Cum să creezi un grafic circular viral pe Spotify și să descoperi artiștii și genurile tale preferate de muzică

How to Make the Viral Spotify Pie Chart to See Your Top Music Genres, Artists
⏱️ 5 min read

Diagrama circulară virală Spotify este o metodă simplă și atractivă de a analiza preferințele tale muzicale și de a descoperi noi artiști în funcție de genurile pe care le asculți cel mai mult. Pentru a crea această diagramă, trebuie să accesezi site-ul web “Spotify Wrapped” și să introduci datele tale de conectare. În scurt timp, vei avea o privire de ansamblu asupra genurilor tale preferate, a muzicienilor și artiștilor tăi de top, iar diagrama poate fi distribuită apoi pe rețelele de socializare. Această metodă poate fi deosebit de utilă atunci când îți dorești să descoperi artiști noi și să îți dezvolți gusturile muzicale, fiind o modalitate simplă și distractivă de a descoperi și de a explora lumea muzicii prin intermediul Spotify.

Cei mai mulți dintre noi sunt familiarizați cu Spotify Wrapped, funcția de revizuire de sfârșit de an a companiei, care evidențiază cele mai bune melodii, artiști și genuri pe care le-ați ascultat în ultimul an. Deși suntem încă la câteva luni distanță de Spotify Wrapped 2022, o nouă tendință a devenit virală pe rețelele de socializare care vede utilizatorii împărtășind o diagramă circulară a genurilor și artiștilor lor Spotify de top. În acest articol, vom arunca o privire asupra modului în care puteți genera graficul Spotify și a vedea genurile muzicale și artiștii dvs. de top.

Verificați graficul Spotify Pie (2022)

1. Vizitați Site-ul Spotify Pie pe Github aici și faceți clic pe butonul verde „Conectați-vă la Spotify” pentru a vă conecta cu contul Spotify.

2. Când apare ecranul de conectare, introduceți numele de utilizator și parola Spotify și faceți clic pe butonul „Autentificare”. pentru a vă conecta la contul dvs.

conectați-vă la contul spotify

3. Când primiți notificarea de solicitare a permisului, faceți clic pe butonul „OK”. continua. Acest lucru este necesar pentru ca serviciul să vă acceseze activitatea de ascultare Spotify. Puteți vizita Spotify pagina de aplicații conectate pentru a revoca această permisiune mai târziu.

permite accesul la contul spotify

4. Spotify Pie va genera acum o diagramă cu genurile muzicale de top, împreună cu artiștii de top din acele genuri. Derularea în jos pe site dezvăluie o listă a artiștilor săi de top din toate genurile. Puteți vedea diagrama mea circulară aici:

Am încercat Spotify Pie pe contul meu și mi-a plăcut reprezentarea circulară a genurilor mele preferate. In orice caz, Cred că ar fi fost grozav dacă site-ul ar fi avut un mod nativ de a partaja graficele.. Pentru moment, va trebui să faceți o captură de ecran pentru a vă împărtăși statisticile. Lăsând la o parte acest inconvenient minor, Spotify Pie este un instrument convenabil pentru a găsi și a partaja artiștii și genurile tale preferate cu prietenii.

Vedeți statisticile dvs. Spotify pe o diagramă circulară

Deci, aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vizualiza și a partaja diagrama Spotify. Deși aceasta este o modalitate excelentă de a-ți vizualiza activitatea de ascultare pe Spotify, nu este singura cale de ieșire. De fapt, puteți consulta lista noastră care detaliază opt moduri de a verifica statisticile Spotify. Și pentru mai multe astfel de sfaturi, nu uitați să aruncați o privire la cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify.

În acest articol, am aflat despre o nouă tendință virală pe rețelele de socializare care implică generarea unui grafic circular al genurilor și artiștilor preferați de pe Spotify. Am învățat cum putem accesa și utiliza acest instrument de pe site-ul Spotify Pie pe Github, precum și cum putem partaja aceste statistici cu prietenii noștri. De asemenea, am aflat că există și alte opt moduri de a verifica statisticile Spotify și am fost sfătuiți să consultăm lista respectivă pentru mai multe informații. În concluzie, Spotify Pie este un instrument util și convenabil pentru a ne vizualiza preferințele muzicale și a le împărtăși cu alții.
Cu aceasta rămânem la finalul postării noastre tehnologice de astăzi. Ne dorim să fiți multumiti și informați de tot ce am prezentat aici. Continuați să ne urmăriți blogul pentru cele mai noi și mai interesante știri din lumea tehnologiei. Până data viitoare, va dorim un Felicitări și să aveți o zi plină de gadget-uri!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x