Cum să deblocați Bootloader și rădăcinați Google Pixel 4a

⌛ Reading Time: 3 minutes

Deblocați Bootloader și Root Google Pixel 4a: Google Pixel 4a este unul dintre cele mai așteptate dispozitive din acest an. După o grămadă uriașă de dungi, Google a eliminat în cele din urmă Google Pixel 4a, iar cel mai recent Android 11 Beta este disponibil și acum pentru acest dispozitiv. Nu doar atât, imaginile din fabrică și sursele de kernel ale acestui dispozitiv sunt puse la dispoziție și în ultima vreme.

Nu mulți oameni au reușit să pună mâna pe acest dispozitiv și nu este pus la dispoziție și pe câteva piețe. Dar dacă ați cumpărat acest dispozitiv, atunci este demn de remarcat faptul că XDA Recognized Developer Zackptg5 a reușit să rădăcină dispozitivul. Evident, metoda folosește topjohnwu Magisk pentru a înrădăcina dispozitivul.

Deci, sunteți utilizator Pixel 4a și intenționați să deblocați bootloader-ul dispozitivului dvs. și să îl rădăcinați? Dacă da, permiteți-mi să vă spun că sunteți în căutarea unui tratament, deoarece în această postare vom discuta despre tot ce se poate întâmpla despre cum să deblocați bootloaderul și să rădăcinați Google Pixel 4a. Acestea fiind spuse, să începem repede, nu-i așa?

Specificații Google Pixel 4a

Credite imagine: TrueTech

Google Pixel 4a se mândrește cu un ecran OLED de 5,81 cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli. Dispozitivul are suport pentru rata de reîmprospătare a afișajului de 60Hz și vine cu un raport de aspect de 19,5: 9. Afișajul oferă în plus un suport HDR și vine cu un Corning Gorilla 3.

Sub capotă, dispozitivul menționat anterior este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 730G. Adreno 618 se ocupă aici de sarcinile grafice. Acesta este un chipset octa-core în care există două Kryo 470 Gold de 2,2 GHz și șase Kryo 470 de 1,8 GHz și șase Kryo 475 de 1,8 GHz. Dispozitivul vine cu 6 GB RAM. Dispozitivul va fi disponibil până la 128 GB spațiu de stocare.

În ceea ce privește camera, există o configurare de 12,2 MP f / 1,7 însoțită de camere frontale de 8 MP. Dispozitivul rulează Android 10 cu Pixel skin deasupra și este susținut de o baterie de 3140 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. Cu specificațiile în afara drumului, permiteți să discutați despre cum să deblocați bootloader-ul și să rădăcinați Google Pixel 4a.

Ce este Bootloader?

În general, Bootloader este un cod care există în fiecare sistem de operare pentru a porni sau rula orice dispozitiv. Un bootloader este, în general, un set de instrucțiuni pentru a lansa sistemul de operare după pornirea dispozitivului. Luați orice gadget care rulează orice sistem de operare, acesta va avea un bootloader. Android este un sistem de operare open-source dezvoltat și întreținut de Google, dar fiecare producător are un bootloader propriu.

După cum ați ști deja, încărcătorii de încărcare sunt de obicei blocați. Dacă intenționați să clipiți un mod personalizat, un ROM sau orice fișier personalizat, trebuie să deblocați bootloader-ul. Deci, la fel ca orice dispozitiv Android, Google Pixel 4a vine și cu un bootloader blocat. Pentru a debloca bootloader-ul Google Pixel 4a, va trebui să urmați pașii de mai jos!

Cerințe preliminare pentru a debloca Bootloader-ul Google Pixel 4a

 • Primul pas în deblocarea bootloader-ului oricărui dispozitiv include instalarea driverelor USB pe dispozitivele dvs. Windows, Mac, Linux.
 • Înainte de a începe, asigurați-vă că Google Pixel 4a este taxat cu cel puțin 70%.
 • Apoi, instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot și instrumente de platformă pe Windows, Mac, Linux care rulează PC-uri
 • Asigurați-vă că ați activat Depanarea USB și Deblocarea OEM.
 • Faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor necesare pe măsură ce Bootloader Unlock șterge stocarea internă.

Pașii inițiali pe telefon

 • Actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune.
 • După ce ați terminat, accesați setările, apoi navigați la sistem. Aici selectați și deschideți actualizarea sistemului și veți primi o actualizare aici.
 • După aceea, navigați la despre telefon și atingeți numărul de construcție de șapte ori pentru a debloca opțiunile pentru dezvoltatori
 • Acum, deschideți opțiunile pentru dezvoltatori și permite deblocarea OEM opțiune.

Cum să deblocați Bootloader și rădăcinați Google Pixel 4a

Deblocați Bootloader-ul Google Pixel 4a

 1. Conectați-vă Google Pixel 4a la computer și permiteți afișarea ferestrei pop-up. Acum, deschideți instrumentele platformă pe PC și deschideți CMD sau PowerShell.
 2. Acum, tastați
  adb reboot bootloader
 3. Acest lucru vă va duce la bootloader, tastați aici
  fastboot flashing unlock
 4. Reporniți dispozitivul și configurați-l.

Descărcați și corelați imaginea de încărcare pentru Google Pixel 4a

 1. Descărcați Magisk Manager și descărcați imaginea de boot extrasă pentru Google Pixel 4a aici.
 2. Instalați Magisk Manager APK și alegeți să selectați și fixați un fișier. Aici va trebui să selectați imaginea de încărcare descărcată.
 3. După ce ați terminat, va fi disponibil în folderul de descărcare de pe dispozitiv.

Înlocuiți imaginea de încărcare curentă de pe telefonul dvs. cu cea corecționată

 1. Accesați dosarul de descărcare și redenumiți imaginea de încărcare în magisk_patched.img
 2. Copiați acest fișier pe computer.
 3. Conectați-vă telefonul și tastați
  ADB reboot bootloader
 4. Tip
  fastboot flash boot magisk_patched.img
 5. Ați rădăcinat dispozitivul cu succes.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat să deblocați Bootloader și Root Google Pixel 4a, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.