Cum să cumpărați criptomonede fără a vă verifica identitatea

Cum să cumpărați criptomonede fără a vă verifica identitatea

Criptomoneda devine mai ușor de utilizat, mai accesibilă și, de asemenea, mult mai reglementată. Acest lucru îl face mult mai puțin „sălbatic vest”, dar înseamnă, de asemenea, că este puțin mai greu să începi în cripto fără să treci prin laboriosele cerințe KYC (Cunoaște-ți clientul) cele mai multe schimburi au fost forțate să adopte acum. Din fericire, există încă modalități de a face achiziții criptografice de la egal la egal. Dacă doriți doar să rămâneți anonim (în adevăratul spirit al cripto-ului), vă recomandăm să verificați aceste schimburi.

LocalCryptos: piață de la egal la egal

Începând cu aprilie 2020, LocalCryptos (fostul LocalEthereum) poate fi piața de cripto-fiat premieră peer-to-peer fără cerințe KYC. Pe scurt, LocalCryptos vă permite să cumpărați criptomonede cu monede naționale fără a solicita nicio formă de identificare.

Iată cum funcționează:

 1. Inscrie-te.
 2. Introduceți câteva informații de bază (nu este necesar nimic identificabil).
 3. Găsiți o ofertă în moneda dvs. preferată utilizând o metodă de plată pe care o puteți accesa (PayPal, CashApp, TransferWise, Zelle etc.).
 4. Începeți o tranzacție cu vânzătorul.
 5. Așteptați să pună fonduri în garanție.
 6. Trimiteți plata.
 7. Obțineți cripto-ul dvs. plătit în portofel după confirmarea vânzătorului.
Nu există piață Kyc Crypto Localcryptos

Site-ul este bine conceput, sistemul este destul de bun în menținerea escrocheriilor la un nivel minim și, de obicei, puteți găsi prețuri destul de apropiate de piață. Puteți discuta cu vânzătorii prin intermediul sistemului lor de mesagerie criptat, astfel încât să puteți pune întrebări și să vă simțiți cât de fiabili pot fi.

Rețineți că unii vânzători vă pot solicita trimiterea unui ID prin sistemul de mesagerie criptat înainte de a finanța garanția. Aceasta nu este neapărat o problemă – pot doar să o verifice și să o șteargă – dar acesta este un apel pe care va trebui să îl faceți. Chiar și un vânzător cu o bună reputație ar putea vinde ID-uri pe lateral, la urma urmei.

Bisq: schimb descentralizat

Dacă LocalCryptos nu este suficient de descentralizat pentru dvs., este posibil să preferați Bisq (fost BitSquare). Acesta este un software complet automatizat, descentralizat, open-source, rulat folosind o rețea Tor peer-to-peer și guvernat de un DAO (organizație autonomă descentralizată).

Fără piață Kyc Crypto Bisq

Are metode anti-înșelătorie și soluționare a litigiilor încorporate, inclusiv depozite de securitate, semnare de cont, limite comerciale care cresc în timp, adrese cu mai multe semnături și arbitri / mediatori care sunt plătiți pentru soluționarea litigiilor din depozitele de garanție plătite de către parte găsit a fi greșit.

Sistemul funcționează destul de fiabil și bine, iar mecanismele de siguranță îl mențin relativ fără escrocherii. Va fi necesar un anumit nivel de confort cu cripto-ul și tehnologia de utilizat, deoarece trebuie să descărcați software-ul și să parcurgeți câțiva pași, dar dacă sunteți interesat să cumpărați criptomonede printr-un schimb descentralizat, sunt șanse să îndepliniți în mare parte acele condiții prealabile .

Nu cumpără Kyc Crypto Bisq

Iată cum puteți începe și efectua prima tranzacție:

 1. Descărcați software-ul (disponibil pentru majoritatea sistemelor de operare desktop).
 2. Conectați un cont național / monedă fiduciară (Zelle, Revolut, SEPA, transfer bancar, Uphold, AliPay, Moneygram, față în față etc.).
 3. Finanțează-ți portofelul Bisq cu Bitcoin (minimum .006 pentru a cumpăra .001 BTC, care va fi limita ta comercială inițială).
 4. Găsiți o ofertă pentru a cumpăra BTC la cantitatea și prețul dorit.
 5. Trimiteți depozitul de securitate și taxele de tranzacționare listate în portofelul comercial, unde vor fi ținute în garanție până la finalizarea tranzacției. (Le primiți înapoi dacă nu există probleme.)
 6. Confirmați tranzacția, trimiteți plata înainte de expirarea termenului și marcați plata ca trimisă.
 7. Când vânzătorul primește plata dvs., acesta va elibera Bitcoin și depozitul dvs. de garanție.

Cele mai mari probleme cu care vă veți confrunta cu Bisq sunt prețurile relativ ridicate și limitele pe care le veți avea inițial în contul dvs. Datorită riscului crescut, vânzătorii majorează adesea prețurile pieței cu până la 20% și găsesc vânzători care vă vor vinde Bitcoin .01 de care aveți nevoie pentru a vă semna contul și a fi marcat ca fiind de încredere. Poate fi dificil, mai ales dacă doriți să plătiți un preț rezonabil. Cu toate acestea, vă puteți crea propriul anunț de cumpărător, listând prețul și cantitatea pe care o alegeți și văzând dacă un vânzător mușcă.

Zidul monedelor: depozit bancar în numerar

Zidul monedelor este disponibil doar în SUA, deși există alte companii din alte țări care operează în același mod. Este probabil cea mai simplă modalitate de a cumpăra Bitcoins, Dash, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin și alte criptos cu KYC minim (a se vedea nota de mai jos), deși presupune deplasarea fizică la o bancă și efectuarea unui depozit în numerar.

Fără perete de monede Kyc Crypto

Iată cum funcționează:

 1. Înscrieți-vă cu numărul dvs. de telefon (nu chiar KYC, deoarece puteți obține numere de telefon anonime).
 2. Oferiți serviciului locația dvs., astfel încât să poată găsi bănci din apropiere.
 3. Introduceți cantitatea de criptă pe care doriți să o cumpărați.
 4. Apăsați butonul Comandă de lângă locația băncii pe care doriți să o utilizați pentru plata dvs.
 5. Confirmați codul pe care îl primiți pe telefon.
 6. Urmați instrucțiunile pe care vi le-ați trimis și efectuați o depunere în numerar pentru suma corectă la sucursala bancară specificată.
 7. Opțional, trimiteți prin e-mail o imagine a chitanței dvs. către site pentru a face acest lucru să meargă mai repede.
 8. Zidul monedelor vă va verifica plata și vă va trimite monedele.

Zidul monedelor nu este la fel de direct P2P ca celelalte opțiuni enumerate, dar este cu siguranță mai ușor dacă nu sunteți sigur că abilitățile dvs. tehnice sunt la îndemână. Tarifele tind să fie peste piață, așa cum este normal cu aceste sisteme, dar de obicei puteți găsi cel puțin câteva oferte bune, mai ales dacă sunteți dispus să sortați prin altcoins.

Nu există carte de oferte Kyc Crypto Wall of Coins

În ceea ce privește „KYC minim”, Wall of Coins nu poate fi listat cu precizie ca un schimb fără KYC, deoarece există sunt câteva rapoarte conform cărora tranzacțiile mari (începând cu mii mici) au fost marcate și au necesitat identificarea pentru a fi șterse, iar existența a cel puțin unei forme de KYC a fost confirmată de reprezentanții companiei. Cumpărarea și vânzarea de câteva sute de dolari cripto la un moment dat va fi probabil bine, dar rețineți că tranzacțiile mari vor părea suspecte.

Bancomate Bitcoin

Fără bancomat Kyc Crypto

Dacă locuiți lângă un centru major de populație, probabil că aveți un bancomat Bitcoin undeva în apropiere. Acestea sunt chiar mai simple decât Zidul monedelor, întrucât mergi la ele, urmezi instrucțiunile de pe ecran, introduci numerar și primești Bitcoin (sau alt cripto). Fără ID, fără așteptare, doar Bitcoins de la o mașină. Totuși, acestea tind să vină cu o taxă considerabilă. I-am văzut mergând până la 20%, ceea ce le face mai puține opțiuni dacă căutați o ofertă bună. Verificați întotdeauna prețul pieței înainte de a utiliza un bancomat cripto, astfel încât să știți dacă vă taxează corect.

Puteți găsi o hartă destul de cuprinzătoare la Radar de monedă ATM.

Alții

Fără KYC

Fără Kyc Crypto Localcoinswap
 • HodlHodl: Fără KYC, destul de cunoscut și de încredere. Se pare că funcționează parțial ca LocalCryptos și parțial ca Bisq. Este posibil să nu sprijine tranzacțiile din SUA.
 • LocalCoinSwap: KYC este pur opțional (adică este acolo dacă doriți un strat suplimentar de protecție). LocalCoinSwap este destul de popular și acceptă multe țări, criptomonede și opțiuni de plată.
 • LocalMonero/AgoraDesk: Nu KYC. La fel ca LocalCryptos, dar doar cu Bitcoin și Monero. În general bine apreciat.

Unele KYC

Fără Kyc Crypto Localbitcoins
 • LocalBitcoins: Elefantul din cameră și probabil schimbul de care ați auzit cel mai des în legătură cu tranzacțiile cripto P2P. Este încă un schimb bun și puteți tranzacționa până la 1000 de euro pe an cu adresa de e-mail, numele, telefonul și țara listate, dar orice altceva necesită un ID. LocalCryptos este în esență noile LocalBitcoins.
 • Paxful: Un alt schimb P2P popular care, la fel ca LocalBitcoins, necesită acum un ID pentru volume comerciale de 1.500 USD și pentru oricine dorește să posteze o ofertă sau să facă un transfer bancar.
 • BitQuick: Ca Wall of Coins, dar cu KYC începând de la 400 USD.

La KYC sau nu la KYC

Schimburile de criptomonede nu vor să facă viața mai grea pentru entuziaștii legitimi de criptare, dar reglementările pe care mulți dintre ei trebuie să le respecte sunt de obicei rezultate în unele procese destul de oneroase de înscriere și verificare.

Dacă nu vă deranjează să furnizați un act de identitate și să treceți prin anumite probleme birocratice, schimburile convenționale cu KYC sunt o modalitate excelentă de a intra în criptografie. Dacă obținerea acestor lucruri împreună este o provocare pentru dvs. sau aveți o aversiune filosofică față de aceasta, va trebui să vă confruntați cu o ușoară curbă de învățare pentru a utiliza un schimb fără KYC. Indiferent de ce, este întotdeauna cel mai bine să vă păstrați criptomoneda în siguranță, deoarece acestea sunt adesea nerecuperabile.

Credite de imagine: Coinflip bitcoin atm

Scroll to Top