Cum să creezi un link de grup WhatsApp pe mobil și computer

Whatsapp Invite To Group Link
⏱️ 5 min read

 

Modul tipic de a adăuga persoane la grupurile WhatsApp este de natură restrictivă. Nu puteți adăuga persoane care nu sunt în agenda dvs. Acolo poate fi de ajutor adăugarea lor prin linkuri de grup. Linkurile de grup pot fi partajate cu oricine, crescând astfel și acoperirea grupului dvs. Să vedem cum să creați un link de grup WhatsApp pe Android, iPhone și PC.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum funcționează legăturile de grup pe WhatsApp

Înainte de a trece la pași, este vital să știm câteva lucruri importante despre linkul grupului WhatsApp.

  • Trebuie să fii administratorul grupului pentru a obține linkul grupului. Un membru obișnuit nu poate crea un link de grup. Cu toate acestea, dacă administratorul a partajat linkul grupului în grup, alți membri îl pot redirecționa.
  • Linkul de grup nu este permanent. Un administrator îl poate reseta oricând și poate crea un link nou. Vechea legătură va deveni nefuncțională.
  • Puteți partaja linkuri de grup în sau în afara WhatsApp.
  • Linkurile grupurilor WhatsApp pot fi redirecționate către oricine, așa că aveți grijă când le distribuiți. De exemplu, dacă distribuiți linkul unui grup unuia dintre prietenii dvs., acesta îl poate distribui mai multor persoane. Aceste persoane se pot alătura grupului tău fără nicio aprobare suplimentară din partea ta.
  • Persoanele care se alătură unui grup folosind linkul acestuia nu vor putea vedea mesajele anterioare ale grupului.

Creați un link pentru grupul WhatsApp pe Android

1. Deschideți grupul WhatsApp al cărui link doriți să îl creați și să îl distribuiți. Asigurați-vă că aveți drepturi de administrator.

2. Atingeți numele grupului în partea de sus. Veți ajunge la ecranul cu informații despre grup.

Informații despre grup Whatsapp

3. Derulați în jos și apăsați pe „Invitați prin link” în secțiunea Participanți.

Invitație de grup Whatsapp prin link

4. Veți vedea linkul de grup și diverse opțiuni legate de invitațiile de grup. Atingeți Trimiteți linkul prin WhatsApp dacă doriți să partajați legătura cu contactele dvs. WhatsApp. Pentru a partaja în afara WhatsApp, atingeți „Copiați linkul” și inserați-l în aplicația necesară.

Alternativ, atingeți butonul „Partajați linkul” și selectați aplicația în care doriți să partajați linkul grupului. De asemenea, puteți crea un cod QR pentru legătura de grup. În cele din urmă, dacă linkul grupului dvs. a ajuns în mâinile persoanelor greșite, îl puteți reseta prin „Resetare link”.

Legătura grupului Whatsapp Share Copy

Creează un link pentru grupul WhatsApp pe iPhone

1. Deschideți grupul WhatsApp de la care doriți să obțineți linkul grupului. După cum am menționat anterior, trebuie să fiți administratorul grupului pentru a obține linkul grupului.

2. Atingeți numele grupului din partea de sus. Alternativ, glisați spre stânga pe numele grupului în lista de chat și atingeți „Mai multe -> Informații despre grup”.

Informații despre grup Whatsapp Iphone

3. Veți vedea diferite setări de grup. Atingeți opțiunea „Invitați la grup prin link” din partea de jos. Veți fi dus la ecranul unde puteți copia, partaja sau reseta un link de grup. Atingeți „Partajare link” pentru a trimite un link de grup în WhatsApp sau în afara acestuia. De asemenea, puteți copia și lipi linkul în alte aplicații sau chat-uri. În mod similar, puteți genera un cod QR pe ​​care îl puteți imprima sau partaja altora.

Whatsapp Trimite Copie Link Grup Iphone

Dacă nu doriți ca alții să se alăture grupului dvs. folosind linkul, îl puteți dezactiva atingând „Resetați linkul”.

Creați un link de grup WhatsApp pe computer

1. Lansați versiunea WhatsApp web sau desktop pe computer.

2. Deschideți grupul al cărui link doriți să îl generați.

3. Faceți clic pe numele grupului. O fereastră se va deschide din partea dreaptă.

Informații grup Whatsapp PC

4. Faceți clic pe „Invitați la grup prin link” din fereastră. Aceasta va deschide diverse funcții legate de legăturile de grup. Veți putea trimite, copia sau reseta link-uri.

Whatsapp Trimite Link Grup Pc

Grupurile sunt una dintre cele mai interesante caracteristici ale WhatsApp. Poți să conversezi cu mai multe persoane simultan, să le trimiți fotografii și videoclipuri de înaltă calitate și chiar să faci apeluri video de grup. Crezi că știi totul despre WhatsApp? Consultați trucuri utile WhatsApp pe care s-ar putea să le fi ratat.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x