Cum să depanați corupția structurilor critice în Windows 10

Cum să depanați corupția structurilor critice în Windows 10

⌛ Reading Time: 4 minutes

Există câteva lucruri înspăimântătoare care se pot întâmpla în timpul utilizării computerului. Dintre toate, ecranul albastru al morții poate fi cel mai înspăimântător. Numele singur vă face să simțiți că este posibil să nu existe răscumpărare pentru dispozitivul computerului.

Nu există o singură cauză a ecranului albastru al morții și, dacă acordați o atenție atentă, există întotdeauna un mesaj anexat atunci când se produce această defecțiune a sistemului. Unul dintre aceste mesaje de eroare este „corupția structurii critice”.

În acest articol vom parcurge procesul pe care îl puteți face atunci când mașina dvs. Windows 10 se confruntă cu un accident din cauza acestei eșecuri.

Ce cauzează corupția structurii critice?

Când vă confruntați cu această problemă, există în principal două lucruri care ar fi putut merge prost:

  1. Hardware defect – În multe cazuri, aceasta este de obicei memoria defectă
  2. Codul sau datele critice ale nucleului modificate în mod intenționat sau accidental de către un șofer

Având în vedere aceste două cauze, putem merge mai departe și arătăm soluții la această problemă Windows 10.

Remedierea corupției critice a structurii în Windows 10

Ar trebui să încercați aceste remedieri dacă vedeți ecranul albastru al morții cu mesajul de eroare „corupție critică a structurii”.

1. Dezinstalați posibilele programe cu probleme

Există câteva programe care sunt cunoscute pentru acest sistem. Dar chiar înainte de dezinstalarea vinovaților obișnuiți, trebuie mai întâi să vă asigurați că toate programele care au fost instalate chiar înainte de producerea accidentului sunt dezinstalate. Ar fi putut declanșa această corupție.

Dacă nu au fost instalate programe chiar înainte de blocare, atunci ar trebui să verificați dacă computerul are instalat Alcohol 120%, Deamon Tools, MacDriver sau Intel HAXM. Aceștia sunt vinovați cunoscuți.

Pentru a dezinstala un program, deschideți panoul de control. Sub eticheta „Programe” selectați „Dezinstalați un program”.

În applet-ul „Programe și caracteristici” care se deschide, selectați programul pe care doriți să îl dezinstalați și faceți clic pe butonul „Dezinstalare”.

aplicația Windows10-prorams-and-features

2. Actualizați driverul video

Acest proces se întâmplă de obicei automat în mod implicit. Se poate face și manual, mai ales atunci când trebuie să depanați o problemă critică de corupție a structurii.

Pentru a actualiza manual driverul video, urmați acești pași:

1. Deschideți managerul de dispozitive căutând managerul de dispozitive în meniul Start și făcând clic pe pictograma acestuia.

Windows10-dispozitiv-manager

2. În applet-ul Device Manager, căutați placa grafică în „adaptoare de afișare”. Trebuie să rețineți că numele plăcii grafice va fi diferit în funcție de producători.

Windows10-dispozitiv-manager-placă-grafică

3. Faceți clic dreapta pe opțiunea „actualizare driver” a plăcii grafice.

driver-grafic Windows10

4. Selectați opțiunea „Căutați automat driverul de software actualizat“. Alegerea acestei opțiuni permite computerului să caute o actualizare a driverului plăcii dvs. grafice. Această actualizare este instalată automat pe laptop.

Windows10-grafică-actualizare-driver

3. Verificați Event Viewer

Vizualizatorul de evenimente este un instrument foarte important și, în multe cazuri, o soluție vitală. Vă poate spune ce s-a întâmplat în momentul în care sa produs corupția structurii critice. Oferă un indiciu mai educat cu privire la programul vinovat.

Pentru a utiliza vizualizatorul de evenimente pentru a urmări cauza acestei blocări, urmați acești pași simpli.

1. Deschideți vizualizatorul de evenimente utilizând comanda rapidă de la tastatură Victorie + X și selectând opțiunea „Vizualizator de evenimente”.

2. Odată ce aceasta se deschide, selectați Jurnalele și sistemul Windows. Căutați evenimentul suspect în secțiunea medie a vizualizatorului de evenimente. Acestea vor fi evenimente care au avut loc în jurul prăbușirii. Puteți dezinstala un program suspect care rulează în acel moment pentru a vedea dacă acesta a fost cauza blocării.

Windows10-evenimente-vizualizator

Concluzie

Ultima soluție dacă aceste remedieri nu funcționează va fi o instalare curată sau o resetare din fabrică. Cu toate acestea, acest lucru nu este adesea necesar. La fel ca multe probleme pe care le veți avea cu Windows 10, acest lucru poate fi rezolvat mai ales urmând pașii de mai sus.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *