Cum să creezi un chat de grup pe Snapchat – ghid pas cu pas

Cum să faci un chat de grup pe Snapchat
⏱️ 8 min read

Dacă ești un utilizator împătimit al aplicației Snapchat și ai vrea să afli cum poți crea o conversație în grup cu prietenii tăi, atunci ai ajuns în locul potrivit. În primul rând, trebuie să ai actualizată versiunea de Snapchat. Apoi, poți să deschizi aplicația și să alegi fila „Chat”. În partea dreaptă sus, poți selecta opțiunea „Creare grup”. Trebuie să alegi numele grupului și să inviți persoanele pe care vrei să le adaugi în grup. După ce aceștia acceptă invitația ta, se va crea un chat de grup în care puteți trimite fotografii, videoclipuri și mesaje texte. E important să menționăm că acest chat de grup poate fi configurat și în diferite moduri, cum ar fi, de exemplu, să poți permite sau nu vizualizarea mesajelor făcute de ceilalți membri ai grupului. În concluzie, este foarte simplu să faci un chat de grup pe Snapchat și astfel, vei putea să socializezi mult mai ușor cu prietenii tăi.

Chaturile de grup servesc ca o modalitate convenabilă de a trimite și primi mesaje, videoclipuri și chiar de a efectua apeluri audio și video fără a fi nevoie să comunicați manual cu toată lumea. La fel ca majoritatea platformelor sociale, Snapchat are o funcție de chat de grup. Și în acest articol, vom vedea cum puteți crea un chat de grup pe Snapchat.

Luați un chat de grup pe Snapchat (2022)

Cum se creează un grup pe Snapchat

1. Deschide Snapchat și navighează la fila „Chat” din bara de navigare de jos. Apoi, atingeți butonul de acțiune plutitor „Chat” din colțul din dreapta jos al ecranului. Acum, apăsați pe „Grup nou” pentru a începe procesul de creare a grupului.

2. Alegeți contactele pe care doriți să le adăugați la grupul dvs. și atingeți butonul „Conversați cu grupul”..

alegeți contacte pe care să le adăugați la grup

3. Puteți denumi chat-ul de grup Snapchat atingând opțiunea „Grup nou” cu pictograma creion în partea de sus a ecranului.

snapchat - redenumiți chatul de grup

4. Și atât. Ai creat cu succes un grup Snapchat pe care îl poți folosi pentru a conversa și a trimite Snaps-uri prietenilor tăi.

nou grup de chat sc

Cum să gestionezi un chat de grup Snapchat

Spre deosebire de platformele tradiționale de mesagerie, Snapchat nu oferă puteri suplimentare creatorilor de grupuri. De fapt, nici măcar nu poți elimina pe cineva din grup sau șterge grupul chiar dacă ești creatorul grupului Snapchat. Acestea fiind spuse, iată ce puteți face pentru a vă gestiona grupul Snapchat:

Adăugați noi membri la un grup Snapchat

Dacă intenționați să adăugați noi membri în grupul dvs. Snapchat, există două moduri de a face acest lucru: adăugarea din lista de contacte și printr-un link de invitație. Să aflăm cum funcționează aceste două metode aici:

1. Pentru a adăuga un membru din lista de contacte, deschideți setările grupului atingând pictograma profilului, atingeți „adăugați membri„, și alegeți contactele din lista care apare acum.

adăugați noi membri în grup

2. De asemenea, puteți partaja un link de invitație de grup cu prietenii și familia. Așa funcționează. Deschideți setările grupului Snapchat, atingeți „Invitați prin link”, urmat de „Invitați” în fereastra pop-up. Apoi puteți partaja linkul de invitație la chat de grup Snapchat prin aplicația dvs. de mesagerie preferată, cum ar fi WhatsApp.

invitați prin linkul snapchat

dezactivați notificările în grupul Snapchat

1. Dacă sunteți copleșit de frecvența notificărilor mesajelor din grupul Snapchat, puteți alege să le dezactivați. Din pagina cu setările grupului, atingeți meniul vertical cu trei puncte din colțul din dreapta sus și alegeți „Notificări de mesaje”.

gestionați notificările de mesaje

2. Aici, puteți alege să activați notificările pentru toate mesajele, mesajele etichetate (cunoscute și ca mențiuni) sau să le dezactivați pe toate. Alegeți configurația potrivită în funcție de nevoile dvs. și sunteți gata.

modifica notificările

Cum să ieși din chatul de grup Snapchat

Simți că nu mai aparții unui anumit grup de chat pe Snapchat? Iată cum să renunți:

Deschideți setările grupului Snapchat, atingeți meniul vertical cu trei puncte din colțul din dreapta sus și alegeți „Părăsiți grupul” din meniul pop-up. Instantaneele și conversațiile pe care le-ați trimis până acum în grup vor fi șterse automat când părăsiți grupul.

părăsiți grupul snapchat

Întrebări frecvente

Î: Cum să eliminați pe cineva dintr-un grup Snapchat?

Din păcate, Snapchat nu vă permite să eliminați membrii grupului, chiar dacă sunteți creatorul grupului. Așadar, va trebui să îi ceri persoanei să părăsească sau să înceapă un nou grup, excluzând persoana pe care doriți să o eliminați din chat-ul de grup Snapchat.

Î: Câți utilizatori pot adăuga la un grup Snapchat?

Potrivit Snapchat post de sprijinputeți adăuga până la 100 de utilizatori la un singur grup Snapchat.

Î: Cum să ștergeți un grup Snapchat?

Snapchat nu are o opțiune care vă permite să ștergeți direct un grup. Dacă nu mai ești interesat să faci parte dintr-un grup, poți alege să pleci. Am adăugat instrucțiuni pentru a părăsi un grup Snapchat în acest tutorial.

Adăugați prieteni la chatul de grup pe Snapchat

Conversațiile de grup pe Snapchat vă vor ajuta să rămâneți conectat cu prietenii și să vă faciliteze partajarea Snaps-urilor. Dacă sunteți un utilizator nou Snapchat, sperăm că acest ghid pentru începători v-a ajutat să configurați un nou chat de grup în aplicație. În timp ce sunteți la asta, nu uitați să consultați ghidurile noastre pentru a găsi scorul Snapchat și pentru a vă schimba numele de utilizator Snapchat. Și dacă aveți întrebări, nu ezitați să ni le împărtășiți în comentariile de mai jos.

În concluzie, chat-urile de grup sunt o modalitate convenabilă de a comunica cu mai mulți prieteni sau colegi, iar Snapchat oferă această opțiune prin intermediul aplicației lor. Acest tutorial detaliază modul de creare a unui chat de grup pe Snapchat și cum să gestionezi acest chat, inclusiv cum să adăugați membrii, cum să dezactivați notificările și cum să părăsiți grupul. Deși nu este posibil să eliminați membrii din chat, puteți alege să vă gestionați chat-ul în alt mod. Cu acest ghid, utilizatorii noi ai Snapchat ar trebui să fie capabili să înceapă să folosească chat-ul de grup și să comunice cu prietenii lor mai ușor și mai convenabil.
Și asta a fost tot pentru astăzi, echipa! Sperăm că v-ați bucurat de articolele noastre și că v-au fost de ajutor în navigarea prin lumea tehnologiei. Înainte să ne despărțim, vrem să vă reamintim cât de importantă este să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți și să luați decizii informate atunci când vine vorba de alegerea echipamentelor sau a serviciilor din domeniul tehnologic. Ne vedem la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x