Cum să descărcați filme de pe Netflix în Windows 10

Cum să descărcați filme de pe Netflix în Windows 10
⏱️ 3 min read

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming de filme și emisiuni la cerere. În aprilie 2017, compania a raportat că are peste 98 de milioane de abonați, cu puțin peste 50 de milioane în Statele Unite.

La sfârșitul anului trecut, Netflix a introdus o nouă funcție care permite utilizatorilor să descarce filme și emisiuni TV pe telefoanele și tabletele lor. Recent, compania a adăugat și dispozitive Windows la listă, permițând astfel vizionarea offline pe computer sau laptop.

Notă importantă: vizionarea offline nu funcționează din browserul dvs. Mai întâi trebuie să descărcați aplicația Netflix din Windows Store.

Descărcarea de filme și spectacole

Pentru a face acest lucru, trebuie să navigați la Windows Store – cel mai simplu mod de a ajunge acolo este să tastați „Windows Store” în câmpul de căutare din colțul din stânga jos al ecranului, să căutați Netflix și să instalați aplicația

Te interesează să folosești următoarele cont de netflix gratis

Te interesează să folosești următoarele cont de netflix gratis.

După ce ați terminat descărcarea aplicației, trebuie să faceți clic pe „Conectați-vă”, unde puteți introduce acreditările conectate la serviciul de streaming. În ecranul următor, trebuie să alegeți contul de utilizator pe care doriți să îl utilizați pentru Netflix, ducându-vă la secțiunea de pagină de start a contului dvs., unde puteți începe să descărcați filme și / sau emisiuni TV!

Notă: în ciuda faptului că Netflix permite vizionarea multor conținuturi offline, nu toate emisiunile și filmele pot fi descărcate.

Dacă aveți timp, puteți căuta emisiunea sau filmul pe care doriți să îl descărcați și, dacă are pictograma mică de descărcare (se poate vedea mai jos), îl puteți descărca și viziona offline.

Cu toate acestea, o opțiune mai ușoară este să faceți clic pe pictograma meniu din colțul din stânga sus al aplicației și să navigați la „Disponibil pentru descărcare”. Selectați filmul sau spectacolul pe care doriți să îl urmăriți offline și căutați pictograma de descărcare (așa cum se vede în imaginea de mai jos). Pentru seriale, trebuie să selectați primul sezon pentru vizionarea offline.

netflix-series-download

Urmăriți filme și spectacole descărcate

După terminarea descărcării, trebuie să faceți clic pe pictograma meniu și să navigați la „Descărcările mele”. Acolo puteți să faceți clic pe butonul de redare de pe imaginea unui film sau a unei emisiuni TV pentru a viziona.

Deoarece nimeni nu are o cantitate infinită de stocare, la un moment dat trebuie să ștergeți o parte din conținutul descărcat. Puteți face acest lucru navigând la emisiunea sau filmul pe care doriți să îl ștergeți în Descărcările mele, făcând clic pe pictograma bifă și făcând clic pe „Ștergeți descărcarea”.

netflix-șterge-arată

Concluzie

Poate fi util să descărcați filme și seriale legal pe laptop și să le urmăriți în mișcare. Vi se pare utilă această caracteristică? Dacă nu sunteți utilizator Netflix, această caracteristică vă va atrage să vă înscrieți la Netflix? Lasă comentariile tale mai jos în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x