Instagram face foarte dificilă descărcarea fotografiilor pe computer fără a utiliza aplicația lor mobilă. Dar este posibil.

Acest articol vă va arăta cum să faceți acest lucru în 3 pași rapizi.

Pasul 1: Găsește fotografia Instagram pe care vrei să o descarci.

Accesați instagram.com și găsiți fotografia specifică. Apasa pe el.

Aceasta va aduce fotografia în modul de previzualizare, plutind deasupra fluxului de știri al persoanei, astfel:

Cum sa descarcati fotografii Instagram Salvati imagini pe computerul
Faceți clic pe imaginea pe care doriți să o afișați modul de previzualizare.

Observați că adresa URL din bara de adrese Chrome s-a schimbat. În loc să spună numele de utilizator Instagram al persoanei, va spune acum instagram.com/p/#########.

Fiecare fotografie de pe Instagram are propria adresă web dedicată și, dacă mergeți direct la acea adresă, va afișa doar fotografia fără toate celelalte fotografii din fluxul lor de știri.

Deoarece adresa fotografiei se află acum în bara de adrese, puteți doar să reîmprospătați browserul făcând clic pe butonul de reîmprospătare din browser sau folosind comanda rapidă + r de la tastatura rapidă (comandă + r pe Mac).

Aceasta vă va arăta pagina unică a fotografiei pe Instagram.

Pasul 2: obțineți adresa URL a fotografiei Instagram, astfel încât să o puteți descărca

1611730145 534 Cum sa descarcati fotografii Instagram Salvati imagini pe computerul
Faceți clic dreapta pe imagine, apoi alegeți „inspectați” din meniul derulant.

Faceți clic dreapta pe fotografie și alegeți „Inspectați” din meniul derulant. Aceasta va deschide consola pentru dezvoltatori Chrome.

Chiar dacă Chrome DevTools este conceput pentru dezvoltatorii de software, nu vă lăsați intimidați. Trebuie doar să faceți clic pe câteva butoane specifice pentru a găsi fotografia.

Mai întâi faceți clic pe fila „Surse” din partea de sus.

1611730145 333 Cum sa descarcati fotografii Instagram Salvati imagini pe computerul

Apoi faceți clic pe VP folder pentru a-și extinde conținutul.

Fiecare fotografie este stocată în propriul folder. Începeți să extindeți aceste foldere și veți găsi în cele din urmă fotografia de dimensiuni mari. Faceți clic dreapta pe fișier și faceți clic pe „deschideți în fila nouă”.

Pasul 3: Descărcați fotografia Instagram pe computer

Acum puteți face clic dreapta pe fotografie și puteți alege opțiunea „Salvați ca”.

1611730145 220 Cum sa descarcati fotografii Instagram Salvati imagini pe computerul

În acest fel, veți obține fotografia Instagram de dimensiuni complete – aceeași fotografie pe care ți-o arată Instagram în aplicația mobilă Instagram. Aceasta nu este o captură de ecran sau o miniatură – aceasta este imaginea de dimensiuni mari.

Felicitări! Ți-ai luat imaginea și acum poți face orice vrei cu ea.

De ce Instagram face atât de greu descărcarea acestor imagini?

Instagram dorește ca dvs. să vă conectați înapoi la site-ul lor în loc să fiți capabil să legați direct imaginea. Dar Instagram nu deține aceste imagini – dvs. sau cine a făcut fotografia, le dețineți.

Este ridicol faptul că Instagram nu vă permite doar să faceți clic dreapta pe salvare ca imagine, așa cum fac alte site-uri web (inclusiv Routech.org).

Dar asta fac platformele de socializare lacomă de atenție – fac inconvenient să descărcați doar imaginea. Acestea anulează funcționalitatea browserului dvs. utilizând JavaScript.

Oricum, acum puteți descărca aceste imagini. Este nevoie de un pic de muncă, dar odată ce ai obținut, nu va trebui să te conectezi direct la Instagram sau să folosești un instrument de captură de ecran pentru a obține aceste fotografii.

Există instrumente disponibile pentru a descărca fotografiile Instagram în bloc. Dar dacă încercați doar să descărcați o anumită fotografie, acesta este cel mai rapid mod de a o face. Nu trebuie să instalați instrumente sau extensii Chrome.

Și amintiți-vă – dacă nu ați făcut aceste fotografii, asigurați-vă că meritați fotograful. Strigă la @RubenHarris pentru că am fost subiectul meu în acest tutorial.