Cum să descărcați o aplicație Android care nu este disponibilă în țara dvs.

Cum să descărcați o aplicație Android care nu este disponibilă în țara dvs.
⏱️ 3 min read

Ați încercat vreodată să descărcați o aplicație de care ați fost foarte încântați doar pentru a primi notificarea că aplicația nu este disponibilă în țara dvs.? Mulți utilizatori au și poate fi foarte enervant și frustrant, deoarece aplicația pe care ați încercat să o descărcați ar fi putut fi una de care aveți nevoie pentru ceva foarte important.

Există mai multe motive pentru care o anumită aplicație nu este disponibilă în întreaga lume: probleme juridice, probleme legate de prețurile internaționale și lista continuă. Este posibil să nu putem schimba faptul că aplicația nu este disponibilă acolo unde locuim, dar asta nu înseamnă că încă nu o putem descărca.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum se instalează o aplicație care nu este disponibilă în țara dvs.

Pentru a descărca aplicația dorită, trebuie mai întâi să accesați Google Play și să descărcați o aplicație gratuită numită VPN Tunnel Bear. După ce descărcați aplicația, vi se va cere să vă creați un cont, iar după ce veți primi un urs. Nu la propriu, desigur; înseamnă doar că trebuie să vă confirmați adresa de e-mail.

Odată ce ați configurat contul, TunnelBear VPN va avea nevoie de permisiunea dvs. pentru a face ceea ce face cel mai bine cu următoarea notificare.

TunnelBear_VPN_Notice

Să presupunem că aplicația dorită este disponibilă doar în Statele Unite. Alegeți țara respectivă pe serverul VPN și, atâta timp cât aveți TunnelBear VPN rulat, puteți utiliza orice aplicație fără ca VPN să interfereze în vreun fel.

Notă: acest articol folosește TunnelBear VPN, dar puteți utiliza și alte servicii VPN.

Veți ști că totul funcționează când vedeți un urs animat într-un tunel din țara în care doriți să vă prefaceți că vă aflați.

TunnelBear_VPN_country1

Opriți forțat și ștergeți memoria cache pentru Google Play

Înainte de a descărca aplicația, aveți de făcut unele compensări. Deschideți „Setări -> Aplicație -> Manager aplicații” sau „Toate aplicațiile -> Localizați Magazin Google Play -> Ștergeți memoria cache -> Opriți forțat”. Nu apăsați „Ștergeți datele;” vrei să lași această parte în pace. Data viitoare când deschideți Google Play este posibil să vedeți Termenii și condițiile. Dacă da, atingeți „Acceptați”, atâta timp cât vedeți acea pictogramă cheie ca în imaginea de mai sus.

Nu uitați să utilizați un VPN numai atunci când doriți să descărcați o aplicație gratuită și nu una plătită. Dacă încercați să cumpărați o aplicație, Google ar putea crede că contul dvs. este piratat și ați putea ajunge să vă înghețați propriul cont. Va trebui să activați TunnelBear VPN de fiecare dată când doriți să descărcați o aplicație care nu este disponibilă în țara dvs. Nu rămâne aprins doar pentru că l-ați descărcat. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să te bucuri de acele aplicații de care nu ai putut să te bucuri până acum.

Concluzie

Cu un VPN, nu vor exista aplicații care nu vă sunt la îndemână și nu veți rămâne cu acel sentiment gol de a nu vă putea bucura de acele aplicații dorite. Ce aplicații ați încercat să descărcați numai pentru a afla că nu sunt disponibile în țara dvs.? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x