Cum să descărcați torrente pe dispozitivul dvs. iOS fără a depune eșecuri

Cum să descărcați torrente pe dispozitivul dvs. iOS fără a depune eșecuri
⏱️ 5 min read

Datorită abuzurilor și abuzurilor nesfârșite, torrentul este asociat cu haiducilor și cu partajarea ilegală a materialelor protejate prin drepturi de autor. Dar, în adevăr, este un mod genial de a partaja fișiere. În loc să se bazeze pe servere individuale pentru a găzdui fișierele și pentru a prelua traficul de descărcare, torrent folosește comunitatea de descărcători pentru a partaja traficul împărțind bucăți de fișiere între ele pentru a le partaja.

Această reputație notorie este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care iOS nu acceptă torrentul. Jailbreaking a fost singura modalitate prin care utilizatorii iOS de a descărca torrente direct pe dispozitivele lor.

Dar asta a fost atunci. Acum puteți descărca torrente pe iPhone sau iPad fără a fi nevoie să recurgeți la jailbreaking. În plus, cu starea actuală a iOS și toate caracteristicile, nu există aproape niciun motiv pentru a vă jailbreak dispozitivul oricum.

Deci, cum o faci? Iată cum.

Obținerea fișierului Torrent sau a linkului Magnet

Din partea de descărcare, există două componente pentru un proces torrent: clientul torrent și fișierele torrent sau linkurile magnet. Din punct de vedere legal, nu există un client de descărcare torrent disponibil în iOS AppStore, așa că vom rezolva problema mai târziu. Dar, deocamdată, să discutăm de unde puteți obține fișiere torrent legale.

Există o mulțime de site-uri de torrent ilegale, dar doar câteva dintre cele legale. Unele dintre aceste specii rare sunt Torrente de domeniu public, Arhive Internet, și Legit Torrents. Puteți găsi mai multe făcând o cercetare simplă în Safari. Unii dezvoltatori de aplicații desktop își pun software-ul la dispoziție prin torrent, chiar dacă este posibil să nu doriți să descărcați aplicația desktop pe iPhone.

Atât fișierul torrent, cât și link-ul magnet au același scop, acela de a conecta clientul torrent la semănătoarele care furnizează bucăți de fișiere dorite. Pentru utilizatorii de iPhone, metoda magnet link este mai ușoară, dar este posibilă și utilizarea fișierelor torrent.

Ocoliți limitarea utilizând clienții Torrent online

Înarmat cu fișierul torrent sau link-ul magnet, sunteți gata să descărcați fișierul pe iPhone sau iPad. Întrebarea este, cum faci asta dacă nu există un client torrent disponibil? Răspunsul este să utilizați un client torrent online.

Acest gen al aplicației web este, de asemenea, o rasă rară și multe dintre cele existente sunt fie comerciale, fie întrerupte. Una dintre primele și cele mai populare este Zbigz. Exemple de alte alternative sunt Bitport.io, Filestream.me, și Torrentsafe.

Dar actualul meu favorit personal este Seedr.cc deoarece oferă un spațiu de stocare mai mare de 2 GB gratuit comparativ cu 1 GB de la alte servicii. Serviciul este compatibil cu dispozitivele mobile și vă permite să stocați câte fișiere doriți, atâta timp cât nu depășiți plafonul de 2 GB. De asemenea, vă oferă modalități de a câștiga spațiu suplimentar gratuit de până la 5 GB. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă conectați.

01b-torrent-ios-mte-seedr

Descărcarea Torrent de pe iPhone

Mai întâi, accesați sursa torrentului dvs. și obțineți linkul magnet sau fișierul torrent. Dacă obțineți linkul magnet, copiați linkul și lipiți-l pe Seedr.cc și apoi așteptați.

02-torrent-ios-mte-copy-paste-magnet

Pentru fișierul torrent, pasul este mai complicat. Mai întâi, trebuie să descărcați fișierul torrent și să îl salvați undeva în iPhone. Alegeți linkul „Mai multe” după ce faceți clic pe butonul Descărcare, apoi alegeți „Salvați în fișiere” în fereastra pop-up. După aceea, puteți alege unde doriți să salvați fișierul. Opțiunile pot fi diferite de cele din imaginea de mai jos, în funcție de ce aplicații aveți pe iPhone. Pentru a fi în siguranță, voi folosi doar „iCloud Drive”.

Notă: funcția „Salvare în fișiere” este disponibilă numai pe iOS 11. Dacă vă aflați pe iOS mai vechi, puteți alege una dintre pictogramele disponibile de mai sus.

03a-torrent-ios-mte-download-torrent-file

Următorul pas este să încărcați fișierul torrent pe Seedr.cc. Pentru aceasta, faceți clic pe pictograma „Plus (+)” din pagina principală și apoi alegeți butonul „Încărcați”. După aceea alegeți opțiunea „Răsfoiți”.

03b-torrent-ios-mte-uploading-torrent-file

Apoi găsiți fișierul torrent pe care l-ați salvat anterior.

03c-torrent-ios-mte-find-file

Indiferent dacă utilizați un link magnetic sau un fișier torrent, Seedr.cc va începe să descarce fișierul pe serverul său după introducere. Deoarece se întâmplă în fundal, nu este necesară interferența utilizatorului. Puteți închide fereastra browserului și puteți face alte lucruri în timp ce așteptați finalizarea procesului.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți adăuga un alt fișier dacă o descărcare de fișiere este în curs. Și, deși procesul este, de obicei, foarte rapid, deoarece vorbim despre transferul de la server la server, acesta poate fi accesat cu crawlere, deoarece viteza de descărcare a torrentului depinde și de numărul și calitatea semănătorilor (persoanele care partajează fișierele).

04-torrent-ios-mte-download-file-in-seedr-cc

După terminarea procesului, fișierul este stocat în serverul Seedr.cc. Puteți să-l descărcați ca fișier normal atingând săgeata în jos din dreapta fișierului pentru a deschide opțiunile. Alegeți „Descărcați” pentru a salva fișierele pe iPhone. Similar cu descărcarea fișierului torrent, puteți alege unde doriți să îl salvați.

05-torrent-ios-mte-download-finished-file

Și după ce fișierul este gata, îl puteți deschide folosind aplicația implicită. De când am descărcat un film, voi folosi playerul media pentru al reda.

06-torrent-ios-mte-play-movie

Ați încercat să descărcați torrente pe iPhone? Ce metodă folosești? Care este alegerea dvs. pentru clientul torrent online? Distribuiți-le folosind comentariile de mai jos.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în ianuarie 2014 și a fost actualizat în octombrie 2017.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x