to Make Potion of Weakness in Minecraft
⏱️ 13 min read

Dacă dorești să înveți cum să faci o poțiune de slăbiciune în Minecraft, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să aduni ingrediente precum fungi mucegăiați și lapte de vacă. Aceste ingrediente trebuie introduse într-un cazan special numit furace. Urmează apoi să adaugi apă și să aștepți ca fierberea să se încheie. După aceea, poți folosi o sticlă goală și să o umpli cu poțiunea obținută. Poțiunea de slăbiciune va fi utilizată pentru a reduce puterea inamicilor. Acum, poți trece la joc și să încerci poțiunea de slăbiciune pentru a-ți învinge adversarii!

Colecția de poțiuni Minecraft are efecte negative și pozitive. Unele dintre ele vă pot oferi super putere, în timp ce altele vă pot răni. Astăzi ne vom concentra pe o poțiune cu efect negativ și vom învăța cum să facem o poțiune de slăbiciune în Minecraft. Este una dintre cele mai ușor de făcut în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Puteți chiar să preparați aceste poțiuni în cea mai recentă actualizare Minecraft 1.18 fără probleme. Jucătorii îl folosesc în general ca o poțiune de stropire pe care o poți arunca asupra inamicilor în joc. Vom discuta, de asemenea, cum să faceți o poțiune de slăbiciune în ultima parte a acestui ghid. Deci, să nu mai pierdem timpul și să învățăm cum să facem Poțiune de slăbiciune în Minecraft.

Faceți poțiune de slăbiciune în Minecraft (2022)

Ca orice altă poțiune din Minecraft, această poțiune oferă doar efecte temporare jucătorilor și mafioților. Dacă îl bei din greșeală, bea o găleată cu lapte de vacă te va readuce la normal. Cu asta din drum, să aflăm cum să preparăm o poțiune pentru slăbiciune.

Ce este o poțiune de slăbiciune în Minecraft?

După cum sugerează și numele, poțiunea de slăbiciune slăbește personajul sau gloata care o folosește. Prin slăbiciune, el se referă la daune de atac, reduse cu 0,5 față de valoarea inițială. Este singura poțiune pe care o poți prepara fără a folosi negi mai mici, un ingredient cheie în orice altă poțiune din Minecraft.

Rețineți că Poțiunea de slăbiciune afectează doar atacurile corp la corp, iar armele încă își fac daune normale. În ceea ce privește durata, cel poţiune de obicei are o durată timp de 1 minut și 30 de secunde. Cu toate acestea, îi puteți prelungi durata adăugând praf de piatră roșie.

Obiecte necesare pentru a face rețeta de poțiune pentru slăbiciune

Poțiunea slăbiciunii este una dintre cele mai ușor de pregătit în acest joc cu nisip. Este nevoie doar de aceste ingrediente ușor de obținut:

  • ochi de păianjen fermentat
  • praf de foc
  • Sticlă de apă
  • cabina de bere

Fiecare dintre aceste articole poate părea nou pentru unii jucători, dar acestea sunt doar articolele de preparare de la nivel de intrare. Sunt comune într-o varietate de rețete de poțiuni. Prin urmare, asigurați-vă că înțelegeți cu atenție cum putem obține fiecare dintre articole.

Cum să obțineți obiecte pentru poțiunea de slăbiciune în Minecraft

Vom explica cum puteți obține fiecare articol necesar pentru a face poțiunea noastră. Dacă sunteți deja familiarizat cu elementele, puteți sări peste această parte și să treceți la procesul pas cu pas pentru realizarea Poțiunii Slăbiciunii.

cabina de bere

Veți avea nevoie de o stație de preparare pentru a face, face upgrade și extinde orice poțiune din joc. Funcționează similar cu o masă de crafting din Minecraft, în care combini articole pentru a obține un rezultat specific. Avem un ghid dedicat Cum să faci o tarabă de bere în minecraft pentru a vă ajuta să începeți cu acest articol esențial. Ingredientele cheie pentru crafting sunt 3 blocuri de pietruite și o tijă de foc. De asemenea, vom avea nevoie de el în timp ce facem versiunea splash a Poțiunii noastre de slăbiciune.

praf de foc

Reteta Blaze Powder

În inima potiunii noastre, praful de pușcă este combustibilul trebuie să ne alimenteăm taraba de bere. Pentru a-l obține, va trebui să așezați barele de foc pe bancul de lucru. Se va transforma automat în praf de foc. Pentru a obține tijele de foc, trebuie să știți cum să faceți un portal Nether în Minecraft pentru a călători în dimensiunea Nether. Aici, va trebui să găsești, să lupți și să omori lame pentru a obține tije de foc.

Sticlă de apă

Pentru a face o sticlă de apă, veți avea nevoie mai întâi de o sticlă de sticlă. Similar cu o găleată, puteți face clic dreapta pe apă pentru a umple sticla de sticlă cu ea. Dar pentru a face o sticlă, veți avea nevoie 3 blocuri de sticla care se poate obține prin încălzirea nisipului într-un cuptor. Odată ce aveți blocuri de sticlă, va trebui să utilizați următoarea rețetă pentru a crea o sticlă de sticlă.

reteta sticla sticla

Trebuie să plasați 2 blocuri de sticlă pe fiecare parte a rândului din mijloc pe o masă de crafting. Apoi, plasați al treilea bloc de sticlă în celula centrală a celui mai de jos rând al zonei de crafting. Încercați să faceți cât mai multe sticle de sticlă, deoarece acestea sunt esențiale pentru fiecare poțiune.

ochi de păianjen fermentat

Obiectul nostru final și cheie pentru a face o poțiune de slăbiciune este ochiul de păianjen fermentat. Poate fi realizat pe o masă de crafting, dar necesită 3 ingrediente unice. Principalul, după cum sugerează și numele, este ochiul de păianjen. Puteți ucide păianjeni pentru a obține un ochi de păianjen. Deci, vei avea nevoie o ciupercă brună. Îl puteți găsi crescând în abis, mlaștini, taiga și o varietate de alți biomi.

Ochi de păianjen fermentat pentru poțiunea slăbiciunii

În sfârșit, aveți nevoie de zahăr pentru a finaliza rețeta. O puteți obține pur și simplu punând trestie de zahăr pe masa de lucru. Odată ce aveți ingredientele, trebuie să le puneți împreună pe bancul de lucru pentru a obține un ochi de păianjen fermentat. Rețeta este fără formă, așa că puteți pune ingrediente în orice celulă din zona de crafting..

Cum să faci poțiunea slăbiciunii în minecraft

Cu toate ingredientele pe care le avem la dispoziție, acum ne putem prepara potiunea în pace. Să vedem pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru asta.

1. Faceți clic dreapta sau utilizați tasta de acțiune secundară de pe suportul de pregătire pentru a-l deschide. Asa de, puneți pulberea de foc în celula din stânga a standului Va arde automat și va deveni sursa de alimentare a standului.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, pune sticla de sticla intr-una din cele 3 celule in fundal. Puteți crea până la 3 sticle de poțiune cu un singur ingredient. Așa că asigurați-vă că maximizați producția și folosiți mai multe sticle. De asemenea, asigurați-vă că fiecare sticlă este umplută cu apă.

Sticle de apă de sticlă pe standul de bere

3. În sfârșit, așezați ochiul de păianjen fermentat în celula goală deasupra suportului de bere. Va începe să se dilueze automat și poțiunea ta va fi gata în câteva secunde.

face poțiune de slăbiciune în minecraft

Cum se folosește poțiunea de slăbiciune în minecraft

Cel mai simplu mod de a folosi orice poțiune este să o bei. Puteți să faceți clic dreapta sau să utilizați tasta de acțiune secundară în timp ce țineți sticla cu poțiune. Dacă o face, fă-ți personajul să o bea, iar efectul poțiunii va fi activat imediat. Dar, din moment ce Poțiunea Slăbiciunii este o poțiune negativă, să o bei nu este cea mai bună opțiune. Deci, ceea ce poți face în schimb este să-l transformi într-o poțiune de stropire aruncabilă.

Cum să faci o poțiune Splash de slăbiciune

Pentru a face o stropire sau o poțiune de aruncat, va trebui să o preparați din nou. Dar de data aceasta, va trebui să adăugați niște praf de pușcă. In felul acesta.

1 În primul rând, Găsiți și ucideți un înfiorător înainte ca acesta să explodeze. Apar mai mult noaptea, dar pot fi găsite și ziua. Aruncă praf de pușcă când sunt uciși fără să se autoexplodeze.

Creeper cu praf de pușcă în Minecraft

2. După colectarea prafului de pușcă, puneți-l în standul dvs. de preparare a berii în celula de sus pentru ingredientele cheie. Dacă standul dvs. de preparare nu mai are combustibil, puneți mai mult praf de pușcă în celula din stânga a standului.

Praf de pușcă la Standul de bere

3. În sfârșit, pune toate sticlele cu Poțiunea Slăbiciunii în celulele inferioare a suportului de pregătire. În câteva secunde, sticlele cu poțiuni vor fi pliate în partea de sus și vor deveni poțiuni de stropire.

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

La fel ca orice articol care poate fi aruncat, cum ar fi ouăle, puteți folosi aceste sticle de stropire pe alte moduri. Deoarece este un atac pe bază de lichid, puteți lovi mai mulți mob într-o zonă mică. Toți vor obține efectul de slăbiciune atunci când sunt loviti de el.

Faceți cu ușurință o poțiune de slăbiciune în Minecraft

Deși pot părea copleșitoare prima dată, poțiunile Minecraft sunt aici pentru a vă îmbunătăți jocul. Poțiunea slăbiciunii este una dintre multele poțiuni din Minecraft care te pot ajuta în joc. Sunt utile în special atunci când nu aveți instrumentele HP cu care să luptați. Poți doar să arunci o poțiune și să scapi de orice mafie periculoasă. Dacă găsiți Poțiunea Slăbiciunii la începutul jocului, o puteți folosi pentru a ucide cu ușurință un Golem de Fier. Fiecare golem lovit va face mai puține daune decât de obicei, cât durează poțiunea.

Dacă doriți să încercați imediat, aceste cele mai bune semințe Minecraft Village ar putea fi un loc bun pentru a începe. Sau poți chiar să înfrunți mob-uri personalizate în cele mai bune Modpack-uri pentru Minecraft. Posibilitățile sunt nesfârșite, dar prepararea de poțiuni este un proces lung. Așa că nu mai pierde un moment și începe să-ți pregătești propria poțiune pentru slăbiciune. Dacă aveți dificultăți, vă rugăm să comentați întrebările mai jos și vă vom ajuta.

Colecția de poțiuni din Minecraft are atât efecte negative, cât și pozitive, iar poțiunea de slăbiciune este una dintre cele mai ușor de făcut. Această poțiune îi slăbește pe jucători sau pe gloata lor, reducând daunele de atac cu 0.5 față de valoarea inițială timp de 1 minut și 30 de secunde. Cu toate acestea, este important de reținut că această poțiune afectează doar atacurile corp la corp, iar armele încă își fac daune normale. Pentru a face această poțiune, aveți nevoie de ochi de păianjen fermentat, praf de foc, sticlă de apă și cabină de bere. Această poțiune poate fi băută, dar poate fi și aruncată asupra inamicilor sub formă de stropire. Cu toate acestea, dacă o bei din greșeală, puteți utiliza lapte de vacă pentru a vă reveni.
Înainte să ne despărțim, nu pot să nu mă întreb câte tehnologii noi vom descoperi și câte inovații vom experimenta împreună în viitorul apropiat. Însă, până data viitoare, să rămânem cu ochii atenți pe ceea ce ne fosturim și să continuăm să explorăm împreună tehnologia care ne definește lumea modernă. Așadar, ne revedem cu o nouă postare în curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x