Cum să descărcați Amlogic USB Burning Tool

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați instrumentul de ardere USB Amlogic: Ești utilizator Android TV Box? Doriți să actualizați firmware-ul televizorului dvs.? Ei bine, atunci veți avea nevoie de un instrument flash numit Amlogic USB Burning Tool. Acest instrument este personalizat pentru a funcționa cu PC-uri Windows și folosind acest instrument puteți actualiza casetele Android TV bazate pe Amlogic care au firmware-ul .img. Deși veți găsi o sumă de câteva instrumente online, Amlogic USB Burning Tool este cel mai bun din afaceri.

Citește și: Top 5 cele mai bune versiuni Grim Dawn din 2020

În această postare, vom acoperi instrumentul Amlogic USB Burning Tool și caracteristicile sale. Nu numai asta, vă vom ghida și prin procesul de actualizare a firmware-ului Android TV Box folosind acest instrument. Ei bine, cu toate acestea, să începem să discutăm rapid despre elefantul camerei, nu-i așa?

Ce este Amlogic USB Buring Tool?

Amlogic USB Burning Tool, așa cum s-a menționat mai devreme, este un instrument de firmware special conceput pentru dispozitivele bazate pe Amlogic, în special pentru Android TV Boxes. Pentru a fi precis, este un instrument intermitent de imagine pentru cutii Android TV. De exemplu, să luăm dispozitive Xiaomi. Pentru a trece la firmware pe Xiaomi va trebui să aveți un instrument numit MiFlash, care este special conceput pentru a bloca firmware-ul stocului pe dispozitivele Xiaomi.

La fel, instrumentul USB Burning Tool este creat special pentru dispozitivele bazate pe Amlogic pentru a bloca firmware-ul stocului. Toate dispozitivele bazate pe Android vor primi actualizări de firmware de la OEM-uri, deoarece aceste actualizări care vin prin OTA ajută la creșterea stabilității generale, a experienței utilizatorului și a mult mai mult.

De asemenea, citiți: Cum să remediați această versiune de Windows va expira în curând problema în Windows 10

Dar pentru majoritatea acestor cutii Android TV nu ar primi actualizări din anumite motive, dar puteți găsi cu ușurință online imaginile actualizate pentru cutiile dvs. Android TV. Acum, aici intră în acțiune Instrumentul de ardere USB Amlogic. Este demn de menționat faptul că acesta este un instrument foarte ușor de intermitent al firmware-ului, care poate fi rulat pe sistemul de operare Windows, prin intermediul căruia puteți bloca orice firmware pe orice dispozitiv Amlogic.

Caracteristici distinctive ale instrumentului de ardere amlogică

Acum, că știți exact ce este Amlogic Burning Tool și ce poate face, este timpul pentru noi să discutăm caracteristicile Amlogic Burning Tool.

 1. Instalator: Descărcați Amlogic Burning Tool vine ca o aplicație de instalare, la fel ca orice alt instrument flash de pe piață. Așa cum am menționat mai devreme, această aplicație ar trebui instalată pe PC-uri Windows. După ce ați terminat, puteți arde cu ușurință firmware-ul pe USB și apoi îl puteți instala pe TV Box, ceea ce face procesul mult mai ușor.
 2. Firmware Flash: Folosind acest instrument, puteți bloca firmware-ul stocului de pe dispozitivul dvs., care se bazează pe Amlogic SoC. Procesul de instalare este destul de simplu și ușor de fapt! (Mai multe despre asta mai târziu)
 3. Limbi: Instrumentul Amlogic USB Burning își are originea în două limbi, adică engleza și chineza.
 4. Diverse: Utilizând Instrumentul de ardere Amlogic, puteți efectua, de asemenea, sarcini precum ștergerea datelor, ștergerea blițului, ștergerea bootloaderului, suprascrierea tastelor și lista continuă!

Descărcați Amlogic USB Burning Tool

Acum, că aveți o idee clară despre ce este acest instrument și ce poate face, puteți continua să descărcați Amlogic USB Burning Tool de pe linkul de mai jos!

Descărcați cel mai recent instrument de ardere Amlogic

Cum să flashezi firmware-ul pe Android TV Box folosind instrumentul de ardere USB Amlogic

Înainte de a începe

De asemenea, citiți: Cum să remediați eroarea Dev 6068 pe COD: Warzone

 • Asigurați-vă că Android TV Box este conectat la computer.
 • Televizorul la care este conectat Box-ul ar trebui să fie pornit până la finalizarea procesului.
 • Asigurați-vă că toate conexiunile sunt colanți, deoarece este un proces uriaș de a începe de la capăt!

Ghid pas cu pas

 1. Descărcați Amlogic USB Burning Tool din secțiunea de descărcare de mai sus și extrageți-l într-un folder.
 2. Odată extras, deschideți folderul și veți vedea InstallDriver.exe
 3. Va trebui să instalați această aplicație, deoarece fără aceasta computerul dvs. nu poate detecta dispozitivul care rulează Amlogic.
 4. Acum, deschideți folderul USB_Burning_Tool și apoi rulați USB_Burning_Tool.exe
 5. Aici se deschide expertul de configurare, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe Următorul de câte ori ați cerut și să faceți clic pe instalare.
 6. Acum, puteți deschide aplicația și veți vedea că aceasta este în chineză. Nu vă panicați, puteți face clic și deschide a doua opțiune de pe bara de instrumente și selecta Engleză.
 7. După ce ați terminat, trebuie să puneți televizorul în modul de recuperare. Fiecare TV Box are un mod diferit de a ajunge la modul de recuperare.
 8. Acum faceți clic pe opțiunea Fișier și navigați pentru a găsi fișierul .img al firmware-ului.
 9. În timp ce sunteți acolo, nu uitați să debifați caseta cheii de suprascriere. Faceți clic pe Start pentru a începe procesul de actualizare a firmware-ului.
 10. Odată instalat, faceți clic pe Stop și atât.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat în cum să Descărcați Amlogic USB Burning Tool, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.