Cum să creezi un pat de flori în Minecraft – Ghid complet pas cu pas

How to Make a Stonecutter in Minecraft
⏱️ 10 min read

Dacă ești un pasionat Minecraft și dorești să-ți îmbogățești experiența de joc, poți să-ți construiești un pat de flori. În primul rând, trebuie să strângi semințe sau flori în joc. În funcție de dimensiunea patului, ai nevoie de mai multe semințe sau flori. Ai nevoie și de pământ pentru a-ți asigura că plantele vor crește. Poți să creezi patul în orice formă dorești, dar cel mai simplu este să creezi un dreptunghi de pământ și să plasezi semințele sau florile în el. Asigură-te că ai libertatea de mișcare în jurul patului pentru a avea grijă de plante. Astfel, vei fi mândru de patul tău frumos și plin de viață.

Dacă sunteți activ în comunitatea Minecraft, este inevitabil să întâlniți niște build-uri uimitoare. Sunt populare pe cele mai bune servere Minecraft Discord și le puteți găsi chiar în timp ce răsfoiți unele dintre cele mai bune hărți de aventură. Dar nimic din toate acestea nu este posibil în lumea supraviețuirii dacă nu știi cum să faci un pat de flori în Minecraft. Similar cu bancul de lucru, acesta este un bloc utilitar la îndemână pe care îl puteți folosi pentru a tăia blocuri solide în plăci, scări și multe altele. Jumătate dintre cele mai bune idei de case Minecraft nici măcar nu vor prinde viață fără capacitatea de a tăia blocuri. Acum că îi cunoașteți importanța, să vedem cum să faceți și să folosiți un pat de flori în Minecraft.

Faceți un pat de flori în Minecraft (2022)

Înainte de a crea un pat de flori în Minecraft, trebuie să colectăm elementele necesare pentru rețeta acestuia. Dar dacă aveți deja ingredientele, folosiți tabelul de mai jos pentru a trece direct la rețeta de crafting.

Cum să găsești un pat de flori în Minecraft

Dacă aveți noroc, puteți găsi un tăietor de pietre în satele Minecraft. Ei sunt un bloc de șantier responsabil pentru munca de zidar printre toate locurile de muncă din minecraft sătean. Deci, dacă un oraș are un pat de flori, cu siguranță va avea și un pat de flori. Cele mai bune semințe de sat Minecraft te pot ajuta să găsești un astfel de sat în cel mai scurt timp.

În afară de sate, nu există nicăieri în care pietrerii să apară în mod natural în joc. Deci, în loc să îl căutați, trebuie să creați unul manual.

Ingrediente necesare pentru a face un pat de flori

Pentru a face un pat de flori în Minecraft, aveți nevoie de următoarele articole:

  • un lingou de fier
  • 3 blocuri de piatra

Rețineți că, în ediția Bedrock, puteți utiliza și variante de blocuri de piatră pentru a realiza un tăietor de piatră.

cum să obțineți fier

Fierul este unul dintre cele mai versatile minereuri din joc. Aveți nevoie doar de un lingou de fier pentru a face un tăietor de pietre, așa că urmați acești pași pentru a obține acel lingou de fier:

1. În primul rând, folosiți ghidul nostru de distribuție a minereului pentru minecraft pentru a găsi minereu de fier în peșterile minecraft. Apoi, folosește un târnăcop de piatră pentru a-l extrage.

târnăcop de piatră minereu de fier

2. Odată ce aveți minereul, trebuie să găsiți sau să creați un cuptor pentru a topi fierul. Puteți folosi orice element inflamabil drept combustibil. Pentru rezultate mai rapide, puteți face și un furnal în Minecraft. Fiecare bloc de minereu de fier este topit pentru a forma un lingou de fier și iată-l. Un lingou de fier.

Topirea fierului în Minecraft

cum să obții piatră

Al doilea ingredient cheie pentru realizarea unui pat de flori în Minecraft este piatra. Îl poți găsi peste tot în lume în aproape fiecare biom din Minecraft. Dar obținerea lui nu este la fel de simplă ca să o rupi. Deci, să vedem cum să obțineți piatră în Minecraft.

1. Mai întâi, găsește un bloc de piatră și mine-l cu un târnăcop. Când este minat, în loc să arunce piatră, jocul va scădea pietricele. Puteți contracara acest lucru folosind o vrajeală cu vârf de mătase. Dar nu trebuie să mergem atât de departe.

piatră căzută și pietruite

2. Odată ce ai 3 pavele blocuri, pur și simplu aveți nevoie topește-le într-un cuptor. Făcând acest lucru, pavilionul va fi transformat în blocuri de piatră.

Topirea pietrelor pietruite în Minecraft

Rețetă de meșteșuguri de zidar în Minecraft

Rețetă de meșteșuguri de zidar în Minecraft

Acum că aveți toate ingredientele, trebuie doar să deschideți masa de crafting și să le așezați împreună. Pentru a crea un pat de flori în Minecraft, trebuie mai întâi așezați lingoul de fier în celula din mijloc a rândului de sus din zona de crafting 3×3. Apoi, plasați trei blocuri de piatră, câte unul în fiecare celulă a rândul din mijloc.

Această locație vă va oferi un pat de flori pe care îl puteți plasa oriunde doriți. Spre deosebire de o masă de crafting, nici măcar nu poate fi distrusă de lavă sau foc.

Cum se folosește un pat de flori în Minecraft

1 În primul rând, deschide patul de flori făcând clic dreapta sau utilizând tasta de acțiune secundară.

tăietor de pietre în minecraft

2. Apoi, așezați o piatră sau un bloc similar pe celula din partea stângă. Am acoperit, de asemenea, lista completă a blocurilor de piatră compatibile în secțiunea următoare.

Cum să faci un pat de flori în Minecraft

3. În cele din urmă, alegeți unul dintre mai multe variante de bloc oferit de piatra. Blocul plasat va fi tăiat în varianta respectivă și îl veți putea ridica din celula din partea dreaptă.

Faceți plăci de piatră în Stonecutter of Minecraft

Ce blocuri funcționează cu un pat de flori

Puteți folosi următoarele blocuri ca ingrediente pentru un pat de flori:

Piatră
piatră netedă
Cărămizi de piatră
cărămizi de piatră cu muşchi
granit
granit lustruit
piatră verde
diorit lustruit
andezit
andezit lustruit
Pietriș
pietruit cu muşchi
Gresie
Gresie tăiată*
gresie netedă
gresie rosie
Gresie roșie*
prismarină
Cărămizi Prismarine
prismarin întunecat
Bloc de cuarț
cuarț neted
bloc violet
Cărămizi
cărămizi de jos
Cărămizi de fund roșu
Bazalt
piatra finala
cărămizi de piatră de capăt
piatră neagră
piatră neagră lustruită
bloc de cupru
cupru expus
cupru acoperit la intemperii
cupru oxidat
cupru cerat
cupru expus cerat
cupru cerat acoperit la intemperii
Cupru oxidat cerat
cupru tăiat
cupru tăiat expus
cupru tăiat în gradient
cupru tăiat oxidat
cărămizi de noroi

*Din acestea, Cut Sandstone și Cut Red Sandstone funcționează ca ingrediente numai în ediția Java.

Întrebări frecvente

Î. Care este mai bun? Pat de flori sau masa de lucru

În ceea ce privește rezultatele, un pat de flori este similar cu un banc de lucru. Ambele folosesc ingrediente pentru a crea articole diferite. Totuși, în cazul unui pat de flori, ai nevoie doar de un ingredient și fara reteta pentru a forma o varietate de blocuri variante. Unele dintre rețetele sale sunt chiar mai eficiente decât masa de crafting. De exemplu, este nevoie de doar 6 blocuri de piatră pentru a face 4 pași pe o masă de crafting. Între timp, puteți crea 1 scară pentru fiecare bloc de piatră din patul de flori.

Î. Salvează Stonecutter piatra?

Pietrarii economisesc timp și piatră pe termen lung. Deci, dacă vă grăbiți construcția sau creați case în modul de supraviețuire sau extrem, un tăietor de pietre poate fi foarte util.

Creează și folosește un pat de flori în Minecraft astăzi

Fie că este vorba pentru o construcție mare sau doar pentru a-ți face cu ușurință casa minecraft, acum știi cum să faci un pat de flori în minecraft și să-l folosești corect. Dar nu te opri aici. Odată ce casa ta este gata, este timpul să o umpli cu gloate prietenoase. Puteți îmblânzi o pisică în Minecraft pentru a obține primul tău însoțitor. Apoi, odată ce ești gata, poți să crești și axoloți în Minecraft pentru a adăuga varietate construcției. Cu toate acestea, animalele nu sunt singura mafie pe care o poți invita. Dacă aveți suficient spațiu și paturi, puteți, de asemenea, să creșteți săteni pentru a adăuga viață bazei dvs. în Minecraft. Acestea fiind spuse, ce tipuri de blocuri vei folosi în patul tău de flori? Spune-ne în comentarii!

Un pat de flori în Minecraft este un bloc utilitar important pentru a tăia blocuri solide în plăci, scări și multe altele. Este necesar pentru a pune în practică jumătate dintre cele mai bune idei de case Minecraft și nu poate fi ignorat în lumea supraviețuirii jocului. Dacă sunteți activ în comunitatea Minecraft, veți întâlni una sau mai multe dintre aceste construcții uimitoare, care ar fi încă neînsemnate fără capacitatea de a tăia blocuri, inclusiv paturi de flori. Pentru a face un pat de flori în Minecraft, trebuie să aveți un lingou de fier și trei blocuri de piatra. Puteți găsi un pat de flori într-un sat Minecraft, însă este mai bine să îl creați manual dacă nu îl găsiți în timpul explorărilor. Patul de flori are mai multe opțiuni de blocuri compatibile, care se potrivesc cu diferite tipuri de construcții.
Închei aici această postare de tehnologie, dar nu părăsiți încă acest spațiu virtual. Următoarea mea postare va fi la fel de plină de informații interesante și de descoperiri surprinzătoare din lumea tehnologiei. Până atunci, rămâneți conectați și să explorăm împreună universul digital în continuare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x