Cum să creezi un personaj în Roblox: Ghid pas cu pas pentru jucători începători

How to Create a Roblox Character
⏱️ 13 min read

Pentru a crea un personaj în jocul Roblox, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să aveți un cont Roblox și să vă conectați la acesta. Apoi, trebuie să alegeți o temă sau să vă decideți asupra unui stil pentru personajul dvs. Acest lucru poate include alegerea unui corp, a unei fețe și a unui costum.

Puteți personaliza aspectul personajului dvs. prin utilizarea diferitelor opțiuni de personalizare disponibile în joc. Acestea pot include variații de culoare, texturi, păr și accesorii.

După ce ați finalizat personalizarea personajului, veți putea începe să jucați jocurile Roblox și să explorați lumea virtuală cu personajul dvs. creat. Vă puteți alătura altor jucători și să vă jucați diferite jocuri, să construiți și să explorați universul Roblox împreună.

Lumile virtuale precum cea a lui Roblox sunt similare cu societățile din lumea reală. Trebuie să muncești din greu și inteligent pentru a-ți stabili identitatea, iar aspectul contează foarte mult. Din fericire, dacă știi cum să creezi un personaj Roblox și cum să-l personalizi, lucrurile devin mult mai ușoare. De aceea, suntem aici pentru a acoperi tot ce trebuie să știți despre avatarele Roblox. De la obținerea de articole unice până la încărcarea hainelor personalizate, am acoperit totul aici. Dar acest lucru este posibil doar dacă aveți un cont Roblox. Utilizați ghidul nostru pentru a crea rapid un cont Roblox gratuit, dacă nu aveți deja unul. Odată ce ați făcut acest lucru, este timpul să vă creați și să vă personalizați avatarul Roblox pentru a vă îmbunătăți jocul.

Creează un personaj în Roblox (2022)

Vă rugăm să rețineți că ghidul nostru acoperă numai opțiunile de personalizare din aplicația Roblox. Dar dacă vrei să treci dincolo de restricțiile jocului, ar trebui să încerci studio roblox pentru a construi personaje 3D personalizate. Acestea fiind spuse, utilizați tabelul de mai jos pentru a explora diverse opțiuni de personalizare a personajelor Roblox în mod liber, în funcție de interesul dvs. Nu există nicio cerință de a personaliza un articol înaintea celuilalt.

Cum să obțineți Robux pe Roblox

Roblox cere jucătorilor să plătească pentru a folosi unele dintre opțiunile de personalizare, inclusiv încărcarea propriilor skin-uri. De asemenea, unele dintre articolele vestimentare interesante de pe piața lor sunt, de asemenea, în spatele unui paywall. De aceea trebuie să cumpărați și să păstrați Robux, moneda din joc a Roblox, în contul dvs. Deci, haideți să învățăm cum puteți cumpăra Robux.

Cât costă Robux?

Din mai 2022, puteți obține 80 Robux pentru 0,99 USD. Dar dacă alegeți să cumpărați abonamentul premium Roblox, puteți primiți 450 Robux în fiecare lună pentru doar 4,99 USD. Acest abonament deblochează și alt conținut premium și experiențe exclusive.

Cumpărați Robux pe Roblox pe orice dispozitiv

Urmați acești pași pentru a cumpăra și adăuga Robux la contul dvs. utilizând site-ul web Roblox:

1. Mai întâi, deschideți Roblox site oficial și faceți clic pe pictograma monedei (disponibil în stânga pictogramei setări) în colțul din dreapta sus. Apoi trebuie să alegeți „Cumpărați Robux” opțiune.

2. Apoi, pe pagina „Cumpără Robux”, alege între abonament sau opțiunea de cumpărare unică.

Pagina de cumpărare Robux

3. În cele din urmă, trebuie plătiți pentru opțiunea aleasă. Roblox acceptă carduri de credit, carduri de debit, PayPal și carduri cadou Roblox. Dacă doriți mai multe opțiuni de plată, puteți alege opțiunea „Altele” pentru a utiliza portofelele de plată, opțiunile bancare și multe altele. Opțiunile de plată pot varia în funcție de țara dvs.

Plata pentru Robux

Cum să vă personalizați avatarul Roblox pe Windows și Mac

Aflați cum să vă creați personajul Roblox personalizat pe computerul dvs. Mac sau Windows. Puteți descărca aplicația oficială Roblox pentru Windows (Gratuit) și Mac (conectați-vă și încercați să descărcați un joc pe Mac pentru a obține programul de instalare DMG) folosind linkurile de aici. Apoi continuați cu pașii de mai jos:

1. Pentru a începe, lansați aplicația Roblox și faceți clic pe pictograma avatarului dvs în bara laterală din stânga. Îți poți edita avatarul și pe site-ul oficial, dar opțiunile de personalizare sunt limitate acolo.

pictograma avatar roblox

2. În continuare, pe pagina principală a editorului Avatar, puteți alege a câteva opțiuni de bază, inclusiv diverse forme ale corpului și câteva opțiuni vestimentare. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl activați.

Editor de avatar Roblox: Cum se creează un personaj Roblox

3. Apoi, pentru personalizare detaliată, plasați cursorul peste una dintre categoriile de personalizare deasupra. Puteți personaliza accesoriile, îmbrăcămintea, corpul și chiar animațiile pentru avatarul dvs. Faceți clic pe subcategoria pe care doriți să o personalizați.

Elemente de meniu în Roblox Avatar Editor

4. Jocul îți va arăta diverse opțiuni pentru articolele pe care le deții din acea categorie. Dacă nu aveți nimic, Roblox vă va arăta câteva opțiuni gratuite A alege din. Dar tu poti faceți clic pe Butonul „Obțineți mai multe”. în partea dreaptă sus a editorului pentru și mai multe opțiuni în magazinul de avatare.

Roblox Avatar Editor Opțiuni pentru haine goale

5. Deci da, aveți mii de opțiuni de personalizare din care să alegeți. Unele sunt gratuite, în timp ce altele pot fi plătite cu Robux. Faceți clic pe articolul pe care doriți să îl cumpărați.

Avatar Shop Roblox - Cum să creezi un personaj Roblox

6. Pe pagina articolului, faceți clic pe butonul „Obțineți” sau „Cumpărați”. pentru a obține articolul. Puteți folosi butonul „Încercați” pentru a previzualiza cum va arăta elementul pe avatarul dvs. În cele din urmă, poți echipa elementul pe personajul tău Roblox

Pagina de articole Roblox Avatar Shop

Încărcați elemente personalizate

Pentru unele articole, cum ar fi un tricou, jocul oferă opțiunea de a încărca modele personalizate. Iată cum să încărcați haine personalizate pentru a vă crea personajul Roblox:

1. Dacă elementul este personalizabil, jocul afișează un buton „Creare”. în categoria din editorul de avatare Roblox. Faceți clic pe el pentru a începe.

Creați butonul în editorul de avatare

2. Apoi, în secțiunea Creare, puteți încărcați fișierul de design și dați un nume elementului încărcat. Echipa Roblox va examina articolul încărcat și, dacă este aprobat, acesta va apărea în inventarul dvs. De asemenea, vă puteți lista articolele în magazinul de avatare pentru ca alți jucători să le cumpere.

Creează un tricou cu personaje Roblox

Notă: Vă rugăm să rețineți că Roblox taxează a 10 taxă de încărcare Robux pentru cămăși, pantaloni și tricouri. Între timp, este 750 Robux pentru alte articole. De asemenea, toate încărcările dvs. trebuie să respecte orice instrucțiuni stricte pe care le puteți găsi Aici.

Personalizați avatarul Roblox pe dispozitivul iPhone, iPad sau Android

Urmați acești pași pentru a vă personaliza personajul Roblox pe dispozitive portabile, cum ar fi iPhone sau smartphone-ul Android:

1. Mai întâi, deschideți aplicația Roblox și apăsați pe pictograma utilizatorului în mijlocul barei de navigare de jos.

Pagina de pornire Android Roblox

2. Deci, atingeți opțiunea „Personalizați”. în secțiunea „Avatar”.

Personalizați avatarul Roblox Android - Cum să creați un personaj Roblox

3. Aici poți găsi opțiuni pentru a personaliza diverse elemente ale personajului tău, la fel ca aplicațiile pentru PC. Puteți găsi chiar și personaje întregi din care să alegeți. Faceți clic pe categorie pentru a vedea opțiunile și elementele disponibile.

personalizați diferite elemente ale caracterului roblox

4. Dacă nu ai niciun obiect din categoria respectivă, jocul va sugera câteva opțiuni. Dar, puteți juca pe “cumpara mai mult” pentru a deschide magazinul de avatare.

Cumpărați mai multe opțiuni pentru gâtul avatarului Roblox - Cum să creați un personaj Roblox

5. În magazinul de avatare, puteți obține o selecție uriașă de articole. Unele sunt plătite, în timp ce altele sunt complet gratuite. Dacă nu aveți suficient Robux pentru a le cumpăra, atingeți butonul pictograma monedei în colțul din dreapta sus pentru a cumpăra mai multe.

Magazin Android Avatar Roblox

6. Dacă găsiți un articol care vă place, atingeți-l pentru a-l lăsa pe avatarul dvs. să îl încerce. Apoi faceți clic pe “Gratuit” fie butonul de preț pentru a-l obține.

Cumpărați un articol Roblox pe Android - Cum să creați un personaj Roblox

Întrebări frecvente

Cum faci un avatar personalizat pe Roblox gratuit?

Îți poți personaliza personajul principal în Roblox gratuit folosind editorul de avatare. Oferă o mulțime de opțiuni de bază și puteți obține și mai multe opțiuni în magazinul de avatare. Majoritatea articolelor din magazin sunt plătite, dar puteți găsi și câteva opțiuni gratuite.

Cât costă 1 USD în Robux?

Un dolar american pe Roblox este egal cu aproximativ 80 Robux la cursul de schimb curent. Dar dacă plătiți într-o altă monedă, rata poate varia. Fără a uita că taxele pentru schimbul valutar și platforma de plată sunt suplimentare.

Cum îți schimbi corpul avatarului în Roblox?

Puteți schimba corpul avatarului dvs. în editorul de avatar. Are opțiuni de personalizare pentru toate elementele caracterului. Doar faceți clic pe fila corp pentru a edita corpul avatarului.

Creați și personalizați-vă personajul Roblox

Cu asta, acum ești gata să creezi o familie de personaje Roblox cu avatare de toate felurile. Unele pot fi tactice și te ajută să te camuflezi în situații dificile. Între timp, alții vă pot ajuta să vă evidențiați în cadrul comunității mai mari. Dar dacă nu ești sigur că cheltuiești bani pe Roblox, poate poți încerca mai întâi alte jocuri tari precum Roblox. În cazul în care nimic altceva nu te impresionează, Roblox este mereu aici. Acestea fiind spuse, cum vrei să arate avatarul tău Roblox? Spune-ne în comentarii!

Lumile virtuale precum Roblox reflectă societățile din lumea reală, în care trebuie să muncești din greu și inteligent pentru a-ți stabili identitatea și aspectul contează foarte mult. Prin personalizarea avatarului în Roblox, jucătorii pot îmbunătăți jocul și să se evidențieze în cadrul comunității. Deși unele opțiuni de personalizare sunt plătite, cum ar fi încărcarea propriilor skin-uri, există și opțiuni gratuite. Pentru a obține mai multe opțiuni personalizate, jucătorii pot încerca studio Roblox pentru a construi personaje 3D personalizate. Pentru a personaliza avatarul, este necesar un cont Roblox și Robux, moneda din joc, care poate fi achiziționată prin plăți online.
Cu aceasta, închei postarea de astăzi și îți mulțumesc pentru timpul acordat. Dacă îți place ceea ce facem aici, nu uita să ne urmărești pentru mai multe informații și noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, rămâi conectat și să ai o zi plină de inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x