Cum să descărcați și să instalați skin-uri în Minecraft: Ghid pas cu pas

Cum să descărcați și să instalați skin-uri în minecraft
⏱️ 16 min read

Pentru a personaliza și a da un aspect unic jocului Minecraft, utilizatorii pot descărca și instala skin-uri. Un skin reprezintă un modul prin care îți poți schimba aspectul personajului așa cum dorești. Descărcarea skin-urilor este un proces ușor și rapid, care implică descărcarea unui fișier .png și urmând câțiva pași particulari. Există o mulțime de site-uri web care oferă o varietate de skin-uri disponibile pentru a fi descoperite. După ce ați ales un skin, trebuie să îl descărcați și să îl salvați pe desktop-ul dvs. Apoi deschideți jocul Minecraft, navigați spre “Options” și apăsați “Open skins folder”. Aici trebuie să lipiți skin-ul pe care l-ați descărcat pe desktop-ul dvs., apoi îl veți găsi disponibil în joc. Alegeți-l și instalați-l – și aveți propriul personaj cu un aspect personalizat și unic.

Lumea Minecraft este despre personalizare și ieșire în evidență. Dar nu este ușor să vii cu idei unice într-o comunitate atât de mare și activă. De aceea, internetul are o colecție uriașă de skin-uri Minecraft pe care le puteți descărca și instala pentru a vă personaliza experiența în joc. Sunt una dintre cele mai comune și celebre opțiuni de personalizare din joc. De asemenea, puteți găsi skin-uri inspirate de YouTuberi, supereroi și multe altele. Avem chiar și o listă cu cele mai bune skin-uri Minecraft. puteți folosi dacă doriți să faceți o selecție rapidă. În ceea ce privește procesul, este simplu să aplicați skin-uri descărcate și opțiunea este disponibilă în toate edițiile Minecraft, fie că este PE, Java sau Bedrock. Puteți folosi chiar și majoritatea skin-urilor în mod interschimbabil între editări. Dar asta este o discuție pentru mai târziu. Deocamdată, să învățăm cum să descărcați și să instalați skin-uri pentru minecraft.

Descărcați și instalați skin-uri în minecraft (2022)

Când ne referim la skin-uri Minecraft, ne vom concentra pe pachetele de skin pentru protagonistul nostru, mai degrabă decât pe entitățile sau mob-urile din joc. Asta înseamnă că skin-urile din Minecraft se referă de obicei la aspectul personajului principal, pe care îl poți personaliza în moduri nelimitate. Pentru a schimba skin-urile altor personaje, veți avea nevoie de ceva numit textura Minecraft sau pachet de resurse și le puteți consulta pe unele dintre cele mai bune în articolul legat. Deocamdată, asigură-te că ai o versiune funcțională a Minecraft și să începem prin a găsi o piele bună pentru personajul tău.

Cum să descărcați skin-uri pentru minecraft

Există multe site-uri comunitare de unde puteți obține mii de skin-uri pentru minecraft gratuit. În acest ghid, site-ul web pe care ne vom concentra se numește Skindex și este una dintre cele mai populare opțiuni.

1. Pentru a începe, accesați minecraft skindex pagina de pornire și faceți clic pe oricare dintre skin-urile dorite. Vom folosi skinul Skeleton Gamer pentru această demonstrație. poti chiar încercați să utilizați opțiunea de căutare pentru a căuta un anumit personaj sau temă. De asemenea, puteți consulta listele noastre organizate cu cele mai bune skin-uri Minecraft și cele mai bune skin-uri Minecraft pentru fete prin intermediul articolelor legate.

2. După ce ați selectat un skin, se va deschide o nouă pagină cu mai multe opțiuni pentru exportul skin-ului. Ceea ce vrei să faci în continuare este să dai clic pe “Descărcare” butonul din meniul din dreapta.

Descărcarea skinului Minecraft

3. Imediat descărcați un fișier PNG la computerul dvs. Îl veți găsi în folderul Descărcări și va fi un fișier PNG de calitate scăzută.

skin minecraft descărcat

Cum se instalează skin-uri în Minecraft Bedrock Edition

În ediția Minecraft Bedrock, primești un creator de skin în joc. Aveți opțiunea de a importa și chiar de a cumpăra skinuri în cadrul jocului în sine. Pentru a descărca și instala skin-uri în Minecraft Bedrock, urmați pașii de mai jos.

1. Deschideți Minecraft pe dispozitivul dvs. și faceți clic pe butonul „Profil”. sub personajul tău din partea dreaptă a ecranului de start.

Opțiunea de profil Minecraft Bedrock Edition

2. Veți accesa ecranul de selecție a caracterelor, unde puteți alege un anumit personaj căruia doriți să aplicați pielea. Apoi faceți clic pe „Editați caracterul” opțiune.

Opțiunea de selecție a caracterelor MC

3. Acum mergeți la a doua filă în stânga sus pentru a deschide opțiunile pentru propriile skinuri. Aici, subproprietate”, puteți face clic pe butonul „materie” opțiunea, urmată de „Alege o piele nouă.”

Alegeți opțiunea skin-urilor în Minecraft Bedrock

4. Se va deschide acum o fereastră Windows Explorer. Accesați folderul Descărcări și selectați fișier PNG skin. Apoi faceți clic pe „Deschidere” pentru a încărca skinul în joc.

fereastra de selecție a pielii

5. Alegeți clasic sau subţire tipul de model. Singura diferență va fi în lățimea brațelor. Odată ce ai terminat, pielea ta va fi încărcată în Minecraft și vei fi gata să te joci cu ea aplicată personajului tău.

Tipul de model de piele Minecraft

Cum să schimbi pielea personajului tău în Minecraft Java Edition

Chiar și atunci când puteți utiliza același skin în oricare dintre versiunile dvs. de Minecraft, va trebui să urmați proceduri diferite pentru a o instala în fiecare dintre ele. Puteți bănui că diferitele limbaje de programare sunt de vină, așa cum am discutat în comparația noastră Minecraft Java vs Bedrock.

  1. Pentru ediția Java, accesați Minecraft oficial site-ul web și faceți clic pe Butonul „Autentificare”. în colțul din dreapta sus. Puteți utiliza apoi acreditările contului Microsoft sau Mojang pentru a vă conecta la site.
site-ul minecraft

2. Acum veți vedea o opțiune numită “Blană” în meniul din stânga, care atunci când dai clic te va duce la secțiunea de încărcare a skinului. Aici puteți selecta versiunea modelului dvs. ca Slim sau Clasic și încărcați orice skin descărcat. Modelul slab are doar caracterul cu brate mai subtiri si fara alte diferente semnificative.

Se încarcă pielea pentru minecraft

Alternativ, puteți reveni și la al doilea pas de descărcare a skin-urilor și faceți clic pe “incarca pe minecraftbuton. Este prezent deasupra butonului „Download” pentru a ajunge la acest proces de încărcare a pielii, dar mai rapid decât înainte.

3. Acum vei putea vedea noul aspect al personajului tău de fiecare dată când pornești Minecraft. Noua piele poate fi acoperită de armură pentru unii jucători și poate fi necesar să o îndepărtați pentru a o testa corect.

Skin Minecraft nou în joc

Cum să schimbi pielea personajului tău folosind Minecraft Launcher

Dacă ediția dvs. Java a Minecraft rulează offline, este posibil ca procesul bazat pe site să nu funcționeze pentru dvs. Din fericire, puteți descărca și instala skinuri folosind lansatorul Minecraft implicit.

1. Asigurați-vă că aveți un skin descărcat folosind prima sectiune a tutorialului. Apoi, deschideți Minecraft Launcher la prin dublu clic pe pictograma acesteia de pe desktop sau din directorul de jocuri. De asemenea, îl puteți căuta după ce apăsați tasta Windows.

Comandă rapidă pentru lansatorul Minecraft

2. Odată ce lansatorul se deschide, nu faceți clic pe butonul de redare ca de obicei. muta in schimb spre “piei” în partea de sus a lansatorului. Apoi selectați „piele noua” opțiune făcând clic pe semnul „+”.

Skins în MC Launcher

3. Acum lansatorul vă va cere să încărcați skinul personalizat. Aici, faceți clic pe „Naviga” buton pentru a selecta descărcarea fișier PNG skin. Puteți folosi modelul de player ca clasic sau subțire. După ce ți-ai selectat pielea, poți face clic pe butonul “salvați și utilizați” pentru a o aplica imediat.

MC Pick Pitcher

Instalați skin-uri prin Minecraft Pocket Edition (MCPE) pe Android și iOS

Din fericire, datorită mediului conectat Bedrock, procesul de schimbare sau adăugare a skin-urilor în Minecraft PE pentru Android, Windows 10, iOS și Fire OS este același cu instalați skin-uri în minecraft bedrock edition.

Puteți folosi tutorialul Bedrock Edition găsit mai devreme în acest articol pentru a instala skin-uri noi în Pocket Edition din Minecraft. Principala diferență pe care o veți observa este că în loc de „Profil” pe ecranul de start, veți găsi un pictograma cuier. Puteți face clic pe această pictogramă și puteți începe să treceți prin același proces ca și ediția Bedrock a jocului pentru a vă schimba skinul Minecraft.

Ecranul de start Pocket Edition

Fă-ți propria piele în minecraft

Pot exista două moduri de a edita și de a crea propriile skin-uri Minecraft personalizate. În primul rând, puteți utiliza skinul implicit ca model și îl puteți edita în orice software de editare foto, cum ar fi Photoshop. Vă va oferi mai multe opțiuni de personalizare și vă va permite, de asemenea, să adăugați fotografii deasupra acestuia. Asigurați-vă că îl salvați ca PNG transparent la aceeași rezoluție și dimensiuni ca și skinul de bază.

Dacă nu doriți un nivel mai profund de personalizare pentru pielea dvs., utilizați editorul online de skin Minecraft al Skindex, același site web pe care l-am folosit pentru a descărca skin-urile de mai sus. In felul acesta:

1. Deschide Editor de skinuri MinecraftSkins sau faceți clic pe “editează pielea” buton indiferent de aspectul pe care îl navigați online la Skindex. Veți vedea, de asemenea, Editor opțiunea din bara de meniu de sus a site-ului.

Editor la Skindex

2. Acum, veți fi dus la Editorul de piele, unde puteți utiliza o perie simplă și un instrument de colorat pentru a completa casetele și a crea un skin Minecraft. Editorul s-ar simți ca cea mai simplă versiune a MS Paint.

Editor de skinuri Minecraft

3. După ce ați terminat de editat skinul, puteți selecta modelul ca Classic sau Slim și faceți clic pe „Descarcarebutonul “. Îl puteți aplica personajului dvs. în același mod ca orice alt skin descărcat. Alternativ, puteți încărca skinul dvs. în Skindex făcând clic pe butonul “Încărcați pe Skiindexbuton. Vă va permite să vă împărtășiți creația cu alți jucători Minecraft folosind acest site web.

Export de skin Minecraft

4. Puteți apoi să vă încărcați propria piele în joc și chiar să o editați mai târziu în Skindex sau doar în editoarele foto clasice, în funcție de preferințele dvs. Dacă doriți mai multe informații despre cum să vă creați propriul skin Minecraft, avem un ghid detaliat postat și legat aici.

Piele importată din minecraft în joc

Întrebări frecvente

Î. Este Skindex sigur de utilizat?

Da, tot ceea ce descărcați sau încărcați pe site-ul Skindex sunt doar imagini cu skin-uri. Este complet sigur și este folosit în mod regulat de mii de jucători Minecraft.

Î. Pot cumpăra skin-uri pentru minecraft?

Minecraft Bedrock Edition are o piață încorporată de unde puteți obține skin-uri de la Mojang și partenerii săi. Cu toate acestea, puteți obține și skin-uri similare și multe altele online, gratuit.

Î. Te pot interzice skin-urile?

În funcție de regulile serverelor specifice, purtarea de skinuri neadecvate poate duce la interdicție. Skin-urile neadecvate sunt cele care includ conținut legat de terorism, rasism, sex-appeal etc.

Î. Cum să obțineți pelerine cu skinuri Minecraft?

Puteți cumpăra piei cu cape de pe piața ediției Bedrock. În prezent, nu există nicio modalitate de a obține un strat în ediția Java, dar există mai multe moduri pe care le puteți încerca pentru a obține un impact similar.

Î. Funcționează skin-urile de bază în Java?

Din punct de vedere tehnic, puteți utiliza același fișier de skin PNG în edițiile Bedrock sau Java. Dar, deoarece Bedrock are straturi geometrice suplimentare pe skin-urile sale, este posibil să nu vedeți rezultatele așteptate atunci când utilizați skin-urile. Cu toate acestea, utilizarea acelorași skin-uri în diferite ediții ale jocului nu va cauza probleme serioase.

Î. Cum îmi văd personajul la persoana a treia în Minecraft?

Puteți apăsa butonulF5” de pe tastatură pentru a-ți schimba perspectiva în joc. Vă va permite să vizualizați skinurile instalate din diferite unghiuri. Puteți apăsa din nou butonul pentru a reveni la vizualizarea inițială.

Î. De unde pot obține skin-uri pentru minecraft?

Cea mai populară opțiune pentru obținerea skin-urilor în Minecraft este Skindex, dar iată câteva alte alternative pe care le puteți consulta:

  • tynker.com
  • mcname.com
  • Magazin Google Play sau Magazin de aplicații Amazon (Android)
  • Magazin de aplicații iOS
  • Piața oficială Minecraft

Aplicați propriile skinuri personalizate în Minecraft

Acum sunteți gata să descărcați și să instalați skin-uri în Minecraft. Există mai multe rare, de la Avengers la Mario, pe care poți încerca să le cauți. Dacă nu găsiți nimic care vă place, puteți încerca oricând să vă creați propriul skin Minecraft. Dar nu uitați să împărtășiți aceste skinuri pe care le creați cititorilor în comentariile de mai jos. De asemenea, le puteți partaja cu comunitatea masivă pe unele dintre aceste uimitoare servere Discord pentru minecraft. În ceea ce privește cei care caută o nouă experiență dincolo de skinuri, încercați aceste cele mai bune jocuri sandbox precum Minecraft. Acum, mergeți mai departe și începeți să instalați noi skin-uri Minecraft.

În concluzie, personalizarea este o parte importantă a jocului Minecraft, iar skin-urile sunt o opțiune populară pentru a vă face notabil în această comunitate mare și activă. Internetul oferă o gamă largă de skin-uri Minecraft pe care le puteți descărca și instala cu ușurință în toate edițiile jocului. Există, de asemenea, posibilitatea de a crea propria piele personalizată folosind site-uri precum Skindex sau software de editare foto. Indiferent de opțiunea aleasă, procesul de descărcare și instalare a skin-urilor este simplu și accesibil pentru toți jucătorii Minecraft.
Multumim ca ati parcurs impreuna cu noi aceasta calatorie prin lumea tehnologiei. Speram ca ati gasit informatiile prezentate interessante si utile pentru dezvoltarea dumneavoastra personala si profesionala. Ne revedem curand cu noi postari si informatii inovatoare. Pana atunci, mentineti-va conectati si pls mai iesiti din casa! 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x