Cum să descărcați autocolante WhatsApp? Care sunt cele mai bune aplicații de autocolante WhatsApp?

wastickers
⏱️ 4 min read

WhatsApp permite utilizatorilor săi să trimită autocolante în conversații de grup și individuale. Puteți descărca autocolante din biblioteca WhatsApp sau puteți utiliza aplicații terțe pentru a accesa autocolante unice și distractive pe care să le trimiteți prietenilor și familiei. Puteți chiar să creați autocolante personalizate folosind imaginile din galeria telefonului dvs.! În acest articol, vă arătăm cum să descărcați autocolante WhatsApp și cele mai bune aplicații din care puteți descărca autocolante.

Citeste si: pTron Bassbuds Nyx cu o carcasă transparentă de încărcare lansată în India

Iată cum puteți descărca autocolante pe WhatsApp

Pasul 1: Deschideți aplicația WhatsApp pe smartphone și selectați un chat de grup sau o conversație individuală.

Pasul 2: Atingeți pictograma Emoji și selectați pictograma autocolant din partea de jos. Îl vei găsi lângă pictograma GIF.

Atingeți pictograma Emoji

Pasul 3: Veți putea vedea autocolantele descărcate. Dacă doriți să adăugați mai multe autocolante la colecția dvs., atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus al secțiunii.

atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus al secțiunii.

Pasul 4: În fereastra următoare, veți putea vedea colecția de stickere WhatsApp. Pentru a descărca un pachet de stickere, atingeți pur și simplu pictograma de descărcare din dreapta unui anumit pachet.

Pasul 5: De asemenea, puteți descărca autocolante dintr-o aplicație terță parte. Pur și simplu atingeți „Descoperiți aplicațiile de autocolante” și veți fi direcționat către Magazinul Google Play. Alegeți orice aplicație care vă place pentru a-și descărca colecția de stickere.

Pur și simplu atingeți „Descoperiți aplicațiile de autocolante”

Pasul 6: Folosind aplicații precum Sticker.ly, puteți să răsfoiți milioane de autocolante și chiar să vă creați propriile autocolante personalizate!

Iată câteva aplicații cu cele mai bune colecții de stickere

Stickify

Stickify.  Cum să descărcați autocolante WhatsApp?  Care sunt cele mai bune aplicații de autocolante WhatsApp?

Stickify aplicația se mândrește cu peste un miliard de autocolante în colecția sa. Puteți găsi autocolante pentru fiecare temă, inclusiv festivaluri, jocuri, seriale TV și multe altele. După ce descărcați un pachet de stickere, faceți clic pe „Adăugați la WhatsApp”. Puteți accesa autocolante în fereastra de chat pe WhatsApp. De asemenea, puteți utiliza Stickify pentru a elimina fundalul din imagini și pentru a le converti în autocolante.

Emojidom

Emojidom.  Cum să descărcați autocolante WhatsApp?  Care sunt cele mai bune aplicații de autocolante WhatsApp?

Dacă cauți autocolante care arată ca emoji-uri, Emojidom este aplicația pentru tine! Emojidom are o colecție de peste 7000 de autocolante care acoperă diferite teme precum celebrități, Crăciun, zile de naștere, vreme, bani, comunicare și multe altele. De asemenea, Emojidom vă permite să trimiteți un autocolant direct pe WhatsApp, fără a fi nevoie să descărcați mai întâi întregul pachet. Emojidom își actualizează în mod regulat colecția de stickere, astfel încât să găsiți mereu ceva nou!

Sticker.ly

Sticker.ly.  Cum să descărcați autocolante WhatsApp?  Care sunt cele mai bune aplicații de autocolante WhatsApp?

Sticker.ly este una dintre cele mai mari aplicații de stickere din jur, oferind o colecție de peste un miliard de stickere pentru WhatsApp și Telegram. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Sticker.ly este că vă puteți urmări artiștii preferați și puteți ține pasul cu noile pachete de stickere pe care le publică. De asemenea, puteți căuta stickere la modă și puteți vedea ce stickere le descarcă toată lumea! Sticker.ly are, de asemenea, un instrument care vă permite să vă creați propriile autocolante personalizate.

Autocolante amuzante 3D

Autocolante amuzante 3D.  Cum să descărcați autocolante WhatsApp?  Care sunt cele mai bune aplicații de autocolante WhatsApp?

Autocolante amuzante 3D vă permite să descărcați meme-urile preferate ca autocolante pentru WhatsApp. Colecția aplicației constă din toate meme-urile celebre de-a lungul anilor. Pur și simplu selectați autocolantele preferate și adăugați-le la WhatsApp pentru a face conversațiile mai distractive.

Citeste si: Cele mai bune modalități simple de a schimba sensibilitatea ecranului tactil pe Android și iPhone

Concluzie

Acesta este modul în care puteți descărca autocolantele preferate pe WhatsApp. Există o mulțime de aplicații de stickere pe Google Play Apps care vă permit să răsfoiți și să descărcați stickere distractive pentru WhatsApp. Puteți gestiona autocolantele descărcate chiar de pe WhatsApp. Spune-ne în comentarii ce stickere îți place să folosești!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x