Cum să descărcați și să instalați aplicații Android restricționate în țara dvs.

Cum să instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs
⏱️ 8 min read

Din păcate, multe aplicații Android sunt disponibile doar în anumite țări, iar utilizatorii din alte regiuni rămân deseori fără acces la ele. Totuși, există câteva metode prin care puteți instala aceste aplicații și aici vom discuta despre cele mai eficiente opțiuni. În primul rând, puteți utiliza o rețea virtuală privată (VPN) pentru a vă conecta la un server din țara în care este disponibilă aplicația, astfel încât să puteți descărca și instala aplicația dorită. De asemenea, puteți descărca fișierele APK ale aplicațiilor direct de pe site-urile de descărcare și a le instala manual. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că sursele de instalare din afara magazinului Google Play sunt permise în setările dispozitivului. În cele din urmă, puteți utiliza servicii de terți, cum ar fi Amazon App Store sau Aptoide, pentru a descărca aplicațiile Android care nu sunt disponibile în țara dvs. Totuși, trebuie să fiți atenți la securitatea dateleor personale în timpul acestui proces și să descoperiți mai multe despre serviciile pe care le alegeți.

Sunt momente în care vrem să instalăm o aplicație sau un joc nou, doar pentru a afla că aplicația nu este disponibilă în țara noastră. Acest lucru poate fi destul de enervant, deoarece există multe aplicații grozave care nu sunt disponibile în fiecare țară. Deci, trebuie să vă întrebați dacă există o modalitate pe Android de a instala aplicații care nu sunt disponibile în regiunea dvs. Ei bine, pe Android, există întotdeauna o cale. Și în acest articol, vă oferim cea mai bună și mai ușoară modalitate pe care o puteți utiliza pentru a instala aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

Rootarea dispozitivului Android vă oferă acces la aceste aplicații, dar aceasta nu este o metodă fezabilă pentru toată lumea. Ei bine, există o modalitate foarte simplă pentru aceasta și nu mulți oameni știu despre ea. Dacă ești unul dintre ei, așa poți instala aplicații Android care nu sunt disponibile în țara ta. Dar înainte de asta, permiteți-mi să vă informez de la început că Metoda VPN Android nu mai funcționează în Magazinul Play. Și de aceea adoptăm o abordare diferită pentru instalarea aplicațiilor care nu sunt disponibile în regiunea dvs.

1. În primul rând, creați un cont Google secundar fără a utiliza un VPN. Pentru a face acest lucru, atingeți Setări -> Google -> Atingeți adresa dvs. de e-mail curentă. Aici, alegeți „Adăugați alt cont”. În colțul din stânga jos, atingeți „Creați cont” și urmați instrucțiunile de pe ecran. În cele din urmă, contul va fi creat și adăugat în Magazinul Google Play.

2. După aceea, deschideți un VPN la alegere și conectați-vă la un server din SUA. Dacă sunteți confuz cu privire la ce VPN să alegeți, aș recomanda ProtonVPN (Gratuit, oferă achiziții în aplicație). De asemenea, puteți consulta articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN gratuite și puteți găsi unul potrivit în funcție de preferințele dvs.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

3. Odată conectat, deschideți Magazinul Google Play și atingeți meniul de hamburger din colțul din stânga sus. Aici, atingeți noua pictogramă din dreapta sus pentru a comuta la noul cont în Magazin Play.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

4. După ce treceți la noul cont din Play Store, deschideți din nou meniul hamburger și accesați „Cont”. Aici, veți găsi „Switch to US Play Store” iar mai jos o opțiune de adăugare a unui card de credit sau de debit. atinge-l.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

5. După ce ați făcut acest lucru, atingeți „Continuare” pentru a adăuga un card de credit sau de debit. Puteți adăuga un card național dacă doriți sau pur și simplu anulați notificarea imediat. În ambele cazuri, veți fi mutat în Magazinul Play din SUA. Cu toate acestea, rețineți că schimbarea regiunii poate dura 48 de ore. Pentru a confirma dacă v-ați mutat definitiv, accesați din nou secțiunea „Cont” și verificați dacă apare „Switch to India/Your Play Store region”. Dacă da, te-ai schimbat cu succes.

Notă: Odată ce se mută în Magazinul Play din SUA, va fi blocat timp de un an. Și tocmai de aceea ți-am recomandat să folosești un cont secundar, astfel încât să nu-ți pierzi abonamentele active, metodele de plată, beneficiile de partajare a familiei și multe altele în contul tău Google principal.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

6. În cele din urmă, contul tău secundar va fi mutat în Magazinul Play din SUA și acum poți căuta și instala orice aplicație Android fără nicio problemă. După ce ați schimbat regiunea, deconectați VPN-ul și acum mai departe, nu trebuie să utilizați un VPN pentru a găsi și instala aplicații.

Cum să instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

7. Ori de câte ori o aplicație afișează eroarea „nu este disponibil în țara dvs.”, doar comutați la contul secundar în Play Store din meniul hamburger și veți avea acces instantaneu la aplicație. Aici, de exemplu, TIDAL nu este disponibil în India, dar după ce am trecut la contul meu secundar, aplicația este din nou disponibilă. Sigur, întregul proces de configurare este puțin lung, dar este o soluție permanentă și nu va trebui să descărcați APK-uri din surse suspecte.

Instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

Metode alternative: instalați aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs

1.evozi

Dacă metoda de mai sus este prea greoaie pentru tine, poți folosi Evozi. Este un site unde poți pur și simplu Lipiți un link Magazin Play și acesta va extrage APK-ul pentru dvs. Da, este atât de simplu. Așa că mergeți mai departe și căutați aplicația pe Google și copiați linkul acesteia. De asemenea, lipiți-l în caseta Evozi și va genera linkul de descărcare. Din punct de vedere al securității, primește APK-urile direct din Magazin Play, astfel încât să nu existe interferențe terțe cu pachetele.

1.evozi

Vizitați site-ul web

2. Oglindă APK

APKMirror este una dintre cele mai populare și mai ușoare modalități de a instala aplicații Android care nu sunt disponibile în țara dvs. Similar cu Magazinul Play, permite dezvoltatorilor să-și încarce pachetele APK direct pe platformele lor. Și APKMirror scanează toate APK-urile pentru verificări de securitate utilizând verificarea semnăturilor, semnături criptografice pentru noile versiuni ale aplicațiilor existente, sumă de verificare MD5 și alte protocoale. Fii sigur, veți obține APK-uri Android sigure și actualizate pe APKMirror.

apkmirror

Vizitați site-ul web

3. Aptoide

Dacă nu puteți găsi o aplicație în Magazinul Google Play dintr-un motiv oarecare, fie pentru că nu este disponibilă în țara dvs., fie pentru că încalcă politicile Magazinului Play, probabil veți găsi toate aceste aplicații pe Aptoide. Aptoide este un magazin de aplicații terță parte pentru smartphone-uri, tablete și televizoare Android.. Este considerat unul dintre concurenții serioși ai Magazinului Google Play și pe bună dreptate. Dacă vă întrebați despre securitatea sa, pachetele APK sunt încărcate direct de dezvoltatori și editori populari și verificate de Aptoide prin multe verificări de securitate. Deci, pe scurt, dacă o aplicație nu este disponibilă în țara dvs., cu siguranță o puteți găsi pe Aptoide.

aptoide

Descărcați Aptoide (Gratuit)

Instalați cu ușurință aplicații care nu sunt disponibile în regiunea dvs

Pașii sunt destul de simpli, nu? Deci, dacă ați așteptat să încercați aplicații care nu sunt disponibile în țara dvs., iată șansa dvs.! Deci, mergeți mai departe și instalați aplicațiile preferate și anunțați-ne dacă aveți probleme cu metoda. Dacă mă întrebați pe mine, procesul mai lung, dar permanent al Magazinului Play are mai mult sens dacă instalați o grămadă de aplicații care nu sunt disponibile în țara dvs. Dar kilometrajul dvs. poate varia. Spune-ne preferințele tale în comentariile de mai jos.

Articolul prezintă modalități prin care utilizatorii Android pot instala aplicații care nu sunt disponibile în țara lor. Chiar dacă rootarea nu este o metodă viabilă pentru toți, există posibilitatea de a crea un cont Google secundar și de a conecta un VPN la un server din SUA pentru a accesa Magazinul Google Play din această țară. De asemenea, există alternative cum ar fi utilizarea site-ului Evozi sau a platformei APKMirror pentru a descărca și instala aplicații sigure. Aptoide este o altă opțiune, dar este un magazin de aplicații terțe și trebuie să fiți precauți când descărcați. În ansamblu, articolul oferă utilizatorilor Android opțiuni pentru a accesa aplicații interesante care altfel ar fi nedisponibile în regiunea lor.
Încheiem astfel o nouă postare pe blogul nostru de tehnologie, plină de informații interesante și captivante despre cele mai noi tendințe și inovații din domeniu. Sperăm că ați găsit articolele noastre utile și că v-au ajutat să vă puneți la punct cu cele mai noi tehnologii și gadget-uri. În curând vom reveni cu noi subiecte fascinante, așa că nu uitați să ne urmăriți și să ne fiți alături în continuare. Până data viitoare, happy tech-ing!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x