Cum să descărcați cu ușurință videoclipuri de pe web cu xVideoServiceThief

Cum să descărcați cu ușurință videoclipuri de pe web cu xVideoServiceThief

⌛ Reading Time: 4 minutes

Descărcarea de videoclipuri de pe Internet se poate simți ca un pic. Există diverse site-uri web care pot face treaba, dar de obicei au opțiuni scurte și viteză redusă. Aici intervine xVideoServiceThief. Acest instrument intitulat subrept, care sună ca un fel de virus de computer din anii 90, vă permite să descărcați videoclipuri, să le convertiți instantaneu în majoritatea formatelor majore și chiar să vă programați descărcările.

Aici vă vom arăta cum să utilizați xVideoServiceThief pentru a transforma descărcările video într-o plimbare în parc.

Cum se utilizează xVideoServiceThief

Mai întâi, va trebui descărcați xVideoServiceThief (xVST) de pe site-ul oficial. Este disponibil pentru Windows, Mac și Linux. Deși este în esență același lucru pe toate platformele, vom face demonstrația pe PC, astfel încât anumite detalii din instrucțiuni pot varia ușor.

După instalarea xVST, deschideți-l. (Instrumentul în sine vă recomandă să rulați ca administrator de fiecare dată făcând clic dreapta pe pictograma aplicației și făcând clic pe „Rulați ca administrator”.) Veți primi o fereastră pop-up care solicită o donație și, de asemenea, o fereastră pop-up care vă întreabă dacă doriți pentru a dezactiva „Site-uri pentru adulți”. Aceasta va elimina toate pluginurile referitoare la descărcarea de conținut pentru adulți și pornografie. Faceți acest lucru după cum doriți, nu judecăm, sincer.

Odată ce sunteți pe ecranul principal xVST, puteți începe alinierea videoclipurilor pentru descărcare. Faceți clic pe „Adăugați un videoclip” în colțul din dreapta sus și copiați-inserați adresa URL a videoclipului pe care doriți să îl adăugați.

ce-este-xvideoservicethief-how-to-use-add-video-url1

Lucrul grozav este că puteți așeza la coadă câte videoclipuri doriți să descărcați în acest fel, iar xVST le va descărca și le va converti în ordine. Dacă doriți să acordați prioritate anumitor videoclipuri pe care să le descărcați pe altele, faceți clic dreapta pe un videoclip din listă, apoi selectați „Mutați în sus” sau „Mutați în jos”. Din meniul cu clic dreapta, puteți, de asemenea, întrerupe descărcările, anula descărcările, șterge și redenumi videoclipuri și multe altele.

ce-este-xvideoservicethief-how-to-use-change-order1

Conversia videoclipurilor folosind xVideoServiceThief

Când adăugați videoclipuri noi pentru a converti, puteți bifa caseta „Anulați opțiunile de conversie originale” pentru a seta propriii parametri video și audio pentru a converti videoclipul în.

Ce este xvideoservicethief-how-to-use-override-original-options1

Opțiunile implicite au ca rezultat videoclipuri de o calitate destul de rudimentară și le puteți îmbunătăți aici schimbând formatul de ieșire în „Format MP4 HD” și mărind rezoluția video și calitatea ieșirii.

Dacă doriți să modificați setările implicite de conversie pentru descărcările viitoare, faceți clic pe „Mai multe opțiuni” în colțul din dreapta jos al xVST, apoi faceți clic pe „De bază” în panoul din stânga și bifați „Conversia videoclipurilor în Mpeg / DivX / etc. ” cutie. Credem că setările de mai jos sunt o alegere destul de bună pentru videoclipuri rezonabile (dar nu remarcabile) de înaltă calitate, dar, desigur, le puteți adapta la propriile nevoi.

ce-este-xvideoservicethief-how-to-use-change-default-conversion

Programați descărcări video în xVideoServiceThief

Una dintre cele mai bune opțiuni din xVST este abilitatea de a rula întregul proces de descărcare / conversie într-un program personalizat, astfel încât totul se poate întâmpla atunci când nu utilizați computerul.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Mai multe opțiuni” pe ecranul de pornire xVST, apoi selectați „Programare” în panoul din stânga.

Bifați caseta „Personalizați descărcarea programului meu”, apoi apăsați pictograma verde „+” din colțul din dreapta jos. Selectați orele pe care doriți să le dedicați descărcării videoclipurilor, bifați caseta „Activ” pentru a vă activa programul, apoi faceți clic pe „OK”.

ce-este-xvideoservicethief-how-to-use-schedule-downloads

Puteți adăuga oricâte intervale de timp pentru programul de descărcare doriți folosind această metodă. După ce ați terminat, faceți clic pe „OK” pentru a reveni la ecranul de pornire xVST.

Înapoi pe ecranul de pornire, veți vedea o bifă lângă caseta „Descărcați automat videoclipurile” și un ceas lângă acesta. Asta înseamnă că videoclipurile se vor descărca în conformitate cu programul dvs., astfel încât să puteți face coada câte doriți și să sortați ordinea de încărcare, dar nu se vor descărca până la orele dvs. programate. Debifați această casetă pentru a dezactiva programul și pentru a descărca videoclipuri pe măsură ce le adăugați.

ce-este-xvideoservicethief-how-to-use-schedule-downloads-21

Concluzie

Asta ar trebui să fie tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă descărca videoclipurile pe internet în propriile mâini. xVideoServiceThief rămâne o aplicație robustă, deși ar putea folosi cu adevărat actualizări în câteva domenii, cum ar fi funcția de căutare online (care pare să fie defectă) și suport pentru videoclipuri HD. Totuși, ca modalitate de a captura videoclipuri din întreaga lume, este o opțiune bună.