Cum să descărcați Fortnite pe Android după ce ați fost eliminat din Google Play Store

1606128425 840 560
⏱️ 2 min read

Patru luni este cât timp celebra luptă royale din Jocuri epice. După ce a aterizat în aprilie anul trecut în magazinul oficial Android, Google a retras Fortnite din Magazinul Play dimineața trecută pentru încălcarea regulilor sale.

De astăzi nu mai putem descărca Fortnite din Play Store. Dacă am avut deja jocul instalat, putem continua să jucăm, dar dacă dorim să îl instalăm din nou sau continuăm să primim noile actualizări ale acestuia, acum trebuie să descărcați Fortnite pentru Android din alte magazine. În continuare vom vedea diferitele moduri de a descărca acest joc de pe Epic Games pe mobil.

De la un Samsung sau Huawei

Fortnite

Dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy sau Huawei, puteți descărca programul de instalare de la Jocuri epice sau Fortnite din magazinele lor de aplicații respective.

În cazul Samsung Galaxy va trebui să mergeți la Magazinul Galaxy și descărcați Jocuri epice. Odată descărcată această aplicație, deschideți acest program de instalare și faceți clic pe Fortnite pentru a continua cu instalarea acestuia.

Fortnite

În Huawei acceptat, veți găsi programul de instalare Fortnite la Galeria de aplicații. Instalați aplicația și rulați programul de instalare pentru a instala jocul pe dispozitivul dvs. Huawei.

Magazin de jocuri epice

Pentru restul modelelor trebuie să recurgem direct la Site-ul oficial al jocurilor Epic, pentru a descărca propriul program de instalare din browserul web al dispozitivului nostru Android. Pentru asta trebuie urmați acești pași:

1. Deschideți browserul mobil și accesați fortnite.com/android

2. Apăsați pe Descarcă-l în aplicația Epic Games

Fortnite

3. Un APK va fi descărcat în browserul dvs. Acceptați descărcarea și rulați FortniteInstaller … apk.

Fortnite

Patru. Dacă pierdeți un avertisment de securitate, faceți clic pe Setări Da autorizați descărcările din sursa respectivă astfel încât să poată fi instalată aplicația „Epic Games”. După ce ai dat permisiunea, du-te înapoi.

Fortnite

5. Acum poti Instalare aplicația Jocuri epice pe dispozitiv. Când instalarea este terminată, faceți clic pe Deschis.

Fortnite

6. Odată ce aplicația este deschisă Jocuri epice Vom găsi două jocuri: „Fortnite” și „Battle Breakers”. Faceți clic pe Fortnite deschideți fila de descărcare și faceți clic pe Instalare.

Fortnite

7. Acum vom primi un alt avertisment de securitate. Click pe Setări și activăm Jocuri epice autorizația de a instala aplicații necunoscute.

Fortnite

8. După autorizare și revenire înapoi, fereastra va apărea la instalare Fortnite. Acceptăm și când instalarea este terminată deschidem jocul.

Fortnite

9. Jocul se va deschide pentru prima dată, solicitând permisiuni și contul nostru de utilizator. După terminarea configurației putem instalați Fortnite pe dispozitivul nostru Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x