Cum să descărcați fișierul ISO 21H2 Windows 10 (previzualizare)

Come scaricare il file ISO di Windows 10 21H2 anteprima.webp
⏱️ 2 min read

Deși actualizarea Windows 10 noiembrie 2021 (versiunea 21H2) nu a fost încă lansată oficial, Microsoft a confirmat că următoarea actualizare a caracteristicilor a fost deja finalizată, iar Insiders pot descărca acum o previzualizare a fișierului ISO final pentru a efectua o instalare curată sau un upgrade pe loc.

Previzualizarea ISO Windows 10 este destinată clienților comerciali să testeze și să valideze sistemul de operare înainte ca acesta să devină disponibil în general pentru toată lumea. Cu toate acestea, oricine îl poate descărca de pe pagina Windows Insider Preview Downloads pentru a face upgrade mai devreme. Singura problemă este că veți face o instalare completă a actualizării din noiembrie 2021, indiferent dacă alegeți să începeți cu o instalare nouă sau să actualizați configurația curentă.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a descărca fișierul ISO pentru a obține acces anticipat la Windows 10 21H2. (Vezi si acest tutorial video pe canalul YouTube Pureinfotech cu pașii pentru a finaliza această sarcină.)

Cum să descărcați fișierul ISO 21H2 Windows 10

Pentru a descărca fișierul ISO final pentru Windows 10 21H2, urmați acești pași:

  1. Deschis Descărcări de previzualizare Windows Insider pagină.

  2. Conectați-vă cu acreditările programului Windows Insider (dacă este cazul).

  3. În secțiunea „Selectați ediția”, selectați Windows 10 Insider Preview (Canal de previzualizare lansare) – Build 19044.1288 opțiune.

  4. Apasă pe A confirma buton.

  5. Selectați limba produsului.

  6. Apasă pe A confirma buton.

  7. Apasă pe Descărcare pe 64 de biți buton.

După ce ați finalizat pașii, ISO final pentru Windows 10 21H2 se va descărca pe computer. Dacă rulați versiunea pe 32 de biți de Windows, trebuie să utilizați versiunea pe 32 de biți Descarca buton.

După descărcarea fișierului ISO, puteți utiliza instrumente, cum ar fi Rufus, pentru a crea un mediu de instalare cu o unitate flash USB. Dacă intenționați să efectuați o actualizare în loc, puteți pur și simplu să faceți dublu clic pe ISO pentru a-l monta în File Explorer și a continua cu procesul de configurare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...