Cum să descărcați cu ușurință videoclipuri online pe Android cu Keepvid Android

Cum să descărcați cu ușurință videoclipuri online pe Android cu Keepvid Android
⏱️ 6 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Keepvid. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Este posibil să nu fie în fiecare zi, dar vor exista momente când doriți să descărcați un videoclip sau un audio în flux, astfel încât să vă puteți bucura de el offline. Acest lucru este valabil mai ales atunci când călătoriți și nu veți avea nicio conexiune de internet fiabilă. Cu toate acestea, problema cu majoritatea aplicațiilor de streaming este că acestea nu vă permit să descărcați video sau audio pentru vizualizare offline. Chiar și atunci când permit acest lucru, nu veți putea să le redați în playerul audio sau video preferat din cauza restricțiilor DRM. Pentru a face față acestui tip de situații, puteți utiliza o aplicație gratuită, cum ar fi Keepvid Android.

Keepvid Android este o aplicație simplă și simplă, care vă permite să descărcați videoclipuri de pe diverse site-uri de streaming video precum YouTube, Facebook, Instagram, Vimeo, Tumblr etc.

Caracteristici ale aplicației Android Keepvid

Suportă o gamă largă de site-uri de partajare video: Unul dintre cele mai bune lucruri despre aplicația Keepvid este că acceptă mai mult de douăzeci de site-uri de partajare video. Aceste site-uri includ, dar nu sunt limitate la YouTube, Facebook, Instagram, Vimeo, Tumblr, Vine, Dailymotion, SoundCloud, FunnyorDie, MixCloud și Cloudy.

Descărcați videoclipuri de înaltă definiție: Pe site-urile acceptate, cum ar fi YouTube, puteți descărca videoclipuri de înaltă definiție. De fapt, aplicația Keepvid acceptă și descarcă videoclipuri HD, UHD și 2K fără probleme.

Suportă descărcări în lot: Folosind aplicația Keepvid puteți descărca mai multe videoclipuri din mai multe surse în același timp.

Convertiți și descărcați fișiere muzicale: Dacă doriți, puteți converti videoclipuri în fișiere muzicale din mers și le puteți descărca de pe site-uri acceptate, cum ar fi YouTube. La fel ca în cazul videoclipurilor, puteți descărca sunetul în calitate de 128 kbps, 256 kbps sau 320 kbps. Această caracteristică este foarte utilă atunci când doriți să descărcați melodii, podcast-uri etc.

Interfață de utilizator simplă și minimă: Spre deosebire de alte aplicații de descărcare video, interfața utilizatorului Keepvid este foarte minimă și simplă. Doar selectați site-ul dvs. de streaming video, găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați și atingeți pictograma Descărcare. Este atât de simplu de utilizat aplicația.

Instalare și utilizare

A începe, descărcați aplicația Keepvid de pe site-ul său oficial. Deoarece aplicația nu se află în Magazin Play, trebuie să activați opțiunea „Surse necunoscute” în Android pentru ao instala. Pentru aceasta, deschideți aplicația Setări și navigați la „Securitate”. Aici, derulați în jos și comutați butonul de lângă „Surse necunoscute” din secțiunea Administrare dispozitiv.

După ce ați făcut acest lucru, deschideți fișierul apk descărcat și atingeți butonul „Instalare”.

keepvid-android-click-on-install

După instalarea aplicației, atingeți butonul „Deschideți” pentru a deschide aplicația.

keepvid-android-app-installed-select-open

După cum puteți vedea, toate site-urile de partajare video acceptate sunt listate pe ecranul de pornire.

keepvid-android-homescreen

Dacă nu găsiți sursa preferată, derulați în jos și faceți clic pe pictograma „Adăugați site-uri” (trei puncte orizontale).

keepvid-android-select-add-more

În fereastra Adăugați site-uri, selectați site-urile de partajare video la alegere.

keepvid-android-select-services

Modificările vor fi reflectate instantaneu pe ecranul de pornire.

keepvid-android-services-added

În cazul meu, vreau să descarc un videoclip de pe YouTube, așa că am selectat opțiunea YouTube pe ecranul principal, am căutat videoclipul și l-am deschis. În timp ce videoclipul este redat, atingeți butonul „Descărcați” care apare în colțul din dreapta jos.

keepvid-android-tap-on-download-button

De îndată ce faceți clic pe buton, Keepvid va analiza videoclipul și va afișa toate calitățile în care poate fi descărcat videoclipul și dimensiunile lor de descărcare respective. Doar atingeți calitatea videoclipului în care doriți să fie descărcat videoclipul. Așa cum am spus mai devreme, puteți descărca videoclipul ca fișier MP3. Tot ce trebuie să faceți este să selectați opțiunea potrivită. În cazul meu, selectez videoclipul 1080p.

keepvid-android-select-video-quality

După ce selectați calitatea videoclipului, Keepvid va descărca videoclipul.

keepvid-android-download-file

Odată ce descărcarea este finalizată, Keepvid va îmbina automat audio și video, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la fuzionarea și conversia manuală a acestora. YouTube trimite fișiere audio și video separat atunci când selectați opțiunea de înaltă calitate. Pentru a vedea descărcarea, faceți clic pe pictograma Descărcare care apare în colțul din dreapta sus.

pictograma keepvid-android-click-on-downloads

Acțiunea de mai sus vă va duce la pagina Descărcări. Aici puteți vedea toate videoclipurile descărcate și descărcate de pe diverse site-uri de partajare video.

keepvid-android-downloads-files

În mod implicit, Keepvid stochează toate videoclipurile descărcate în spațiul de stocare intern. Dacă aveți puțin spațiu, puteți schimba locația de descărcare pe cardul SD extern. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe acea pictogramă roată mică care apare în colțul din dreapta sus al paginii Descărcări.

keepvid-android-select-download-settings-option

În pagina Setări atingeți opțiunea „Calea descărcărilor”.

keepvid-android-tap-download-path-option

Acum, selectați opțiunea „ExtSDcard”.

keepvid-android-select-external-sd-card

Pagina de setări listează noua cale de descărcare. Rețineți-o, astfel încât să puteți găsi videoclipurile descărcate atunci când utilizați un manager de fișiere.

keepvid-android-download-path-changed

De asemenea, atunci când încercați să redați videoclipul descărcat direct de pe Keepvid, acesta îl redă prin KV Media Player. Dacă doriți, puteți face ca videoclipul să fie redat în playerul media preferat. Pentru a schimba opțiunea, derulați în jos și atingeți opțiunea „Player video implicit”.

keepvid-android-select-default-video-player-option

Selectați playerul video preferat din lista de opțiuni.

keepvid-android-select-media-player

Concluzie

Keepvid Android este o aplicație simplă care face exact ceea ce spune că va face. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la opțiunile inutile, interfața de utilizator aglomerată, reclamele intruzive etc. În plus, spre deosebire de alte aplicații, Keepvid vă oferă flexibilitatea de a viziona videoclipuri și de a asculta muzică offline în playerul media preferat. Deci, dacă vă place să vă bucurați de conținut media offline, încercați Keepvid. La urma urmei, este gratuit.

Acestea fiind spuse, versiunea gratuită a aplicației este acceptată de reclame. Dacă nu vă plac anunțurile, puteți achiziționa versiunea premium la 1,99 USD. Cu versiunea premium, veți debloca, de asemenea, capacitatea de a descărca videoclipuri 2K și fișiere audio MP3 de înaltă calitate.

Fă comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele tale despre utilizarea Keepvid pentru a descărca și viziona videoclipuri offline.

Descărcați aplicația Android Keepvid

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x