Cum să deblochezi un iPhone dezactivat fără iTunes

iphonenname
⏱️ 6 min read

Cum să deblochezi un iPhone dezactivat fără iTunes. Iată cele mai bune metode pentru a debloca un iPhone dezactivat fără a utiliza iTunes: Cu utilizarea Passfab iPhone Unlocker, puteți debloca cu ușurință iPhone-ul dezactivat fără a fi nevoie de iTunes sau iCloud. Alegeți-l pe cel care vă este cel mai util.

Cea mai bună metodă despre cum să deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau WiFi [2023]

Nu vă faceți griji dacă nu puteți accesa iTunes, dar doriți totuși să vă deblocați smartphone-ul; te avem acoperit. Există, fără îndoială, câteva opțiuni. Probabil că ați încercat să vă conectați telefonul la un computer în această stare proastă, astfel încât iTunes să poată reseta telefonul. Cu doar câteva trucuri, puteți debloca un iPhone dezactivat chiar dacă v-ați pierdut parola. „Cum să ocoliți iTunes și să deblocați un iPhone dezactivat Dacă doriți să știți cum să deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau Wi-Fi, accesați această pagină, unde am acoperit mai multe metode.

Partea 1: Puteți debloca un iPhone blocat fără iTunes sau WiFi

Metoda potrivită pentru deblocarea unui iPhone este prin iTunes sau iCloud, folosind ID-ul Apple și parola dispozitivului. iPhone-ul poate fi resetat la setările din fabrică folosind iTunes sau iCloud dacă ți-ai pierdut parola, dar făcând acest lucru se vor șterge toate datele de pe dispozitiv. Drept urmare, puteți alege să deblocați un iPhone dezactivat fără a utiliza WiFi sau iTunes. Dar nu vă faceți griji dacă nu doriți să vă pierdeți datele și doriți să deblocați iPhone-ul dezactivat fără a utiliza iTunes.

Partea 2: Deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau WiFi folosind PassFab iPhone Unlocker [HOT]

Un iPhone dezactivat poate fi deblocat cu Deblocare iPhone PassFab fără a fi nevoie de iTunes sau Wi-Fi. Dacă căutați o abordare diferită a utilizării iTunes pentru a debloca un iPhone dezactivat, puteți alege întotdeauna PassFab iPhone Unlock. Acest program incredibil este un înlocuitor minunat pentru iTunes, deoarece vă permite să vă deblocați iPhone-ul fără o parolă. Programul doar dezactivează securitatea parolei dispozitivului și vă oferă acces complet. Puteți face o resetare din fabrică fără ID-ul Apple sau codul de acces al ecranului cu acest program de deblocare expert pentru iPhone.

Caracteristicile cheie ale PassFab iPhone Unlocker

  • Deblocați un iPhone, iPad sau iPod Touch cu un ecran blocat, dezactivat sau deteriorat.
  • Dispozitivele dvs. pot fi resetate din fabrică fără o parolă sau un ID Apple.
  • Ștergeți-vă ID-ul Apple fără nicio verificare sau parolă.
  • Fără o parolă, dezactivați durata de utilizare a ecranului după câteva minute.
  • Ocoliți gestionarea de la distanță pentru a scăpa de supravegherea altora.
  • Complet compatibil cu cel mai recent iOS (iPadOS 16), iPhone 13 și alte dispozitive.

Pași despre cum să deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau wifi

Pasul 1: Vizitați site-ul web Passfab iPhone Unlocker și descărcați programul. Instalați-l mai întâi, apoi rulați-l din nou. Acum selectați „Start” din meniul de pe ecranul principal.Cum sa deblochezi un iPhone dezactivat fara iTunes

Pasul 2: Veți fi apoi direcționat către un nou ecran unde trebuie să vă conectați iPhone-ul la computer și să faceți clic pe „Next”.1677851295 785 Cum sa deblochezi un iPhone dezactivat fara iTunes

Pasul 3: Când dispozitivul a fost descoperit și recunoscut de program, trebuie să descărcați pachetul de firmware care este cel mai compatibil cu dispozitivul dvs. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „Descărcare” de pe interfața programului pentru a face acest lucru.1677851295 133 Cum sa deblochezi un iPhone dezactivat fara iTunes

Pasul 4: Pasul final este să faceți pur și simplu clic pe butonul „Start Remove” de lângă program după ce pachetul de firmware a fost descărcat. După ce faceți acest lucru, va începe procedura de deblocare a iPhone-ului dvs. dezactivat. De îndată ce procedura este încheiată, veți fi informat că iPhone-ul dvs. a fost deblocat cu succes.1677851295 205 Cum sa deblochezi un iPhone dezactivat fara iTunes

Partea 3: Deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau WiFi folosind opțiunea de ștergere a iPhone

Opțiunea „Șterge iPhone” este metoda simplă de a vă debloca iPhone-ul dacă este dezactivat și nu aveți acces la WiFi sau iTunes. Dar, înainte de a alege această opțiune, asigurați-vă că aveți o copie de rezervă a tuturor datelor și setărilor iPhone-ului dvs.

Țineți apăsat butonul de pornire al iPhone-ului în timp ce faceți acest lucru. Pentru a opri iPhone-ul, glisați-l.

Țineți apăsat butonul de pornire în timp ce vă conectați iPhone-ul cu un cablu USB la computer. Eliberați butonul Acasă, apoi lansați iTunes pe computer. Pentru a continua, faceți clic pe „Restaurare”.

Partea 4: Deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes sau WiFi prin Find My iCloud

Dacă ați introdus codul incorect de prea multe ori și iPhone-ul dvs. a fost dezactivat, puteți utiliza în continuare aplicația Găsește-mi pe iCloud pentru a o debloca fără a avea nevoie de iTunes sau Wi-Fi. Apoi, vizitați site-ul web iCloud pe un computer și conectați-vă cu ID-ul și parola Apple. apoi alegeți iPhone-ul dezactivat din meniul „Găsește-mi”. Utilizarea opțiunii „Șterge iPhone” va șterge toate datele de pe iPhone și va debloca parola.

Sfaturi suplimentare: Cum să deblochezi iPhone-ul fără cod de acces folosind Calculatorul

Deși uitarea codului de acces al iPhone-ului ar putea fi enervant, există diferite moduri de a vă debloca telefonul fără o parolă. Una dintre aceste tehnici este accesarea setărilor dispozitivului și dezactivarea parolei folosind aplicația de calculator încorporată pe iPhone. Cu toate acestea, această abordare este eficientă. Este important să acordați o atenție deosebită, deoarece abordarea calculatorului poate fi consumatoare de timp și provocatoare.

Gânduri finale

Software-ul PassFab iPhone Unlock a fost folosit pentru a debloca un iPhone dezactivat fără utilizarea iTunes sau Wi-Fi în concluzia acestui articol. Am analizat numeroasele circumstanțe în care un iPhone ar putea deveni dezactivat și cum să deblocați un iPhone dezactivat fără iTunes. Putem elimina rapid parola și recupera accesul la iPhone-ul nostru cu suportul PassFab iPhone Unlock în doar câțiva pași simpli. Pentru a preveni supărarea de a avea dispozitivul blocat, trebuie să avem un program de încredere precum PassFab iPhone Unlock. Nu vă fie teamă să încercați PassFab iPhone Unlock, astfel încât să puteți începe rapid să vă folosiți iPhone-ul.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x