Cum să cumpărați și să valorificați un card cadou Steam sau un cod de portofel?

steamfeatimg
⏱️ 4 min read

Foarte popular printre jucătorii de pe computer, Steam este unul dintre cele mai mari magazine digitale de jocuri video din lume. Deținut de Valve, Steam este considerat a fi destinația unică pentru jocurile video pentru computer. Steam oferă, de asemenea, funcții precum actualizarea jocurilor, backup în cloud, mesagerie și multe altele. La fel ca multe alte platforme de distribuție, Steam oferă carduri cadou proprii care pot fi folosite pentru a face achiziții pe site. În acest articol, vă arătăm cum să cumpărați și să valorificați un card cadou Steam sau un cod de portofel.

Citeste si: Top modalități simple de a câștiga Reddit Karma: Ghid complet

Iată cum puteți valorifica un card cadou Steam sau un cod de portofel

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. Steam și faceți clic pe pictograma Profil.

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. Steam și faceți clic pe pictograma Profil.

Pasul 2: Selectați „Detaliile contului”.

Pasul 2: Selectați „Detaliile contului”.

Pasul 3: Faceți clic pe „Adăugați fonduri în portofelul Steam” din Istoricul magazinului și achizițiilor.

Pasul 3: Faceți clic pe „Adăugați fonduri în portofelul Steam” din Istoricul magazin și achiziții.

Pasul 4: Selectați „Valorați un card cadou Steam sau un cod de portofel” în partea stângă a ecranului.

Pasul 4: Selectați „Valorați un card cadou Steam sau un cod de portofel” în partea stângă a ecranului.

Pasul 5: Introduceți codul portofelului Steam în câmpul relevant și faceți clic pe continua.

Pasul 5: Introduceți codul portofelului Steam în câmpul relevant și faceți clic pe continua.

Pasul 6: Introduceți adresa dvs.

Cardul dvs. cadou Steam va fi valorificat, iar soldul va fi adăugat în contul dvs.

Puteți utiliza soldul cardului cadou la finalizarea comenzii. Pur și simplu selectați Steam Wallet ca Metodă de plată. După ce ați făcut achiziția, suma comenzii va fi dedusă din portofelul dvs. Steam.

Cum să cumpărați un card cadou Steam

Puteți achiziționa un card cadou digital Steam direct de pe site-ul web Steam. Pur și simplu faceți clic pe „Acum disponibil pe Steam” din secțiunea Card cadou din meniul din stânga. Puteți trimite un card cadou digital de orice sumă unui prieten Steam. Prietenul tău va primi codul care poate fi valorificat urmând pașii menționați mai sus.

De asemenea, puteți cumpăra un card cadou fizic de la diferite puncte de vânzare din locația dvs. Cea mai fiabilă modalitate de a comanda un card cadou Steam fizic este prin a-l comanda de la Amazon. Puteți comanda un card cadou Steam pe Amazon Aici. Dacă nu doriți să comandați de la Amazon, puteți achiziționa și un card cadou de la Digistore și Cadou pentru jucători. Asigurați-vă că comandați cardul cadou de la un magazin autorizat din țara dvs. Adăugarea unui card cadou din altă țară poate cauza unele probleme în folosirea soldului cardului, deoarece Steam încearcă să limiteze înșelătoriile pe platforma sa.

întrebări frecvente

Cum îmi văd soldul portofelului Steam?

Pentru a vedea soldul portofelului Steam, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul Steam și să vă uitați în colțul din dreapta sus al ecranului. Soldul Steam Wallet va fi afișat lângă numele profilului.

Pot trimite soldul meu Steam către alt cont Steam?

Nu, soldul tău Steam nu poate fi transferat într-un alt cont Steam. Odată ce un cod de portofel Steam sau un card cadou a fost valorificat, suma nu poate fi transferată în altă parte. Pentru a trimite fonduri într-un alt cont, va trebui să le trimiteți un card cadou Steam.

Pot adăuga un cod de portofel Steam dintr-o altă țară în contul meu?

Nu. Steam restricționează adăugarea de coduri de portofel din alte țări pentru a reduce înșelătoriile de pe platformă.

Ce ar trebui să fac dacă fondurile nu au apărut în soldul meu Steam după ce am valorificat cardul cadou?

Deconectați-vă și conectați-vă din nou la contul dvs. Steam. De multe ori, soldul cardului cadou poate dura ceva timp pentru a fi adăugat în contul dvs. Dacă tot nu apare după o perioadă considerabilă de timp, contactați Asistența Steam.

Citeste si: Cele mai bune 10 site-uri de descărcare gratuită de muzică pentru a descărca legal orice tip de muzică

Concluzie

Acesta este modul în care puteți cumpăra și valorifica un card cadou Steam sau un cod de portofel. Puteți folosi soldul contului pentru a cumpăra jocuri noi pe Steam. De asemenea, puteți cadou un card cadou Steam digital sau fizic unei persoane dragi. Dacă ați achiziționat recent câteva jocuri pe Steam, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x