Cum să descărcați filme și emisiuni TV de pe Netflix

Cum să descărcați filme și emisiuni TV de pe Netflix
⏱️ 6 min read

Netflix poate fi regele serviciilor media în flux, dar asta nu înseamnă că se pot odihni pe lauri. Există o mulțime de platforme de streaming acolo, toate concurând pentru superioritate și pentru banii câștigați din greu. Odată cu anunțul că Amazon își va face parte din conținutul lor disponibil pentru descărcare, utilizatorii Netflix au răsuflat colectiv. De ani de zile, utilizatorii Netflix strigă pentru această funcție și, în cele din urmă, gândirea lor doritoare a devenit o realitate. Recent, Netflix a anunțat că utilizatorii vor putea descărca filme și emisiuni TV pentru vizionare offline.

Această caracteristică este o binecuvântare pentru junkii Netflix care trebuie să suporte perioade lungi fără o conexiune la Internet. Îți poți imagina un zbor fără să te chinui Portocaliul este noul negru? Acum nu mai trebuie.

Cerințe

În momentul redactării acestui articol, descărcarea de filme și emisiuni TV de pe Netflix necesită următoarele:

  • Un iPhone, iPad sau iPod care rulează iOS 8.0 sau o versiune ulterioară
  • Un telefon sau tabletă care rulează Android 4.4.2 sau o versiune ulterioară
  • Cea mai recentă versiune a aplicației Netflix pentru iOS sau Android

Notă: În prezent, Netflix acceptă doar descărcarea de conținut pe dispozitive Android și iOS. De asemenea, este de la sine înțeles că trebuie să aveți un cont Netflix activ. În plus, trebuie să aveți o conexiune la Internet pentru a descărca de pe Netflix. Descărcarea unui videoclip consumă aproximativ aceeași cantitate de date ca streaming, deci fiți conștienți de orice limită de date pe care o aveți.

Cum să descărcați un videoclip de pe Netflix

netflix-download-download

Din păcate, nu toate titlurile din catalogul Netflix pot fi descărcate pentru vizualizare offline. Găsirea emisiunilor TV și a filmelor disponibile pentru descărcare se poate face în două moduri. Mai întâi, deschideți aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. iOS sau Android. De aici puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta manual titluri. Cele disponibile pentru descărcare vor avea o pictogramă care arată ca o săgeată îndreptată în jos.

Dacă doriți doar să răsfoiți toate titlurile pe care le puteți descărca, atingeți pictograma meniu din aplicația Netflix. Ar trebui să vedeți o opțiune etichetată „Disponibil pentru descărcare”. Dacă o atingeți, veți ajunge la un ecran care prezintă o varietate de titluri, toate putând fi descărcate.

Când ați găsit ceva care vă atrage interesul, selectați-l atingând pictograma acestuia. Veți fi adus la pagina de descriere detaliată a titlului pe care l-ați selectat. Ar trebui să vedeți o pictogramă de descărcare care arată ca o săgeată îndreptată în jos. Dacă atingeți săgeata, va începe descărcarea acelui titlu și o bară de progres albastră va apărea în partea de jos.

Urmăriți videoclipurile descărcate

netflix-my-downloads

Când descărcarea dvs. este terminată, veți vedea o mică pictogramă albastră lângă titlu. Pentru a-l urmări, va trebui să atingeți din nou pictograma meniu. De aici veți vedea o intrare în meniu numită „Descărcările mele”. Continuați și apăsați pe asta. Aceasta vă va duce la un ecran care vă arată toate titlurile pe care le-ați descărcat pe acel dispozitiv. Pur și simplu atingeți una dintre ele pentru a o viziona. Asta e!

Schimbarea calității descărcărilor video

Streamingul video poate mesteca o mulțime de lățime de bandă, deci nu ar trebui să fie o surpriză faptul că descărcarea videoclipului își consumă și cota corectă. Când descărcați videoclipuri de pe Netflix (sau chiar le transmiteți în același timp), este important să luați în considerare acest lucru din două motive: utilizarea datelor și spațiul de stocare.

Cu fluxul video, conținutul dvs. este redat instantaneu. Cu toate acestea, odată cu descărcarea, va trebui să așteptați ca întreaga emisiune TV sau film să se termine descărcarea înainte de a o putea viziona. În plus, fișierele mari (cum ar fi videoclipurile) consumă mai mult spațiu de stocare. Deoarece fișierele video digitale sunt destul de mari, va trebui să vă monitorizați utilizarea datelor. Evident, acest lucru nu este la fel de îngrijorător pentru cineva care are date nelimitate, dar așa cum am menționat anterior, descărcarea fișierelor mari poate avea efecte negative asupra rețelei dvs.

calitate-descărcare netflix

Pentru cei care doresc să economisească lățimea de bandă, spațiul de stocare sau sunt doar nerăbdători, Netflix le permite utilizatorilor să aleagă ce calitate video preferă atunci când descarcă. În prezent există două opțiuni, Standard și Superior. Standard este un videoclip de calitate inferioară; cu toate acestea, va avea o dimensiune mai mică a fișierului, reducând utilizarea lățimii de bandă și spațiul de stocare. De asemenea, va dura un timp mai scurt pentru descărcare. Mai mare este o rezoluție mai bună; cu toate acestea, va consuma mai multă lățime de bandă și spațiu de stocare, pe lângă faptul că va dura mai mult timp pentru descărcare.

Pentru a schimba calitatea descărcărilor dvs. Netflix, atingeți pictograma meniu din aplicația Netflix. Găsiți opțiunea etichetată Setări aplicație și derulați în jos până la Descărcări. Sub titlul Descărcări, veți vedea „Calitatea videoclipului”. Dacă atingeți, veți găsi opțiunile standard și superioare. Selectați-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Descărcarea videoclipurilor nu este disponibilă pentru vizualizare offline

Am menționat anterior cum întregul catalog Netflix nu este disponibil pentru descărcare. Deci, ce se întâmplă când ești pe cale să pleci într-o călătorie lungă și să afli că nu poți descărca filmele pe care vrei să le aduci cu tine? Dacă într-adevăr nu puteți fi fără aceste titluri, atunci există soluții alternative. Acestea necesită utilizarea unui software de înregistrare a ecranului, deci trebuie să transmiteți în întregime filmul sau emisiunea TV în întregime în timp ce înregistrați.

netflix-screen-recorder

Nu acceptăm această metodă, deoarece este împotriva termenilor și acordurilor Netflix. Dacă doriți mai multe informații cu privire la această metodă, puteți face acest lucru cu o căutare rapidă în motorul dvs. de căutare preferat. Rețineți că, dacă trebuie absolut să descărcați ceva care nu este disponibil prin intermediul aplicației oficiale integrate, faceți acest lucru pe propriul risc.

Ați folosit funcția de descărcare încorporată a aplicației Netflix? Ce crezi despre? Aveți vreo problemă? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x