Cum să descărcați fotografia de profil Discord a cuiva

Discord Avatar Featured
⏱️ 10 min read

Ați observat un utilizator cu o poză de profil interesantă pe Discord? Poate ai dori să-l adaugi în galeria ta de imagini sau să-l vezi mai bine. Din păcate, Discord nu vă permite în mod nativ să măriți pozele de profil, așa cum nu face Instagram. Acest tutorial vă arată cum, cu ajutorul câtorva soluții, puteți vizualiza de aproape pozele de profil ale utilizatorilor și le puteți descărca pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil.

1. Cu Inspect Element

Dacă utilizați Discord pe computer, urmați acești pași pentru a mări fotografia de profil a cuiva.

 1. Deschideți Chrome pe computer și navigați la discord.com în browserul dvs.
 2. Navigați la un canal și găsiți un utilizator cu o fotografie de profil interesantă.
 3. Faceți clic dreapta pe numele lor și selectați „Profil” din meniul derulant.
Profil avatar Discord
 1. Veți fi dus la profilul lor, unde fotografia lor este puțin mai mare, dar încă nu este suficient de mare. Observați că nici nu puteți face clic dreapta pe el.
Discord Avatar Inspect Element
 1. presa CTRL + SCHIMB + eu pentru a deschide „Inspect Element” în browser. Se va deschide în partea dreaptă a ecranului.
 1. presa CTRL + SCHIMB + C sau faceți clic pe pictograma selector din zona „Inspectați elementul”.
 1. Asigurați-vă că faceți clic pe poza de profil a utilizatorului.
Discord Avatar Faceți clic pe Poza de profil
 1. Veți vedea o bucată de cod evidențiată în partea dreaptă.
 1. Deplasați mouse-ul în partea dreaptă și apăsați pe săgeata de lângă <div> în zona evidenţiată.
Discord Avatar Găsiți legătura cu imaginea
 1. Apăsați pe săgeata de lângă <svg> care apare dedesubt, apoi mai departe <foreignObject> și în sfârșit pe <div> din nou.
 2. Veți găsi linkul către imagine în <img src> camp. Copiați linkul făcând dublu clic pe el, apoi inserați-l într-o nouă fereastră de browser.
 3. Veți putea vedea imaginea în browser. Singura problemă este că poza va părea în continuare mică. Din fericire, îl puteți mări chiar din browser. Doar schimbați dimensiunea de la 160 la 1024 sau 2048.
Parametrii de modificare a avatarului Discord
 1. Imaginea va apărea acum mărită. În funcție de imaginea originală, aceasta va arăta mai mult sau mai puțin neclară. Puteți să faceți clic dreapta pe el și să selectați „Salvare ca” pentru a-l salva pe computer.
Discord Avatar Vizualizare completă a imaginii

2. Profită de funcția Google Lens integrată din Chrome

O metodă alternativă de a pune mâna pe fotografia de profil a unui utilizator este să folosești noua funcționalitate Google Lens încorporată în Chrome. În acest fel, veți putea găsi imagini similare și dintre voi sunteți norocoși, chiar și imaginea în sine pe Web. Desigur, acest lucru nu va funcționa cu fotografiile de profil care arată conținutul original al utilizatorului.

 1. Deschide Chrome și navighează la un canal unde poți găsi pe cineva cu o fotografie de profil interesantă.
 2. Faceți clic pe numele lor de utilizator pentru a afișa cardul de profil.
Discord Avatar Find Picture
 1. Faceți clic dreapta pe fotografia lor de profil.
Discord Avatar Search Lens Chrome
 1. Selectați opțiunea „Căutați imagini cu Google Lens”.
 2. Va trebui să evidențiați avatarul folosind mouse-ul.
 3. Se va deschide o nouă fereastră în partea dreaptă a ecranului, arătând rezultatele căutării.
Discord Avatar Lens
 1. După cum puteți vedea în exemplul nostru, Google Lens a reușit să identifice imaginea, ca un foto din noua animație „Turning Red” de la Pixar.
 2. Acum puteți continua și să creați o captură de ecran similară a personajului în cauză și să o salvați pe computer.

3. Utilizați un bot

Utilizarea unui bot este o altă modalitate prin care puteți mări și salva fotografiile de profil ale altor persoane. Cu toate acestea, această opțiune este limitată doar la serverele la care au fost adăugați acești roboți. Nu toți roboții vă pot ajuta să vedeți fotografiile de profil ale utilizatorilor, doar câțiva selectați. Acestea includ:

Rețineți că această metodă funcționează indiferent dacă utilizați Discord pe computer sau pe mobil. Pașii sunt destul de similari în ambele cazuri.

Ar trebui să începeți procesul verificând dacă serverul pe care se află persoana cu imaginea de profil cool are instalat(i) bot(i) potrivit(i). Derulați în jos până în partea de jos a listei de utilizatori pentru a vedea toți roboții disponibili pentru un anumit server.

Discord Avatar Bot List Server

În cazul nostru, am observat că serverul folosește botul Dyno. Rețineți că majoritatea serverelor au un canal special de bot unde puteți merge pentru a executa comenzi.

 1. În acest exemplu, am navigat la canalul „#bot-commands”.
 2. De aici, am folosit sintaxa adecvată pentru bot: care este /whois member: pentru a solicita informații despre utilizator de la bot.
Discord Avvatar Full Execute Bot Commad
 1. Dyno a răspuns imediat cu toate datele. De aici poți să dai clic pe poza de profil a unui utilizator, care ți-o va arăta în detaliu.
 2. Dacă doriți o versiune și mai mare, faceți clic pe „Deschide originalul”.
Discord Avatar Open Original

Adăugarea de boți la propriul server

Acum, dacă vă aflați pe un server care nu folosește niciunul dintre acești roboți, este posibil să aveți ghinion. Sunt șanse să nu puteți adăuga roboții dvs., deoarece aveți nevoie de anumite permisiuni, cum ar fi „Gestionați serverul” sau Administrator pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, dacă dețineți un server, ar putea fi util să știți cum să adăugați un bot care vă poate ajuta să măriți și să descărcați fotografiile de profil ale utilizatorilor.

 1. Navigați la un site de bibliotecă bot, cum ar fi Sus.gg.
 2. Răsfoiți sau utilizați bara de căutare din partea de sus pentru a căuta un anumit bot.
 3. Apăsați butonul „Invitați” pentru a-l trimite pe server.
Discord Avatar Invite Bot
 1. De acolo, trebuie să apăsați „Continuați” și să urmați pașii indicați pentru a adăuga bot-ul pe server.
Discord Avatar Select Bot Adding
 1. Odată ce ați adăugat botul, va trebui să utilizați o anumită sintaxă care diferă de la un bot la altul. Va trebui să verificați site-urile respective pentru a vedea cum să abordați acest lucru.

întrebări frecvente

1. Pot să măresc și să salvez și avatarele care sunt GIF-uri?

Da, puteți folosi fie prima, fie a treia metodă de mai sus.

2. Cum îmi pot crea propriul bot?

Dacă nu vă plac opțiunile disponibile pentru dvs., puteți crea un bot. Procesul nu este foarte simplu, dar avem un ghid care detaliază toți pașii pentru a-ți crea propriul bot Discord.

3. Cum îmi obțin propriul avatar cool?

Discord vă permite să utilizați aproape orice imagine sau GIF ca avatar, astfel încât opțiunile sunt nesfârșite. Cu toate acestea, există site-uri web specifice care oferă opțiuni prefabricate, cum ar fi Avataruri Discord și Arhiva pictogramelor. Alternativ, dacă doriți să fiți puțin creativ, încercați Discord Avatar Maker site web care vă permite să creați avatare distractive și colorate pentru Discord.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x